![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
poy einai ola ta remalia tis xalkidas na kanoyme kamia synanthsh h kai bolta?????
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εγω ... Χαλκιδεος ... και εχθες το βραδυ ειδα 2 gs kai ενα rt εξω απο το yacht ...ειχατε καμια σχεση ...???
|
|
|||
|
|||
![]()
oxi kamia sxesh .......sto azul eimastan me parea den kserw an to ksereis.....
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
στο λευκαντι , μπουρτζι ...??? ετοιμαζω μια σχολη σκι εκει μαζι με kitesurf και το εχω ακουσει μονο ...
δεν εχω παει ποτε (καλως ηλθες , γραφε ελληνικα για να διαβαζουν και οι υπολοιποι ...) |
|
|||
|
|||
![]()
eimai periergos posoi tha mazeytoume...........
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
το νουμερο μου ειναι στο προφιλ μου , δες το και παρε με τηλεφωνο ...
|
|
|||
|
|||
![]()
ελααααα.........τωρα καταλαβα ποιος εισαι......ειμαι το παιδι που μιλαγαμε στη παλια γεφυρα με το gs που σε ρωτησα για τισ μπαρες.......χαχαχαχχα
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καλα βρε δυο χαλκιαδαιοι και δεν μπορειτε να συνενοειθειτε?????
και μετα λεμε για ανεκδοτα τον Ποντίων ![]() ![]() ![]() ηταν ο ace_gln............ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() αντε να μαζευεστε σγα σγα!!!!!μπας και συνεννοειθητε!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
μας δουλευεις vaso ... ??? εμεις εδω ετσι ειμαστε ... ![]() ![]() κανονισε οταν μαζευτουμε να ερθεις απο εδω μερια |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
χμ??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΜΑΘΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΑ | pirate | Διάφορα | 7 | 12-03-2010 00:52 |
ΒΟΛΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ | allen | Χρήσιμα | 2 | 20-02-2010 10:43 |
ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ? | FANISGS | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 125 | 17-12-2009 21:27 |
ΒΟΛΤΑ ΣΦΑΚΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 25/10/09 | GEO_K | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 27 | 26-10-2009 10:36 |
AΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΗ ΒΟΛΤΑ | allen | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 6 | 17-09-2009 21:14 |