![]() |
Απάντηση: Συναγερμός Scorpio SRi-900WB
Απόσπασμα:
Φίλε μου.Μόνο που τα ακούω αυτά, μου σηκώθηκε η τρίχα κάγκελοοοοοο:yz |
Παρήγγειλέ την χωρίς συναγερμό.Μόνο με rdc.Και μετά βάλε όποιον συναγερμό θέλεις.Βγάλε τον ένα και βάλε τον άλλο θα μπλέξεις χοντρά.:hmmm:
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Ομως ενα καλο συστημα συναγερμου π.χ. σκορπιος με το περιμετρικο ρανταρ λειτουργει πολυ ανατρεπτικα!!!! Το μον ελαττωμα του HISS ειναι οτι κανει διακοπες στην λειτουργια του, αφου τοσα χρονια ειναι, για αγνωστο λογο, ελαττωματικο στα Βαραντερο μονο, αφου σε ολα τα άλλα μοντελα δουλευει αψογα, και αν σου κανει την διακοπη εκει που μου την εκανε εμενα.... θα αποφασισει ο Θεος και η τυχη σου για σενα!!! |
Τελικα σήμερα παρέλαβα την αγαπημένη χοντρούλα μου με τα καλούδια της!!!:D:D:DΣυντομα θα ανεβούν φωτο και σίγουρα θα τα πούμε και απο κοντα σε κάποιο καφέ να μας δείτε!
Οσο για το θέμα του συναγερμού επέλεξα να κρατήσω τον μαμά τελικά για τον λόγο ότι δοκιμάστηκε να βγεί και να μπει μια ανεξάρτητη μονάδα RDC ή οποία δημιούργούσε πρόβλημα στον επαναπρογραμμάτισμό του εγκεφάλου! Γενικά δεν ήθελα να μην έχει η μηχανή RDC, ούτε ήθελα να στριμώξω και τους 2 συναγερμούς μέσα, επίσης δεν με έπαιρνε να περιμένω μετά τον Οκτωβρη για να βρεθεί μοντέλο χωρίς συναγερμό και έτσι είπα να την πάρω όπως ήταν. Να ξεκαθαρίσω πώς ήμουν ικανοποιημένος απο τον μαμά συναγερμό στην προηγούμενη που είχα. Απλά ήθελα με την ευκαιρία της καινούριας μηχανής να έχω κάποιον ακόμα καλύτερο με πολύ περισσότερες δυνατότητες. Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια και τις απόψεις και ιδιαίτερα τον Στράτο (syan) γαι την εξυπηρέτηση! ΥΓ. Αντε να παίρνουν σειρά και οι "άλλοι"!!!:sm7: |
Απόσπασμα:
:sm4: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Με το καλό να την πάρεις και μετά βρίσκεις την άκρη.....;)
|
Απόσπασμα:
Ευχαριστώ Θεολόγε να είσαι καλά περιμένουμε πως και πως να την βγάλουμε την πρώτη της βολτούλα την άλλη Κυριακή που θα είμαστε παρέα! Τον άλλον να δω πότε θα μας την παρουσιάσει που έχει πέσει πολύ μυστικοπάθεια!!!!:sm7::sm7::sm7: |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:22. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!