GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Τεχνικά θέματα διάφορα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 09-11-2010, 19:46
staikosn1 Ο/Η staikosn1 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2010
Περιοχή: Athens
Μoto: BMW R1100 GS
Προεπιλογή Εξατμιση

Γεια σας παιδια... Εχω την 1100 GS σε αρκετα καλη κατασταση, αλλα θελω να της βαλω μια εξατμιση για να αλλαξει λιγο το λουκ να αγριεψει λιγο αλλα το βασικοτερο να ανασανει καλυτερα, να καταργησω τον καταλυτη και εχει KN πανω( θα γινει χαρτογραφηση κτλ )... Ελεγα λοιπον να δοκιμασω της Raceguns με 300 ευρωπουλα αλουμινιου τριγωνη. Τι λετε εσεις? Δεν θελω να δωσω πολλα λεφτα ( και τα 300 πολλα ειναι αλλα λεμε τωρα ).
Reply With Quote
Παλιό 09-11-2010, 20:01
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973
Προεπιλογή Απάντηση: Εξατμιση

αν καταργησεις τον καταλυτη.....να οδηγας με μασκα οξυγονου,γιατι σε βλεπω πελατακι μου
Reply With Quote
Παλιό 09-11-2010, 20:07
commander Ο/Η commander βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2010
Περιοχή: κηφισια
Μoto: GS 115Ο ADV DESIERTO 3

Την είχα αυτή την εξατμίσει καλη δουλειά αλλα 1.μην βγάλεις τον καταλύτη 2.θα του πεις να σου την κάνει Όσο μπορεί ποιο ήσυχη Γιατι σε βλέπω να σε βγάζουμε απο την ψηρου.
Reply With Quote
Παλιό 09-11-2010, 20:07
CPretenteriS Ο/Η CPretenteriS βρίσκεται εκτός σύνδεσης

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Spata
Μoto: BMW R1200GS (mod. 2010)

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
αν καταργησεις τον καταλυτη.....να οδηγας με μασκα οξυγονου,γιατι σε βλεπω πελατακι μου
Reply With Quote
Παλιό 09-11-2010, 20:09
Capitain Ο/Η Capitain βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: Πειραιάς
Μoto: 2005 R1200RT

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από staikosn1 Εμφάνιση μηνυμάτων
Γεια σας παιδια... Εχω την 1100 GS σε αρκετα καλη κατασταση, αλλα θελω να της βαλω μια εξατμιση για να αλλαξει λιγο το λουκ να αγριεψει λιγο αλλα το βασικοτερο να ανασανει καλυτερα, να καταργησω τον καταλυτη και εχει KN πανω( θα γινει χαρτογραφηση κτλ )... Ελεγα λοιπον να δοκιμασω της Raceguns με 300 ευρωπουλα αλουμινιου τριγωνη. Τι λετε εσεις? Δεν θελω να δωσω πολλα λεφτα ( και τα 300 πολλα ειναι αλλα λεμε τωρα ).
Εγώ από την άλλη επειδή έχω πάει και στους 2 εξατμισάδες, θα πρότεινα τη RaceTech επειδή ως ποιότητα θα έλεγα ότι είναι εφάμιλλες με προσωπική μου γνώμη του Racetech να μου αρέσουν πιο πολύ...
Όσον αφορά το Υ έχοντας ψάξει αρκετά σε επώνυμα μου άρεσε πολύ της Remus αλλά τελικά έκανα φτιαχτό στoν Πέτρο στη Racetech με 150 ευρώπουλα αντι για 250-300 για μεταχειρισμένο, ισως και παραπανω για καινουριο.
Με εξάτμιση Acrapovic το μηχανάκι πάει πολύ καλύτερα μαζί με το K&N φιλτρο..Καιει και λιγο παραπανω μαλλον, αλλά σωστά καίει όπως έχει πει κάποιος σε ενα φόρουμ....
Αυτά από τις λίγες εμπειρίες μου..
Α! ξέχασα να αναφέρω ότι το δικό σου Υ ίσως κοστίσει και λίγο παραπάνω λόγω της ιδιοτροπιας που βγαζει τους λαιμούς από την ίδια πλευρά..

Last edited by Capitain; 09-11-2010 at 20:11.
Reply With Quote
Παλιό 09-11-2010, 20:25
Senior Member

Gsmaniac συναδελφος?
Βασικα ελεγα να μην βαλω Υ. Ελεγα να καταργησω τον καταλυτη να μπει το ελευθερας και συνδυασμο με το ΚΝ και μπουζι ιριδιου (ισως βαλω) και χαρτογραφηση να αναπνευσει καλυτερα το μοτορι και να αλλαξει την συμπεριφορα του μπουκωματος που συχνα εμφανιζει!
Reply With Quote
Παλιό 09-11-2010, 20:28
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973

Απόσπασμα:
Gsmaniac συναδελφος?
Βασικα ελεγα να μην βαλω Υ. Ελεγα να καταργησω τον καταλυτη να μπει το ελευθερας και συνδυασμο με το ΚΝ και μπουζι ιριδιου (ισως βαλω) και χαρτογραφηση να αναπνευσει καλυτερα το μοτορι και να αλλαξει την συμπεριφορα του μπουκωματος που συχνα εμφανιζει!
συναδελφο......δεν θα το ελεγα
προμηθευτη μου .......ισως
Reply With Quote
Παλιό 09-11-2010, 20:57
batman Ο/Η batman βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: ktm 640lc4-bmw r 1150gs adventure

Απόσπασμα:
εγώ πήρα για το 1150 gs adv μου,leovince carbon oval,καινούργια,που κόστισε 292 ευρό,μαζί με τα έξοδα αποστολής απο Ιταλία,μέσω ebay.it.Ισως το ψάξεις λίγο?
Reply With Quote
Παλιό 09-11-2010, 21:06
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από batman Εμφάνιση μηνυμάτων
εγώ πήρα για το 1150 gs adv μου,leovince carbon oval,καινούργια,που κόστισε 292 ευρό,μαζί με τα έξοδα αποστολής απο Ιταλία,μέσω ebay.it.Ισως το ψάξεις λίγο?
Ναι αμε την εχω δει και ειναι καλη... Αλλα το ζητουμενο μου ειναι αν σαν σκεψη για αυτο που λεω αξιζει η ολη διαδικασια!
Τι ηχο σου κανει? Την θελω ταξιδιαρικη την μηχανη, οχι πολυ θορυβο!
Reply With Quote
Παλιό 09-11-2010, 21:22
Capitain Ο/Η Capitain βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: Πειραιάς
Μoto: 2005 R1200RT

Απόσπασμα:
Ναι αμε την εχω δει και ειναι καλη... Αλλα το ζητουμενο μου ειναι αν σαν σκεψη για αυτο που λεω αξιζει η ολη διαδικασια!
Τι ηχο σου κανει? Την θελω ταξιδιαρικη την μηχανη, οχι πολυ θορυβο!
Εαν αφαιρέσεις τον καταλύτη θα βάλεις Υ, είναι το ελευθέρας που λες κι εσυ, απλα λέγεται Υ επειδή ΕΙΝΑΙ σαν Υ..
Στην Ακραποβιτς εαν έχεις τον σιγαστηρα ακούγεται λιγο πιο δυνατα απο μαμισια, εαν θελεις λιγο περισσότερα μπαμ και θορυβο τον βγαζεις....
Εαν θέλεις να ακούσεις πρωτα και να συγκρινεις.... Youtube....

Παρατήρησε σ'αυτό το βιντεο την έλλειψη καταλύτη...Αν δεν βγάλεις τον καταλύτη δεν θα καταλάβεις διαφορά καμμία, ούτε στις επιδόσεις αλλά ούτε και στον ήχο.

Αυτή είναι η εξάτμιση που ήθελα να βάλω αλλά ούτε τη βρήκα σε καλή τιμή και είναι και σχετικά αγνωστη μάρκα εδω στην Ελλάδα...
Και το GS του τύπου είναι από τα πιο ωραία που έχω δει, δείτε φώτα που φοράει....

Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης