![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σας παιδιά!
Ο φίλος ο Νίκος άνοιξε ένα θέμα για το βιβλίο που θα κυκλοφορήσει σε δυο 'βδομάδες σχετικά με αυτό μου το ταξίδι. Πέρα από αυτό, ήθελα να κάνω μια ανοιχτή πρόσκληση στους Αθηναίους του forum για την παρουσίαση του οδοιπορικού μου. Πιο αναλυτικά: Στις 14 Απριλίου του 2007 ξεκίνησα μονάχος από τη Θεσσαλονίκη με μια μικρή μοτοσικλέτα για να περιηγηθώ μέσα σε δέκα μήνες σε τέσσερις χώρες: Τουρκία, Ιράν, Πακιστάν και Ινδία. Τα σχέδια άλλαξαν πολλές φορές στην πορεία και κατέληξα να επιστρέψω στην Ελλάδα μετά από δύο χρόνια και δυόμισι μήνες, έχοντας ταξιδέψει σε δεκατέσσερις χώρες: Τουρκία, Ιράν, Πακιστάν, Ινδία, Νεπάλ, Τουρκμενιστάν, Ουζμπεκιστάν, Τατζικιστάν, Κυργιζστάν, Καζακστάν, Αζερμπαϊτζάν, Γεωργία, Αρμενία και Ναγκόρνο–Καραμπάχ. Με τη βοήθεια της λέσχης TDM Hellas θα διοργανωθεί μια παρουσίαση του οδοιπορικού μου στην Αθήνα το Σάββατο 14 Μαΐου στις 19:00 στο συνεδριακό χώρο της Ευρωπαϊκής Πίστης, στη Λεωφόρο Κηφισίας 274, στο Χαλάνδρι. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Τη μοτοσικλέτα ή το αυτοκίνητό σας θα μπορείτε να το αφήσετε στο parking που διατίθεται. Έχοντας δίπλα μου τη μοτοσικλέτα με την οποία ταξίδεψα, θα μιλήσουμε για την προετοιμασία αυτού του ταξιδιού, καθώς και για τα όσα βίωσα στους δρόμους της Ασίας αυτά τα δύο χρόνια και τους δυόμισι μήνες, ενώ θα εκθέτονται συναρπαστικές φωτογραφίες που έχουν χαραχτεί στη μνήμη όλων όσων συνταξίδευαν μαζί μου μέσα από τις σελίδες των ταξιδιωτικών μου. Ελπίζω, λοιπόν, να σας γνωρίσω όλους από κοντά στις 14 Μαΐου! Ηλίας Βροχίδης |
|
|||
|
|||
![]()
Αξιος Ηλια τι να πει κανεις....μπραβο παντα τετοια, θα ειμαι εκει φιλε τα λεμε απο κοντα...
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
δεν ξερω αν εχεις ηδη κανει στην θεσ/νικη
εαν κανεις θα χαρω πολυ να ερθω |
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σου Ηλία άρχοντα! μου έκανε παρέα το ταξίδι σου και οι εμπειρίες που μοιράστηκες μαζί μας μέσω του Μοτό ήταν απλά καταπληκτικές. Για εμένα ήταν η πρώτη εμπειρία με τις χώρες της άπω ανατολής ιδίως με τον απλό το κόσμο. Η ματιά σου αυτή ήταν ενδιαφέρουσα και ανέτρεπε πολλά από αυτά που νόμιζα πως ήξερα! Περιμένω να διαβάσω το βιβλίο σου με αγωνία. Λόγο απόστασης δε θα έρθω στη παρουσίαση του βιβλίου σου αλλά κράτα μας ενήμερους για το πότε θα είναι διαθέσιμο το βιβλίο σου.
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλή επιτυχία Ηλία.
|
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σου Ηλια καλη επιτυχια με το βιβλιο σου..
![]() Τιμη μας που εγινες μελος του gs forum.. ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλή επιτυχία στη νέα σου έκδοση.....
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλή επιτυχία Ηλία!
Jefe |
|
|||
|
|||
![]()
Ηλία κάποτε μπήκα στο site σου και ρούφηξα στην κυριολεξία όλη την ιστορία.
Θαύμασα το κουράγιο και την τόλμη σου. Είναι μεγάλη χαρά μας να έρθεις Αθήνα και φυσικά θα έρθω να σε δω και από κοντά !!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Καλή επιτυχία . ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Οι Έλληνες της Μικρά Ασίας στην επανάσταση του 1821 | ckalfas | Ελλάδα | 1 | 02-04-2011 22:25 |
Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Ερσης Σωτηροπούλου στην Πάτρα | skippybi | Βιβλίο | 4 | 18-03-2010 10:24 |
200 στημένοι αγώνες σε εννέα χώρες | gsmaniac | Αθλητισμός | 10 | 22-11-2009 01:57 |
Παρουσίαση της επαναστατικής Ducati GP9 | riko46 | Νέα μοντέλα BMW | 5 | 15-01-2009 23:48 |
Παρουσίαση της BMW 320si WTCC 2006 | KostasGS | Αυτοκίνητο | 1 | 28-12-2008 11:58 |