![]() |
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ 23-5-10
poy einai ola ta remalia tis xalkidas na kanoyme kamia synanthsh h kai bolta?????:hmmm::hmmm::hmmm:.............ante gia na mazeftoume ligaki......:sm7:
|
Απάντηση: xalkida?????
εγω ... Χαλκιδεος ... και εχθες το βραδυ ειδα 2 gs kai ενα rt εξω απο το yacht ...ειχατε καμια σχεση ...???
|
oxi kamia sxesh .......sto azul eimastan me parea den kserw an to ksereis.....:confused:
|
στο λευκαντι , μπουρτζι ...??? ετοιμαζω μια σχολη σκι εκει μαζι με kitesurf και το εχω ακουσει μονο ...
δεν εχω παει ποτε (καλως ηλθες , γραφε ελληνικα για να διαβαζουν και οι υπολοιποι ...) |
eimai periergos posoi tha mazeytoume...........:hmmm::hmmm::hmmm:......ela gia pame dynata ......telw noymeraaaaaaa:sm7::sm7::sm7::sm7:
|
το νουμερο μου ειναι στο προφιλ μου , δες το και παρε με τηλεφωνο ...
|
ελααααα.........τωρα καταλαβα ποιος εισαι......ειμαι το παιδι που μιλαγαμε στη παλια γεφυρα με το gs που σε ρωτησα για τισ μπαρες.......χαχαχαχχα:sm7::sm7:
|
καλα βρε δυο χαλκιαδαιοι και δεν μπορειτε να συνενοειθειτε?????
και μετα λεμε για ανεκδοτα τον Ποντίων:sm7::sm7::sm7: ηταν ο ace_gln............:sm7::sm7::D:D:D:p:p:p αντε να μαζευεστε σγα σγα!!!!!μπας και συνεννοειθητε!!!:sm7::sm7:;) |
Απόσπασμα:
μας δουλευεις vaso ... ??? εμεις εδω ετσι ειμαστε ... :sm7::sm7: κανονισε οταν μαζευτουμε να ερθεις απο εδω μερια |
Απόσπασμα:
χμ???:hmmm::hmmm::hmmm::hmmm:σαν απειλη μου μοιαζει ....:p:p:p:p:p |
kitesurf!!...μια χαρά μου ακούγετε..κ βολτούλα κ μάθημα μαζί..κράτα μας ενήμερους!!:D:D
|
Απόσπασμα:
λες να μας κανει και εκπτωση:hmmm::D:D:D:D:D |
bmw odhgas tes kai ekptwsh?????:D:D:D:D:D:D:D:D:sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm
|
Χαλκιδα!!! Αγαπημενο μερος και εχω τις καλυτερες αναμνησεις :)
κανονιστε μηπως ερθω κιεγω για καφεδακι :D:D |
kai εγώ μεσα !!! Να οριστεί ώρα μέρα μέρος, περηκαλώ για να μην χαθούμε!!:sm7:
|
Απόσπασμα:
μου εχεις βγαλει τα ματια----ασε τα greeklish:cool::cool::D:D:D nten mporw na ta deiaabasw!!! :sm7::sm7::sm7: |
:yz:yz:yz............................:sm7::sm7:.......
|
Απόσπασμα:
Ζιτσο κανονισε συναξη... οσο για το Kite κατι θα κανουμε ... αλλα |
Απόσπασμα:
δεν μοιαζει ... ειναι ... :D:D:D |
παιδιά σόρη κανουμε ανακένηση αν ειχαμε μπάζα θα το κανονιζα αλλα ....λοιπόν να πουμε κανενα τουρηστικο η κάπου αλού? για πέστε καμια πρόταση και παραλία πάμε όπου θετε θετε? πέτε?
|
brown sugar ή απενατι ...??? εχει χωρο για τις μηχανες και ωραιο κλιματακι ...
να τις θαυμαζουμε κιολας ... |
Αντε πειτε ημερα,ωρα,χρονιά...............αντε τι περιμενετε να βγουμε στην συνταξη???:yz.......................:sm7::sm7::sm7:
|
ανυπομονος ο νεος ...:sm7:
εγω αποψε θα τρεχω με το σκαφακι μου, μηπως ειναι ετοιμο το Σ/Κ... αλλα κατα τις 10.30 θα ειμαι εκει ... μιλαμε σιγουρα για βραδυνες ωρες απο πλευρας μου ! αποψε μπορω ... αυριο μπορω ... ακουω προτασεις ... |
Απόσπασμα:
Είναι κι ο Σωτηρης ο Μπασκετμπολίστας από την Παραλία της Αυλίδας αλλά είναι πολύ νέοπας ακόμα,δεν τον έχει αφήσει ακόμα το 1200 να μπει στο ίντερνετ...Εχει το μαγαζι στο κέντρο της παραλίας..(Ρουφιάνος) Είναι και πρωτος ξάδερφος μου.. Σας τον καρφώνω γιατι εγω μένω Πειραιά και ζηλεύω...:sm7: Κι αν κάποιος δεν κατάλαβε μιλάω για τον hatzi23...(Επαγγελματίας ρουφιάνος) |
Αν έρθετε προς Χαλκίδα για ρίξτε σύρμα μια και είμαι δίπλα να έρθω και εγώ να τα πούμε…
|
εεεπ ακομα ενας χαλκιδεος :D
|
αφου γιναμε πολλοι .. δεν το κανονιζουμε για αποψε ...???
τι λετε για τις 10 μμ ?? |
Καλημερα...Μολισ ειδα το post...
Βαλτε αλλον εναν χαλκιδεο στην παρεα..;) |
τελικα σημερα θα βρεθειται?:yz |
δεν βλεπω ενδιαφερων ...
|
κυριακη πρωι δεν μπορειτε να βρεθητε δηλαδη?:sm2: |
τι ωρα και που ???
ψηθηκα ηδη ... οι υπολοιποι που πηγαν??? |
Αν ειναι και ειμαστε παρεα καλη και μεγαλη ....μεσα και εγω για σημερα:)
|
και κυριακη μεσα.......
|
ωραια βλεπω οτι υπαρχει ενδιαφερων. εαν συνεχιστει η ανταποκριση μας λετε και εμας τους αθηναιους σε ποιο καφε και την ωρα και θα κατεβουμε οσοι μπορουμε:D. |
Απόσπασμα:
|
οποτε να κανονισουμε κυριακη ολοι μαζι στο γιοτ????συμφωνουμε ολοι????:hmmm::hmmm:
|
COUNT ME IN...
|
Aν ο καιρος δεν μας τα χαλασει θα ειμαι κιεγω εκει ......;)
|
ωραια μεσα ειμαι και εγω.acegin ειδα οτι εχεις τηλ θα σε παρω το σαββατο το απογευμα για να μας εξηγισεις πως θα ερθουμε στο γιωτ(καφε) :sm8: |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:06. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!