![]() |
Απάντηση: Ξάπλα το μωράκι μου!!!!
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Ωχ σόρυ, δεν είχα δει οτι το είχε απαντήσει άλλος:o:o:o |
Απόσπασμα:
Σωστοοοοοοοοοοοοοοοοοος!:sm7::sm7::sm7: spam on σορρυ Αντρικο που σου καναμε το θεμα soβρακο....:o:o:o |
Καλό θα είναι,
όταν δίνουμε συμβουλές να είμαστε προσεκτικοί: Η παράθεση είναι κατατοπιστική! ;) Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Και επανέρχομαι στο θέμα της "φροντίδας ατυχήματος".
Εάν επικαλεστείς το "προσπέρασα από δεξιά", είσαι χαμένος από χέρι! Γι αυτό, τηλέφωνο στον ασφαλιστή μας, αμέσως! ;) . |
Απόσπασμα:
Συμφωνώ !!! Αφού πρώτα όμως έχει έρθει η Τροχαία και έχει βεβαιώσει: - Σημεία επαφής μεταξύ των οχημάτων (όπως αυτά φαίνονται και όχι όπως ο καθένας θα τα πει στον ασφαλιστή του) - Συνθήκες οδοστρώματος - Στοιχεία των εμπλεκομένων (προς αποφυγή ψευδών στοιχείων) - κλπ κλπ κλπ για να έχεις τουλάχιστον ένα επίσημο χαρτί, αν τυχόν χρειαστεί να πας σε δικαστήριο! Το πρώτο πράγμα που ρωτάει ο Δικαστής είναι: "H Τροχαία ήρθε? Υπάρχει το δελτίο συμβάντος? Υπάρχει καταγεγραμμένη κλήση??" Κατά τα άλλα όμως... "προσπέραση από δεξιά"...παράβαση!! Γι αυτό είπα πριν... σαφώς έχει προτεραιότητα ο εκ' δεξιών.... εφόσον δεν παρανομεί!! |
Ευτυχώς που είσαι καλά. Τα υπόλοιπα θα τα βρήτε.............
|
Όταν υπάρχουν σταματημένα οχήματα από μποτολιαρισμα τότε μόνο ο ΚΟΚ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ τη προσπέραση και από δεξιά.
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
:Απορία::Απορία::Απορία: |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:29. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!