GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Επικαιρότητα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Προς ατομικές συμβάσεις με τους φαρμακοποιούς (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=36763)

ntinopoulos 04-12-2012 19:03

Απάντηση: Προς ατομικές συμβάσεις με τους φαρμακοποιούς

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ortho ( 805385)
Φεύγουμε από το θέμα....τα χρέη προς τους φαρμακοποιούς ΠΡΕΠΕΙ να πληρωθούν στο ακέραιο. Αν από δω και πέρα βρεθεί μιά καλύτερη φόρμουλα, ευπρόσδεκτη!

και το κυριοτερο ξερεις ποιο ειναι?
οτι ρε φιλε σου χρωστανε και σε απειλουν κιολας...:hmmm::Απορία:
αντι να το βουλωνουν,ζητανε και τα ρεστα!:mad:

ortho 04-12-2012 19:05

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos ( 805394)
ετσι...
γιαννη τα φαρμακεια ηταν υγιεις επιχειρησεις,που πληρωναν τεραστιους φορους και προσεφεραν τεραστια πρωτοβαθμια περιθαλψη...
και θεωρω οτι παντα ηταν κοντα στον πολιτη με διαφορες υπηρεσιες,πολλες απ αυτες δωρεαν(μετρηση πιεσης,ενεσεις κα),δανεικα φαρμακα λογω της ανεπαρκειας ραντεβου για συνταγογραφηση κτλ
φανταζομαι οτι πολλοι κι εδω μεσα θα εχουν στενη διαπροσωπικη σχεση με το φαρμακοποιο της γειτονιας τους και καταλαβαινουν τι εννοω...;)

Συμφωνώ με αυτά, αλλά διάβασε και τα παραπάνω.

ntinopoulos 04-12-2012 19:10

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ortho ( 805397)
Μην ξεχνάς ότι είσαι "έμπορος" και ουσιαστικά δεν έχεις και κίνδυνο να χάσεις διότι τελικά θα τα πάρεις τα χρήματά σου. Και μόλις τα πάρεις μπορείς να το κλείσεις για να μη διατρέξεις ξανά κίνδυνο. Θα το έκανες;

Πολύ το συζητάμε, έχετε δύναμη που δε σας αναλογεί Κώστα μου. Διαμαρτύρεσαι όταν κάποιοι απεργούν και κλείνουν το δρόμο εσύ όμως ενώ ουσιαστικά δε δίνεις σε κανέναν πλέον φάρμακα λόγω ΕΟΠΥΥ, γιατί δεν το κλείνεις;! Κι όταν τα βρείτε το ξανανοίγεις. Δεν το κάνεις φίλε διότι ξέρεις ότι ο κόσμος τα χρειάζεται τα φάρμακά του και θα τα αγοράσει.

Είστε σε κάθε περίπτωση οι κερδισμένοι του συστήματος. Κι επαναλαμβάνω! Δε θέλω να χάσεις ούτε ευρώ! Θέλω όμως το φάρμακο όταν το χρειάζομαι!

πρωτον,δυστυχως δεν εχουμε καθολου δυναμη...
δυστυχως!
δευτερον,δεν το κλεινουμε,ακριβως επειδη ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟΥΣ!!!
απλα θελουμε να πληρωνομαστε για τα προιοντα που παρεχουμε και τα οποια εχουμε αγορασει!
θα μπορουσες να μας κατηγορησεις αν κλειναμε,οχι τωρα που δεν κλεινουμε!;)

τριτον,μακαρι να τα παρουμε,αλλα δεν το βλεπω...
μαλλον για τσεκουρεμα μας πανε...:rolleyes:

ortho 04-12-2012 19:21

Εγώ εύχομαι να λυθεί με τον καλύτερο τρόπο για όλους. Και πολλά πρέπει να αλλάξουν....αν προλάβουμε δηλαδή και δε μας έχουν στείλει στα θυμαράκια οι αλήτες!

sterzam 04-12-2012 19:24

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ortho ( 805380)
Κάνεις λάθος φίλε μου! Από τη στιγμή που κατατίθενται τα κουπόνια προς πληρωμή θεωρείται εισόδημα και φορολογείται ασχέτως αν έχουν εισπραχθεί.

Μπορεί και να έχεις δίκιο, αλλά έχω την εντύπωση, ότι τιμολόγιο και επομένως έσοδο, καταχωρείται όταν έρθει η ώρα της πληρωμής.

ortho 04-12-2012 19:32

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από sterzam ( 805416)
Μπορεί και να έχεις δίκιο, αλλά έχω την εντύπωση, ότι τιμολόγιο και επομένως έσοδο, καταχωρείται όταν έρθει η ώρα της πληρωμής.

Πες ότι είσαι ασφαλισμένος του δημοσίου και πας σε μικροβιολογικό εργαστήριο για εξετάσεις. Ο μικροβιολόγος "κόβει" για σένα ένα κουπόνι και το καταθέτει για να πληρωθεί. Αυτό καταχωρείται αυτόματα ως έσοδο και φορολογείται. Παράλογο ακούγεται, αλλά είναι όπως στο λέω. Φίλη μου μικροβιολόγος πληρώθηκε τον Ιούλιο κουπόνια που είχε καταθέσει το 2010 κι είχε πληρώσει τον αναλογούντα φόρο στη δήλωση του '11. Αστα να πάνε! Θα μου πεις ότι τώρα δε θα πληρώσει για αυτά. Σωστό, αλλά πέρσυ μπορεί να την είχαν ανεβάσει στην κλίμακα ;)

ntinopoulos 04-12-2012 19:33

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ortho ( 805412)
Εγώ εύχομαι να λυθεί με τον καλύτερο τρόπο για όλους. Και πολλά πρέπει να αλλάξουν....αν προλάβουμε δηλαδή και δε μας έχουν στείλει στα θυμαράκια οι αλήτες!

και να ξερεις,εμεις ειμαστε οι πρωτοι που θελουμε την εξυγιανση του συστηματος υγειας που να λειτουργει αρμονικα!;)

αυτο που μας νοιαζει ειναι η οσο δυνατον μικροτερη επισφαλεια!

aeriko 04-12-2012 19:52

Απλή ερώτηση: Παίζεται παιχνίδι εκβιασμού κι από τις δύο πλευρές με θύματα τους ασφαλισμένους;

ntinopoulos 04-12-2012 19:55

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από aeriko ( 805428)
Απλή ερώτηση: Παίζεται παιχνίδι εκβιασμού κι από τις δύο πλευρές με θύματα τους ασφαλισμένους;

αν θεωρεις εκβιασμο το να λεμε "αν δε μας πληρωσετε δε μπορουμε να δινουμε αλλο φαρμακα με το ταμειο"...,ναι,ειμαστε οι μεγαλυτεροι εκβιαστες του κοσμου!

"δεν εχω αλλα λεφτα καρδια μου να εξακολουθω να δανειζω στο κρατος!"
(πληρωνοντας εγω και τοκο...:rolleyes:)

aeriko 04-12-2012 20:02

Αλλη απλή ερώτηση: Μέχρι πρόσφατα, πριν αρχίσουν τα παρατράγουδα, τα Ασφαλιστικά Ταμεία και εν γένει το Κράτος ήσαν τόσο συνεπείς στις πληρωμές τους ωστε να μην γίνεται καμμία διαμαρτυρία;

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:18.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!