GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Γενικά - Μοτοσυκλέτα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=24)
-   -   BMW 1200 GS vs KTM ADVENTURE 990 (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=16564)

gsmaniac 04-01-2011 22:28

Απάντηση: BMW 1200 GS vs KTM ADVENTURE 990

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από frits ( 286129)
Βρες ένα 990 να κάνεις βόλτα και μετά συζητάμε, ο μέχρι πριν λίγο καιρό φίλος μου Kostastenere μου έδωσε μια βόλτα το 990 κάπου στις στροφές του Ταύγετου (ασφάλτινες) και από τότε δεν του ξαναμιλάω γιατί δεν έπρεπε να μου το κάνει...αυτό:sm7:.
Βασικά είπα να φύγω και να με ψάχνει αλλά δεν του είχα αφήσει και τα κλειδιά του GS και θα έμενε εκεί ο κακομοίρης και δεν θα μου μιλούσε αυτός μετά. Οδηγώντας το 990 ξαναγίνεσαι πιτσιρικάς, ο τρόπος που ανεβάζει στροφές αυτό το "πράμα" δεν μοιάζει με τίποτα άλλο.

Εντάξει το GS είναι πιό άνετο, φρενάρει καλύτερα, ταξιδεύει με 2 άτομα καλύτερα κ.λ.π ΑΛΛΑ την κ@@λα που έχει το ΚΤΜ δεν την βλέπει ούτε με το τηλεσκόπιο...δεν κάνω πλάκα δεν ήθελα να του την δώσω πίσω...... και είμαι 45 με 2 παιδιά... ίσως για αυτό δεν έβαλα πωλητήριο την άλλη μέρα στο GS. To ΚΤΜ σε προκαλεί να το οδηγείς με την ταυτότητα στο στόμα και πίστεψε με δεν έχεις πιθανότητα να αρνηθείς την πρόκληση αυτή... :rolleyes:

Γεια σου Σταυροτενερε........:sm7:

ortho 04-01-2011 22:31

είστε τώρα σοβαροί άνθρωποι frits και gsmaniac;!:sm7::sm7::sm7::sm7:

frits 04-01-2011 22:32

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 286131)
Γεια σου Σταυροτενερε........:sm7:

Λείπει ο Ντινόπουλος και έπιασες εμένα..;:sm7:

teo71 04-01-2011 22:40

Απόσπασμα:

Βρες ένα 990 να κάνεις βόλτα και μετά συζητάμε, ο μέχρι πριν λίγο καιρό φίλος μου Kostastenere μου έδωσε μια βόλτα το 990 κάπου στις στροφές του Ταύγετου (ασφάλτινες) και από τότε δεν του ξαναμιλάω γιατί δεν έπρεπε να μου το κάνει...αυτό:sm7:.
Βασικά είπα να φύγω και να με ψάχνει αλλά δεν του είχα αφήσει και τα κλειδιά του GS και θα έμενε εκεί ο κακομοίρης και δεν θα μου μιλούσε αυτός μετά. Οδηγώντας το 990 ξαναγίνεσαι πιτσιρικάς, ο τρόπος που ανεβάζει στροφές αυτό το "πράμα" δεν μοιάζει με τίποτα άλλο.

Εντάξει το GS είναι πιό άνετο, φρενάρει καλύτερα, ταξιδεύει με 2 άτομα καλύτερα κ.λ.π ΑΛΛΑ την κ@@λα που έχει το ΚΤΜ δεν την βλέπει ούτε με το τηλεσκόπιο...δεν κάνω πλάκα δεν ήθελα να του την δώσω πίσω...... και είμαι 45 με 2 παιδιά... ίσως για αυτό δεν έβαλα πωλητήριο την άλλη μέρα στο GS. To ΚΤΜ σε προκαλεί να το οδηγείς με την ταυτότητα στο στόμα και πίστεψε με δεν έχεις πιθανότητα να αρνηθείς την πρόκληση αυτή... :rolleyes:

Το ποιο ποιητικό πόστ που διάβασα από σένα Σταύρο, είναι αυτό που αφορά την οδηγική σου εμπειρία με ΚΤΜ......

Τυχαίο?????

Δε νομίζω....

frits 05-01-2011 00:08

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ortho ( 286133)
είστε τώρα σοβαροί άνθρωποι frits και gsmaniac;!:sm7::sm7::sm7::sm7:

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από teo71 ( 286143)
Το ποιο ποιητικό πόστ που διάβασα από σένα Σταύρο, είναι αυτό που αφορά την οδηγική σου εμπειρία με ΚΤΜ......

Τυχαίο?????

Δε νομίζω....

Σκέτη πρέζα σας λέω....:sm7:

emix 05-01-2011 10:41

Απόσπασμα:

Θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου. Που ν ανεβεις και στο Super Enduro. Εκει να δεις τι κ@@λα ειναι. Ασχετα αν χανεις σε ανεση.

Μιας και ειχα και GS και 950 (Adventure και τωρα Super Enduro) να πω την γνωμη λεγοντας απλα μια φραση:

"Το GS ειναι σαν την συζυγο και το ΚΤΜ σαν την ερωμενη"

Οποιος καταλαβε, καταλαβε τωρα...!

:):)

emix 05-01-2011 13:47

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από emix ( 286465)
Θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου. Που ν ανεβεις και στο Super Enduro. Εκει να δεις τι κ@@λα ειναι. Ασχετα αν χανεις σε ανεση.

Μιας και ειχα και GS και 950 (Adventure και τωρα Super Enduro) να πω την γνωμη λεγοντας απλα μια φραση:

"Το GS ειναι σαν την συζυγο και το ΚΤΜ σαν την ερωμενη"

Οποιος καταλαβε, καταλαβε τωρα...!

:):)

Θα συμπληρωσω βεβαια εδω οτι στο τελος, ολοι καταληγουν στην συζυγο.

Οποτε, παλι, οποιος καταλαβε, καταλαβε...!

;);)

Kimwnas 05-01-2011 14:18

Α ρε Ηλία με πρόλαβες!! :D

Να το θέσω διαφορετικά...
Αν δεν έχεις συνεπιβάτη ---> ΚΤΜ 990R(και φρόντισε να το απολαύσεις τώρα που μπορείς!)
Αν έχεις (ή όταν αποκτήσεις) ---> BMW R1200GS...

Απλά πράγματα...

υ.γ. Αν έχεις και εγγόνια.. ----> BMW RT... :sm7: (και τώρα ξεκινάει το flame!!!)

emix 05-01-2011 14:28

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Kimwnas ( 286594)
Α ρε Ηλία με πρόλαβες!! :D

Να το θέσω διαφορετικά...
Αν δεν έχεις συνεπιβάτη ---> ΚΤΜ 990R(και φρόντισε να το απολαύσεις τώρα που μπορείς!)
Αν έχεις (ή όταν αποκτήσεις) ---> BMW R1200GS...

Απλά πράγματα...

υ.γ. Αν έχεις και εγγόνια.. ----> BMW RT... :sm7: (και τώρα ξεκινάει το flame!!!)

Οκ, το χοντρυνες τωρα εσυ πολυ.

Παντως ο καημος μου ειναι παλι,καποτε,να ξαναποκτησω ενα GS. Καλα τα ΚΤΜ για ολα αυτα που ανεφεραν οι παραπανω, αλλα το bmw ειναι bmw, πως να το κανουμε...!

ΥΓ. Και δεν εχω το R, εχω το Super Enduro.
;)

kostastenere 05-01-2011 16:25

Απόσπασμα:

:sm7::sm7::sm7:Ελα βρε Σταυρο.Νομιζα πως το έχεις παραγγειλει κιόλας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Που έισαι έλα την Κυριακη στην βόλτα και θα σου το δώσω και στολ χώμα :sm7::sm7:.Τότε είναι που δεν θα μου ξαναμιλήσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:DΠλακα πλάκα ελπίζω να μπορείς και να έρθεις την Κυριακή, αλλιώς να κανονλισουμε μία άλλη μέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:06.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!