GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=37)
-   -   αγράμματος από επιλογή η από ανάγκη? (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=17326)

γιαγια αρκουδα 04-02-2011 09:39

Απάντηση: αγράμματος από επιλογή η από ανάγκη?

κατ αρχην οταν γραφεις κατι και το ποσταρης συγουρα θα εχεις καθε ειδους απαντισεις.
ευχαριτω ολους οσους το διαβασαν και ειπαν την γνωμη τους. δεν ειμαι ο βασιλακης καιλας ουτε ημουν ποτε. περα ομως απο το μοτοσυκλετιστες ειμαστε ανθρωποι, και περα απο τον χαβαλε πρεπει να κοιταζουμε γυρω μας και να μην κρηνουμε καποιον ετσι ευκολα. ο καθε ενας μας εχει την ιστορια του και ασχετος αν δεν την ξερουμε πρεπει να τον σεβομαστε γιατι περα απο τον ανθροπο της δηπλανης πορτας ειναι και καποιος που καθησαμε και ειπιαμε μαζι ενα καφε η ανταλαξαμε δυο κουβεντες μεσα απο εδω. το να ξηνουμε την πλατη μας για καυγα σε καθε ενα που γραφει καποιος εδω μεσα ...... δεν το βρισκο σωστο οποτε.
υποθετικα ειμαστε φιλοι.....

commander 04-02-2011 09:44

Αλλα λόγια να αγαπιόμαστε!!!!:mad:
Και δεν το λέω για σένα Γιωργο που δεν Σε Λένε Γιαγια αρκούδα αλλα Γιωργο!!!!

γιαγια αρκουδα 04-02-2011 10:29

το κειμενο αυτο το ειχα γραψει οπως λεει ο κομαντερ για απαντηση στο αλλο θεμα. αλλα δεν το ποσταρισα ειπα αστο δεν χριαζετε.
αλλα την περασμενη ευδομαδα τυχαια ειδαν τα παιδια μου στον δρομο ενα φιλαρακι τους. ηρθε απο το μαγαζι και ρωτοντας τον που χαθηκε μου ειπε το τη τραβιξε τα τελευταια χρωνια που εχουμε να τον δουμε και μου θημισε την ιστορια μου. ειναι ανεργος και ειναι παιδι διαμαντη του ειπα να ερθει να βοηθα τον γιο μου για να κανουν διανομη πυροσβεστηρων . αν και ο γιος μου τα καταφερνει μονος του περισοτερο το εκανα απο ανθρωπια. εντομεταξη ψαχνω να του βρω δουλια μια που εγω δεν εχω τοση ωστε να τον απασχολησω. και δεν θελω να πεσει σε κανεναν που να τον εκμεταλευεται απο εκμεταλευση εχει χορτασει...
στην κουβεντα για τουσ αλλους της παρεας τους του <<πλουσιους>> μου ειπε για την καταντια τους και εσκασα...
σε καποιο ποστ προσφατα που γραφατε για τους λαθρομεταναστες ειχα γραψει οτι ας κοιταξουμε γυρω μας υπαρχουν πολλοι που θελουν βοηθεια αλλα μαλων περασε στο ντουκου γιατι δεν ηταν μοτοσικλετιστικο?

και μην αρχισετε παλι τις παπ##ιες και το για εμενα το λες κλπ
περα απο την μοτοσυκλετα ας κοιταξουμε λιγο και δυπλα μας......
το 2007 διοργανοσα με την πρωτοβουλια μοτοσικλετιστων την διαμαρτιρια για τα διοδια που ειχαν αυξηθη. τοτε πολυ με κατακρινανε γιαυτο και μονο 50-60 μοτοσικλετιστες ειχαν ερθει.
για κοιτατε τι γινετε σημερα.
ο αγαπιτος σας φιλος βασιλακις καιλας -γιαγια αρκουδα:sm7:
υγ το παλικαρακι ειναι μορφομενο μηλαει αγγλικα απτεστα και ειναι πολυ εργατικο. αν ξερετε καποιον που να μπορεσει να τον παρει στην δουλια μηλιστε μου ειναι 25 χρωνων

Fuji 06-02-2011 08:58

Γιώργο, την ιστορία σου την μεταφράζω σαν πείσμα για ζωή. Τίποτα λιγότερο. Δε χρειάζεται να πω κάτι άλλο, ο καθένας κράτησε αυτό που έπρεπε και είχε ανάγκη, ότι κι αν είναι αυτό, απ' το παρόν θέμα.

Όσον αφορά το παλληκάρι που ψάχνει για δουλειά, πιστεύω δε θα χαθεί. Η ανεργία που μασουλάμε τόσο καιρό, κάπου είναι μούφα. Και εξηγούμαι: ποιός πάει να σκαλίσει σε χωράφι; ποιός πάει να μαζέψει φρούτα ή λαχανικά από περβόλια; ποιός κόβει χόρτα σε κήπους και αυλές; ποιός γκρεμίζει και κουβαλάει μπάζα; ποιός πάει οικοδομή, για βοηθός ή χαμάλης; ποιά κρατάει ηληκιωμένους; ποιά σκουπίζει σκάλες και καθαρίζει σπίτια; ποιά σιδερώνει μπουγάδες; ποιά κρατάει μωρά; Αν σκεφτούμε ότι μεγάλη μερίδα νέων ψάχνει να βρει "βρεγμένα τα παξιμάδια", θα κατλάβουμε πως καλομάθαμε την τελευταία 20ετία, και μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας!

adventure 06-02-2011 09:37

Αγαπητέ φίλε Γιώργο διάβασα όλη την αφήγηση που έκανες και πως πέρασες τα παιδικά σου χρόνια .

Σίγουρα δεν ήταν ότι καλύτερο για ένα παιδί στα τρυφερά αυτά χρόνια .
Όμως αναλογίσου τη κέρδισες από αυτό …….όσο σκληρό και αν ακούγεται .

Πόσα όπλα είχες κερδίσει και έχεις για να ανταποκρίνεσαι στη σκληρή καθημερινότητα ??

Δεν αισθάνεσαι ότι είσαι έτοιμος για ότι και να συμβεί στο μέλλον που έρχεται !!

Αυτά το λίγα από μένα και μην νομίζεις ότι είσαι ο μόνος που πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια .

Φιλικά Δημήτρης .

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:16.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!