GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τεχνικά θέματα διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Πιθανή ζημιά από πλύσιμο σε πλυντήριο (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=7501)

Carduelis 28-11-2009 08:43

Απάντηση: Πιθανή ζημιά από πλύσιμο σε πλυντήριο

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από BOXER ( 98461)
Νεοτατος :D;;;;;;;;;;;;; Ηταν βραδυ γιατρε μου και μαλλον δεν προσεξες τα........ γκριζα μου μαλλια!!!!!!!!!!!!!! :sm7:
Ελπιδοσαυρος.......... :sm7: :sm7: :sm7: :sm7: :sm7:

Eλπιδόσαυρε..γράφε εσύ κανά τεχνικό με τους άλλους μπας και ξεστραβωθούμε οι υπόλοιποι και μην ασχολείσαι... με τρίχες! :sm7:
Γι αυτές θα τα πούμε σε κανά καφέ ή καμμιά εκδρομή!
Νάσαι καλά!

vpentza 28-11-2009 17:30

ευχαριστω για τα spam :cool:..... ήταν φαίνεται αδιάφορο το θέμα μου..... πάντως έτσι κι αλλιώς προσέχτε το πλύσιμο με πίεση...:hmmm: εγώ είχα εγγύηση και δεν πλήρωσα κάτι...αλλοίμονο στους μη έχοντες εγγύηση

GeorgeP 30-11-2009 09:42

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Carduelis ( 98070)
Επανειλημμένα οι μηχανόσαυροι εδώ στο φόρουμ έχουν τονίσει οτι ο λαστιχένιος σύνδεσμος στην άρθρωση του διαφορικού θέλει επιτήρηση και προσοχή!
-Saitman: http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=6346
-GeorgeP: Ισως ολα αυτα που περιγραφεις να ειναι και η αιτία ¨η μερος αυτης τα τοσα προβληματα με τους αξονες των GS!! Γιατι? διότι η φουσκα δεν στεγανοποιει καλα (απιθανο) και το πιο πιθανόν διότι δεν την προσεξαμε οτι δεν στεγανοποιει καλα!! Παιδια αυτες οι φουσκες ειναι σαν τις φουσκες των ημιαξονίων των αυτοκινητων, εχουν φθορές και χρειαζονται επιβλεψη κι αλλαγη τακτικά!!!!!
.................................................................................................
.................................................................................................

Και όμως ειναι, οχι απιθανο αλλα ουτε και πιθανό, ειναι ΣΙΓΟΥΡΟ οτι ΔΕΝ στεγανοποιει καλα!!!!!
Εχθες στην εκδρομη στον Κοσμά εκατσα και παρατηρησα τις συγκεκριμενεςς φουσκες/συνδεσμους!!! Υπηρχαν καμποσα 1200 και ενα ταπεινο 1100 της παλιας καλης εποχης του φιλου και συνοδοιπορου TEOSS. Εσκυψα σε ενα 1200 και τραβηξα την φουσκα στο πισψ μερος του αξονα κι αυτη.........βγηκε απο την θεση της!!!!!!!!!!! Πηγα σε ενα άλλο (του Ντινοπουλου) την τραβηξα και......βγηκε κι αυτη!!!!!!! Λεω δεν μπορει ειναι αδυνατον!!!! Παω και σε ενα άλλο (δεν θυμαμαι ποιανου , μαλλον του S.T.) κι εκει τα ιδια!!!!!! Η εκπληξη μου μεγάλη!!!! Αυτη η μεθοδος δεν κραταει ουτε τα νερα της βροχης οταν η μοτοσυκλετα κινειται με ταχυτητες μεγάλες και τα νερα εκσφενδονιζονται δεξια κι αριστερα με 200κμ!!!!!!!!!!!! Ποσο μαλλον της πιεσης του πλυστικου!! Για να εχει καποιο ειδος στεγανοποιησης η μαμα εταιρεια εχει πασαλειψει το εσωτερικο του λαστιχενιου συνδεσμου (το μερος/δοντι που παει και κουμπωνει/θυλυκωνει ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ στο του περιβληματος του αξονα) με αδιαβροχο ΛΙΠΟΣ (ΟΧΙ ΓΡΑΣΣΟ εξ ού και το ασπρο χρωμα) οπως αυτο που βαζουμε στα ρουλεμαν των εμπρος τροχων των αυτοκινητων επιτυγχανοντας μια υποτυπωδη
στεγανοποιηση!!!! Να σκεφτειτε οτι η μεθοδος αυτη που χρησιμοποιει η BMW ειναι σαν να βρεχει και να βαζουμε το αδιαβροχο μεσα απο τις μποτες!!!!!Στα δυο απο τα τρια που κοιταξα γραασσο δεν υπηρχε!!κατι το πολυ φυσικό αφου με την βροχη και τα πλυσιματα (ακομα και με το λαστιχο στο σπιτι) το νερο γλυστραει μεσα και το ξεπλενει οσο αδιαβροχο και να ειναι!!! Και τελος παντων αυτη δεν λεγεται στεγανοποιηση !!!!!!!!

Μετα πηγα στο 1100 του Θεοδωρα
TEOSS, αυτη της ''παλιας κι αρχαιγονης τεχνολογιας'' μοτοσυκλετας η οποια ηταν σε ολη την διαδρομη πισω μου σεμνα και ομορφα χωρις πολλες πολλές φανφαρες και καλουδια επανω της, μια μοτοσυκλετα που καποτε θαυμαζες και τωρα ''απαξιεις να την κοιταξεις'' αφου το 1200 εχει κλεψει την οποια παρασταση (τρομαρα του) και η οποια στο συγκεκριμενο σημειο διαθετει φουσκες η οποιες κουμπωνουν εξωτερικα του περιβληματος του αξονα (το αδιαβροχο πανω απο την μποτα κα ιοχι μεσα σε αυτην) και φυσικα εχει κοχλιες (ελασματικους σφικτηρες) για να μην επιτρεπει την οποια διυσδειση νερου!!
Τελικα αυτο που λενε οσο πιο παλια τοσο το καλυτερο ειναι γεγονος μου φαινεται!!!!!

Τωρα γιατι το εκανε αυτο η BMW πολυ θα ηθελα να το ξερω (περαν του οικονομικου) διότι για μοτοσυκλετα unstoppable η οποια ειναι σχεδιασμενη να γραφει 100αδες κμ καποιο λογο θα ειχε ο οποιος μπορει και να αναιρει ολα τα παραπανω γραφομενα μου!!!

Υ.Γ. Ετσι εξηγουνται οι σκουριες!!!! Γιαυτο προσοχη απο όλους, τουλαχιστον μην αφηνετε χωρις ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΛΙΠΟΣ (ΟΧΙ γρασσο, το γρασσο φευγει ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ απο το λιπος) το συγκεκριμενο σημειο. Σε καθε σερβις πρέπει να επιμενετε να ελεχθει το σημειο αυτο και ειτε εχει ειτε οχι να το πασσαλειβουν με επιπλεον λίπος!!!! Ειναι η μονη προστασια που εχει το σημειο αυτό!!!

vpentza 30-11-2009 09:46

...και όλα αυτά διότι η φυσούνα είναι απλά ...κουμπωτή, ούτε σφικτήρες, ούτε τίποτε άλλο αξιόλογο που να κρατάει την υγρασία έξω....

GeorgeP 30-11-2009 10:05

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vpentza ( 99331)
...και όλα αυτά διότι η φυσούνα είναι απλά ...κουμπωτή, ούτε σφικτήρες, ούτε τίποτε άλλο αξιόλογο που να κρατάει την υγρασία έξω....

Η συγκεκριμενη δεν ειναι δυνατον να εχει σφικτηρες αφου ειναι κουμπωτη ΜΕΣΑ στο σωληνα που προστατευει τον αξονα και οχι εξωτερικα αυτου όπως στο 1100!!!
Τι να πω αβυσσος οι σκεψεις των ιθυνοντων της καθε εταιρειας, οχι μονον της BMW!!!
π.χ. (εκτος θεματος αλλα αξιζει τον κόπο) προχθες ανακαλυψα οτι ο αισθητηρας γκαζιου (TPS, Thottle Position Sensor) του Βαραντερο ειναι ενσωματωμενος στο σωμα γκαζιου, κι αν χαλασει (χαλασε προχθες σε ενα Βαραντερο του 2004) δεν αλλαζει αυτος αλλα ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΓΚΑΖΙΟΥ!!!!! Δηλαδη αντι για 50-100ε δωσε.......... 1083(πραγματικη τιμη) παρακαλω χαζε αναβατη!!!!!
Ετσι για να μην λεμε μονον για τις φαινες ιδέες της BMW!!

gemara 30-11-2009 11:24

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 99321)
...αφου το 1200 εχει κλεψει την οποια παρασταση (τρομαρα του) και η οποια στο συγκεκριμενο σημειο διαθετει φουσκες η οποιες κουμπωνουν εξωτερικα του περιβληματος του αξονα (το αδιαβροχο πανω απο την μποτα κα ιοχι μεσα σε αυτην) και φυσικα εχει κοχλιες (ελασματικους σφικτηρες) για να μην επιτρεπει την οποια διυσδειση νερου!!
Τελικα αυτο που λενε οσο πιο παλια τοσο το καλυτερο ειναι γεγονος μου φαινεται!!!!! ...

Έχεις μεγάλη καψούρα με τη μηχανή αυτή εσύ! Σε ζηλεύω!!!:D:D:D

vpentza 30-11-2009 11:36

η αγάπη πονάει...:D

GeorgeP 30-11-2009 16:49

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gemara ( 99394)
Έχεις μεγάλη καψούρα με τη μηχανή αυτή εσύ! Σε ζηλεύω!!!:D:D:D

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vpentza ( 99401)
η αγάπη πονάει...:D

Δεν διαφωνω ουτε το αρνηθηκα ποτέ!! Ποσο πονο να αντεξω ο φούστης!!!!! Εξάλλου εχετε ακουσει εσεις ερωτευμενο, να του φερεται με ασχημο τρόπο η καλη του, να του κανει χιλια δυο τερτίπια, να τον αφηνει στα κρυα του λουτρου (αυτο που το πας?) και μετα τον χωρισμο τους να μιλαει με καλα λογια γιαυτην?????

Τωρα ξερετε ολη την αληθεια!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D

gsmaniac 30-11-2009 17:04

Τωρα γιατι το εκανε αυτο η BMW πολυ θα ηθελα να το ξερω (περαν του οικονομικου) διότι για μοτοσυκλετα unstoppable η οποια ειναι σχεδιασμενη να γραφει 100αδες κμ καποιο λογο θα ειχε ο οποιος μπορει και να αναιρει ολα τα παραπανω γραφομενα μου!!!
ο λογος ειναι ΣΙΓΟΥΡΑ οικονομικος και αισθητικος..................στο 1200 ακομα και η τσιμουχα ειναι πανεμορφη:p:p:p:pκαι στο 1100 φαινονται πολυ ασχημα τα τσερκια:hmmm::hmmm::hmmm::hmmm:

gsmaniac 30-11-2009 17:07

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 99586)
Δεν διαφωνω ουτε το αρνηθηκα ποτέ!! Ποσο πονο να αντεξω ο φούστης!!!!! Εξάλλου εχετε ακουσει εσεις ερωτευμενο, να του φερεται με ασχημο τρόπο η καλη του, να του κανει χιλια δυο τερτίπια, να τον αφηνει στα κρυα του λουτρου (αυτο που το πας?) και μετα τον χωρισμο τους να μιλαει με καλα λογια γιαυτην?????

Τωρα ξερετε ολη την αληθεια!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D

η αληθεια γιωργη μου,ειναι οτι εισαι τρομερο παιδι,αλλα με ενα μεγαλο ελλατωμα(VARCADERO):sm7::sm7::sm7::sm7:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:29.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!