![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σας παιδια... Εχω την 1100 GS σε αρκετα καλη κατασταση, αλλα θελω να της βαλω μια εξατμιση για να αλλαξει λιγο το λουκ να αγριεψει λιγο αλλα το βασικοτερο να ανασανει καλυτερα, να καταργησω τον καταλυτη και εχει KN πανω( θα γινει χαρτογραφηση κτλ )... Ελεγα λοιπον να δοκιμασω της Raceguns με 300 ευρωπουλα αλουμινιου τριγωνη. Τι λετε εσεις? Δεν θελω να δωσω πολλα λεφτα ( και τα 300 πολλα ειναι αλλα λεμε τωρα ).
|
|
|||
|
|||
![]() αν καταργησεις τον καταλυτη.....να οδηγας με μασκα οξυγονου,γιατι σε βλεπω πελατακι μου
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Την είχα αυτή την εξατμίσει καλη δουλειά αλλα 1.μην βγάλεις τον καταλύτη 2.θα του πεις να σου την κάνει Όσο μπορεί ποιο ήσυχη Γιατι σε βλέπω να σε βγάζουμε απο την ψηρου.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Όσον αφορά το Υ έχοντας ψάξει αρκετά σε επώνυμα μου άρεσε πολύ της Remus αλλά τελικά έκανα φτιαχτό στoν Πέτρο στη Racetech με 150 ευρώπουλα αντι για 250-300 για μεταχειρισμένο, ισως και παραπανω για καινουριο. Με εξάτμιση Acrapovic το μηχανάκι πάει πολύ καλύτερα μαζί με το K&N φιλτρο..Καιει και λιγο παραπανω μαλλον, αλλά σωστά καίει όπως έχει πει κάποιος σε ενα φόρουμ.... ![]() Αυτά από τις λίγες εμπειρίες μου.. Α! ξέχασα να αναφέρω ότι το δικό σου Υ ίσως κοστίσει και λίγο παραπάνω λόγω της ιδιοτροπιας που βγαζει τους λαιμούς από την ίδια πλευρά.. Last edited by Capitain; 09-11-2010 at 20:11. |
|
|||
|
|||
![]()
Gsmaniac συναδελφος?
Βασικα ελεγα να μην βαλω Υ. Ελεγα να καταργησω τον καταλυτη να μπει το ελευθερας και συνδυασμο με το ΚΝ και μπουζι ιριδιου (ισως βαλω) και χαρτογραφηση να αναπνευσει καλυτερα το μοτορι και να αλλαξει την συμπεριφορα του μπουκωματος που συχνα εμφανιζει! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
συναδελφο......δεν θα το ελεγα
![]() προμηθευτη μου .......ισως ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τι ηχο σου κανει? Την θελω ταξιδιαρικη την μηχανη, οχι πολυ θορυβο! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Στην Ακραποβιτς εαν έχεις τον σιγαστηρα ακούγεται λιγο πιο δυνατα απο μαμισια, εαν θελεις λιγο περισσότερα μπαμ και θορυβο τον βγαζεις.... Εαν θέλεις να ακούσεις πρωτα και να συγκρινεις.... Youtube.... Παρατήρησε σ'αυτό το βιντεο την έλλειψη καταλύτη...Αν δεν βγάλεις τον καταλύτη δεν θα καταλάβεις διαφορά καμμία, ούτε στις επιδόσεις αλλά ούτε και στον ήχο. Αυτή είναι η εξάτμιση που ήθελα να βάλω αλλά ούτε τη βρήκα σε καλή τιμή και είναι και σχετικά αγνωστη μάρκα εδω στην Ελλάδα... Και το GS του τύπου είναι από τα πιο ωραία που έχω δει, δείτε φώτα που φοράει.... |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Εξατμιση!!! | Kwstas_kef | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 29 | 01-05-2010 17:40 |
Εξατμιση γνήσια 1200GS (07) | nikos900 | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 6 | 20-12-2009 16:05 |
Εξατμιση κ πλυσιμο!! | xenos | Φροντίδα | 14 | 31-08-2009 14:41 |
Εξατμιση 1200 gs | anakonda | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 11 | 23-05-2009 00:48 |
Εξατμιση τελικό Adventure 1200 --- πωλείται | psyxanwmalos | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 5 | 04-04-2009 19:22 |