![]() |
Εξατμιση
Γεια σας παιδια... Εχω την 1100 GS σε αρκετα καλη κατασταση, αλλα θελω να της βαλω μια εξατμιση για να αλλαξει λιγο το λουκ να αγριεψει λιγο αλλα το βασικοτερο να ανασανει καλυτερα, να καταργησω τον καταλυτη και εχει KN πανω( θα γινει χαρτογραφηση κτλ )... Ελεγα λοιπον να δοκιμασω της Raceguns με 300 ευρωπουλα αλουμινιου τριγωνη. Τι λετε εσεις? Δεν θελω να δωσω πολλα λεφτα ( και τα 300 πολλα ειναι αλλα λεμε τωρα ).
|
Απάντηση: Εξατμιση
αν καταργησεις τον καταλυτη.....να οδηγας με μασκα οξυγονου,γιατι σε βλεπω πελατακι μου;);):D |
Την είχα αυτή την εξατμίσει καλη δουλειά αλλα 1.μην βγάλεις τον καταλύτη 2.θα του πεις να σου την κάνει Όσο μπορεί ποιο ήσυχη Γιατι σε βλέπω να σε βγάζουμε απο την ψηρου.:)
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Όσον αφορά το Υ έχοντας ψάξει αρκετά σε επώνυμα μου άρεσε πολύ της Remus αλλά τελικά έκανα φτιαχτό στoν Πέτρο στη Racetech με 150 ευρώπουλα αντι για 250-300 για μεταχειρισμένο, ισως και παραπανω για καινουριο. Με εξάτμιση Acrapovic το μηχανάκι πάει πολύ καλύτερα μαζί με το K&N φιλτρο..Καιει και λιγο παραπανω μαλλον, αλλά σωστά καίει όπως έχει πει κάποιος σε ενα φόρουμ....:D Αυτά από τις λίγες εμπειρίες μου.. Α! ξέχασα να αναφέρω ότι το δικό σου Υ ίσως κοστίσει και λίγο παραπάνω λόγω της ιδιοτροπιας που βγαζει τους λαιμούς από την ίδια πλευρά.. |
Gsmaniac συναδελφος?
Βασικα ελεγα να μην βαλω Υ. Ελεγα να καταργησω τον καταλυτη να μπει το ελευθερας και συνδυασμο με το ΚΝ και μπουζι ιριδιου (ισως βαλω) και χαρτογραφηση να αναπνευσει καλυτερα το μοτορι και να αλλαξει την συμπεριφορα του μπουκωματος που συχνα εμφανιζει! |
Απόσπασμα:
συναδελφο......δεν θα το ελεγα:cool: προμηθευτη μου .......ισως:D |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Τι ηχο σου κανει? Την θελω ταξιδιαρικη την μηχανη, οχι πολυ θορυβο! |
Απόσπασμα:
Στην Ακραποβιτς εαν έχεις τον σιγαστηρα ακούγεται λιγο πιο δυνατα απο μαμισια, εαν θελεις λιγο περισσότερα μπαμ και θορυβο τον βγαζεις.... Εαν θέλεις να ακούσεις πρωτα και να συγκρινεις.... Youtube.... Παρατήρησε σ'αυτό το βιντεο την έλλειψη καταλύτη...Αν δεν βγάλεις τον καταλύτη δεν θα καταλάβεις διαφορά καμμία, ούτε στις επιδόσεις αλλά ούτε και στον ήχο. Αυτή είναι η εξάτμιση που ήθελα να βάλω αλλά ούτε τη βρήκα σε καλή τιμή και είναι και σχετικά αγνωστη μάρκα εδω στην Ελλάδα... Και το GS του τύπου είναι από τα πιο ωραία που έχω δει, δείτε φώτα που φοράει.... |
Η ακραπα ειναι ολα τα λεφτα, αλλα δεν ξερω αν θα βρω σε λογικη τιμη και για το δικο μου μοντελο! Δεν ξερω αν ταιριαζει απο καποιο αλλο μοντελο!
|
Απόσπασμα:
Θα χώσεις πάντως κάποια λεφτάκια να ξέρεις...Η όλη διαδικασια θα πρέπει να πάει γύρω στο πεντακοσάρικο, μην πω και παραπάνω με τα ιριδίου που λες, εγω ακόμα δεν έχω βάλει, τα ξέχασα....:sm7: |
Απλα σκεφτομαι αν ταιριαζει ακραπα μεταχειρη απο 1200 ή απο 1150 ή TDM..
Οτι θα παει κανα 500αρικο το γνωριζω αλλα με τοσα δεν αξιζει! Ευχαριστω για το ενδιαφερον σου.:) |
Έχω χειροποίητη ανθρακονημάτινη. Δεν έχω βγάλει καταλύτη ούτε κατάργησα L και ο ήχος άλλαξε (όσοι την έχουν ακούσει έχουν να λενε) και τον έφερα στα μέτρα μου δλδ είναι πιό μπάσος και χωρίς να ενοχλεί και το μηχανάκι ανάσανε. Έβαλα και K&N και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Πάω ταξίδι και δεν ξεκουφαίνομαι και το μηχανάκι ανεβάζει αβίαστα από πολύ χαμηλά.
Κόστος τελικού 250 € το μηχανάκι μου GS 1200 Μην βγάλεις καταλύτη, σκορπάς καρκίνο και δεν κερδίζεις τπτ. |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Ποια μαρκα εχεις βαλει απο τις 2?? |
Στο 1100 δεν μπορείς να μη βγάλεις τον καταλύτη εκτός και αν κόψεις και ράψεις (δεν είναι σαν το 1150 που μπορείς να τον αφήσεις και να αλλάξεις μόνο το τελικό). Υ δεν χρειάζεσαι, αλλά θα ψρειαστείς καινούριο αισθητήρα λ. Εγώ έβαλα twobrothers τιτάνιο, αλλά ξεφεύγει λιγάκι σε τιμή...
|
Απόσπασμα:
Είναι αρκετά πιο εύστροφο σε χαμηλές και μεσαίες,αλλά έχει χάσει ελάχιστα στη τελική,που δεν με απασχολεί ιδιαίτερα σε ταξίδια.:D;) |
Απόσπασμα:
Sammler Professional Type ohne Kat / ohne ABE* |
Απόσπασμα:
:sm7::sm7: |
Για τα φιλτρα αερος PIPERCROSS και ΒΜC τα εχει δοκιμασει κανεις, τι γνωμη εχετε?
|
Καλημερα και πάλι!! Πήγε η μηχανή εχτες RACETECH, την χαζευαμε, την ξαναχαζευαμε, και μου λέει: θα βγουν όλα απο μεσαίο και πίσω, θα μπει σωλήνα μαζί με το τελικό αλουμινίου αλλα θα κάνει πολύ θόρυβο και ο ο σιγαστηρας δεν θα το μαζέψει και πολύ! Το κοστουμακι 200 ευρώ κομπλε!
Αλλα λόγω θορύβου δεν θα κάνω κίνηση, και θα ψάξω αλλού! Η akrapovic έχει πολυ ωραίο ήχο αλλα δεν βρίσκω για την μηχανή μου σε λογική τιμή! |
Σημερα επισκευτηκα τους RACEGUNS...
Εντυπωσιαστηκα με την δουλεια τους και μπορω να πω οτι μου αρεσαν πιο πολυ απο τους εταιρους... Κουστουμακι γυρω στα 300....ειδωμεν! |
Απόσπασμα:
|
οταν αγόρασα την μηχανη ειχε πάνω εξάτμιση laser τιτανίου με Υ της laser και τσιπ στον εγκέφαλο της laser.
- βγάζω το τσιπ, αποτέλεσμα καλύτερα στα χαμηλα, χαμηλότερη κατανάλωση - βγάζω το Υ βάζω καταλύτη, αποτέλεσμα ακόμα καλύτερα στα χαμηλα - βγάζω και το τελικό, μαμά πάνω, αποτέλεσμα....λιιιιγο πιο αργά ολα τελικό μόνο με καταλύτη πιστέυω είναι το καλύτερο! |
Λοιπον παιδια η εξατμιση μπηκε, εξαγωνη με τελειωμα καρμπον, χωρις καταλυτη...
Απο θορυβο μου φαινεται καλος,ελαχιστα δυνατος αλλα δεν μπορω να τον ακουσω αν δεν οδηγει την μηχανη αλλος!! Αν θελετε μπορω να ποσταρω και φωτο! |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:53. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!