![]() |
Απάντηση: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009-ΓΑΛΛΙΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ
:sm8:Πολύ ωραίο το ταξίδι σου, πολύ ωραίες και οι φωτογραφίες.
Μπράβο Πάνο να είσαι καλά και να ταξιδεύεις. Μου θύμισες πολύ τον εαυτό μου.:sm8: |
Πάντα τέτοια . :sm8::sm8: |
Απιθανο ταξίδι και απιθανη περιγραφη!!!:):)
|
Πάνο, έχω μείνει άφωνος με αυτό το ταξιδιωτικό σου.... Μου βάζεις ιδέες.... Το έχω βάλει ήδη στο Αutoroute.....
Nα 'σαι καλά φίλε, να κάνεις όμορφα ταξίδια κ να μοιράζεσαι τις στιγμές σου μαζί μας! Jefe |
Τι μου θύμισες ρε Μαγκελάνο... 2 χρόνια έζησα στην Caen... και τα μέρη εκεί τα όργωσα κυριολεκτικά... Caen, Rouen, St Malo, Mont St Michel, Dinand, Dinard, Brest, Rennes, Cherbourg, Amiens, Le Havre, Ouistreham, Quimper, Granville, Lisieux, Evreux, Deauville, Trouville... όλο το Calvados και τη Bretagne... απίθανα μέρη !!! :sm5::sm5: |
ενα μεγαλο μπραβο στον μαγγελανο,που μοιραστηκε μαζι μας,το υπεροχο ταξιδι.να σε καλα φιλε γερος δυνατος, σου ευχομαι ολο και περισσοτερα ταξιδια να κανεις με την καλη σου!!:D:D
|
:)... απιστευτη φωτογραφικη πανδαισία ρε φιλε!!!!
...πρωτ απ ολα χιλια μπραβο για το ταξιδι σου και την περιγραφη σου ...και μετα αλλα χιλια για τις φωτογραφιες και την οπτικη σου γωνια σε καθε μια απ αυτες!... συν ,το τοπιο και την φωτογραφικη ,αυτο το χαρισμα που εχει καποιος να διακρινει απο που θα βγαλει την φωτογραφια ...τι θα συμπεριλάβει και πως θα το δειξει ... δινουν αυτην την μαγεία που εχουν οι περισσοτερες απ αυτες που εχεις ποσταρει! ...θα αφησω μια μερα να χωνεψω αυτα που ειδα και αυριο θα το κανω επαναληψη! .... :D |
Απόσπασμα:
Πού τα βρίσκεις ρε Παναγιωτίδη κ μας τρελένεις ??? http://i247.photobucket.com/albums/g...LES-2/XA87.gif Αλλά πραγματικά ... όσα έγραψε ο Γιάννης, ισχύουν και "με το παραπάνω" ... http://i247.photobucket.com/albums/g...-2/BRAV-81.gif |
Μας έστειλες...... αδιάβαστους....
αυριο με την εγκυκλοπαιδεια, το gps, και πονηρές σκέψεις:sm7::sm7: αντε να μαζεύω τον Θανάση από τέτοια ποστ.... μας κατέστρεψες, ακόμα δε φύγαμε για το φετινό και τον έκανες να ψάχνει χάρτες..... το εκδρομικό σου??? respect .-;) |
Αυτο το μηχανακι που εχεις φιλε ειναι TGV!
Απο Βρετανη Γραναδα και πισω στο Λιγηρα ουτε με Βαραντερο δε το τολμας:) Να εισαι καλα να μας ταξιδευεις! Εμενα προσωπικα μου θυμισες παλιες εμπειριες μεσα στον καυσωνα και το απιστευτο ευρωπαικο μποτιλιαρισμα του Αυγουστου:mad: Αλλα και την ''αλλη'' αγνωστη και πανεμορφη Γαλλια! Αυτη που ζεις οδηγωντας στην πανεμορφη επαρχια και μενοντας στα καταπληκτικα χωρια της.... |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:22. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!