![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Σήμερα το μεσημέρι την ώρα που ήταν όλα μποτιλιαρισμένα, προσπερνάω από δεξιά ένα σταματημένο ΙΧ, ο κύριος αποφάσισε να στρίψει απότομα προς εμένα για να αποφύγει το μποτιλιάρισμα και φυσικό επακόλουθο ήταν να βρεθώ εγώ ξάπλα και να χαζεύω το μωρό μου που μόλις είχα πάρει από το σέρβις των 25.000 . ευτυχώς δεν χτύπησα (λογικά λόγο του boxer) και με τον κύριος ήρεμο και ωραίο συμπληρώσαμε μια φιλική δήλωση.
Δεν ξέρω ποιος φταίει και ποιος θα πληρώσει τις ζημιές των σιδερικών, ΙΧ κτυπημένη δεξιά πόρτα και πίσω φτερό και μπέμπα αριστερή και δεξιά σιδεριά μετά το πέσιμο, μαζί και ο καθρέπτης(γδαρμένος). Είπαμε να μιλήσουμε τηλεφωνικά και να δούμε αν θα κάνουμε δήλωση!!!! Απορία, τι κάνουμε σε κάθε περίπτωση? Καλούμε την αστυνομία, την ασφαλιστική, ή ότι κάναμε παραπάνω Δεύτερον πόσο μπορεί να κοστίζει ο καθρέπτης και το βάψιμο για τα κάγκελα? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καταρχην αφου EΣY εισαι καλα,,,OΛA KAΛA!παλιοπαιδο....
σε περιπτωση ατυχηματος καλο θα ειναι να καλουμε την τροχαια και αυτο μην μπλεξουμε με κανενα παλιοπαραξενο τυπου vasorfa και μας ζηταει μετα παππαδες και εξαπτερυγα ![]() αν η ζημια τωρα ειναι γδαρσιματακια KAI MONO...περνα απο 2 3 φανοποιεια παρε προσφορες,αποφασιστε αν υπαρχει συνυπετειοτητα καο σε τι ποσοστο,και πραξτε αναλογα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
tip:
ο δεξια εχει προτεραιοτητα αν το χτυπημα στο αυτοκινητο ειναι εμπρος απο την μεσαια κολονα,εχεις ΣYNHΠETEIOTHTA...,τα ποσοστα στα βγαζει η ασφαλιστικη...αν ειναι πισω απο την μεσαια κονα...ειναι κραυγαλευω οτι και ησουνδεξια αλλα και ξεκινησε ελιγμο,αφου ειχες προπορευθει....ενταξει μη βαρατε..το συμβαν ειναι μικρο..αλλα καλο θα ειναι να γνωριζουμε 5 πραγματα! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Spiegel rechts + links BMW R 1200 GS ABS 2004-2006 bei eBay.de: Markenspezifische Teile (endet 14.04.11 17:10:59 MESZ)
Το ζευγαρι αν καταλαβα καλα...Οι γερμανομαθεις να βοηθησουν...Υπαρχουν και φθηνοτερες αφτερμαρκετ λυσεις... |
|
|||
|
|||
![]()
Ο ενας ειναι τελικα με την βοηθεια του google translate
|
|
|||
|
|||
![]()
Το θέμα είναι ότι δεν χτύπησες.
![]() Αν σου έκανε θετική φιλική δήλωση, θα σε πληρώσει η δική σου ασφαλιστική. Αν όμως έχει γραφτεί ότι προσπέρναγες απο δεξιά, η ασφαλιστική πιθανά να αρνηθεί υπαιτιότητα του άλλου. Ειδικά μάλιστα αν αυτός ήταν στην δεξιά λωρίδα, τότε και εκ των πραγμάτων φταίς εσύ και δεν θα σε πληρώσει η ασφαλιστική σου. Last edited by gepol; 06-04-2011 at 05:36. |
|
|||
|
|||
![]() Από τη στιγμή που είσαι καλά όλα τα άλλα θα βρουν τη σειρά τους . ![]() Το καλύτερο από όλα είναι να επιμείνεις ότι εσύ οδηγούσες στην πορεία σου δλδ δεξιά και απλά σου πετάχτηκε μπροστά σου με ελιγμό και όχι ότι έκανες προσπέραση από δεξιά . ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Α ρε Αντρίκο...
![]() ![]() Το ότι κάνατε φιλική δήλωση είναι θετικό αλλά για να τα πάρεις πρέπει να είναι και οι 2 ασφάλειες στο φιλικό διακανονισμό! Όσο για την Τροχαία κι εγώ την καλώ πάντα αλλά π.χ. την τελεύταια φορα που έπεσε πάνω μου ηλίθιος στην Εθνικη οδο με αυτοκίνητο και με χτύπησε στην αριστερη πίσω βαλίτσα και παρόλο που η τροχαία έγραψε "χτυπημα πισω αριστερα στη βαλιτσα" ο ηλίθιος έκανε αρνητική δήλωση κ´ τωρα τον κυνηγάω με αγωγές πανταχώθεν... |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά όταν έχουμε ατύχημα με υλικές ζημιές δεν καλούμε την τροχαία.Ο τροχονόμος ούτε φωτογραφίες βγάζει ούτε και γράφει δηλώσεις των οδηγών για το ποιος φταίει παρά μόνο κατευθύνσεις και τα στοιχεία τίποτα άλλο.Αυτό το κάνει η φροντίδα ατυχήματος την οποία όλοι την πληρώνουμε στα συμβόλαια μας και κανείς δεν την καλεί για να έρθει.Μόνιμο ελληνικό πρόβλημα.
(Στο εξωτερικό όταν θέλεις να έρθει η τροχαία σε ατύχημα την πληρώνεις έξτρα). gandreas καλά έπραξες αλλά έπρεπε να καλέσετε και τις ασφάλειες.Τώρα εξαρτάται τι θα δηλώσετε στην συνέχεια για το πως έγινε το συμβάν.Το πρόβλημα είναι πως όταν περάσει λίγος χρόνος όλοι το ξανασκέφτονται και αλλάζουν τις δηλώσεις τους ενώ είναι διαφορετικά αν γίνουν όλα επί τόπου.. |
|
|||
|
|||
![]()
ΙΔΑΙΤΕΡΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΟΚ..
Όσο αφορά τα υπόλοιπα...θα συμφωνήσω γενικά με τους προλαλήσαντες(να ισχυριστεις οτι εσύ πηγαινες κανονικα στην δεξια λωρίδα κτλπ)οσο αφορά την μπέμπα...όλα θα γίνουν λιγη υποπομονή.. Προσωπικά επειδη έχω κάτι "παράσημα" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
μου αρεσε το βιντεο | γιαγια αρκουδα | Διάφορα | 15 | 27-01-2011 10:44 |
το 800αρακι μου | stelios1977 | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 10 | 30-10-2010 15:42 |
το δευτερο μου μωρο | taksidiotis | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 25 | 28-05-2010 15:24 |
το νεο μου οχημα | athaneco | Διάφορα | 50 | 03-04-2010 08:57 |
O γιόs μου το καμάρι μου | nek21 | Ανέκδοτα | 12 | 09-04-2009 15:58 |