GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Γενικά - Μοτοσυκλέτα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=24)
-   -   πολλα δεν ειναι!!!??? (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=15283)

xenos 11-11-2010 15:43

πολλα δεν ειναι!!!???

πρόγκα στο μπροστινό λάστιχο!..χάνει αέρα οπότε πάω στον λάστιχά-σε γνωστό λάστιχά στη περιοχή μου Λενορμάν-..την βάζει μέσα βγάζει το λάστιχο,βγάζει την πρόγκα κ βάζει ένα μπάλωμα από την από μέσα μεριά του λάστιχου.κ το βάζει σε ένα μηχάνημα που ζεσταίνει το μπάλωμα κ ασκεί κ μια Α πιέσει!..περιμένω γύρω στα 20 λεπτά για το μηχάνημα...βάζει τον μικρο να μου βάλει το λάστιχο,αφού την μονταρη κανονικά την ρόδα,την ξαναβγαζει διότι έβαλε "λάθος" το λάστιχο κ την ξαναμονταρη..τελειωνη..ρωτάω τι χρωστάω κ μου λέει 15 ευρώ!!!...πλερω κ φεύγω!!. 1 ώρα έκανα τελικά εκεί...ρε παιδιά πολλά δεν είναι??..με το κλασικό μακαρόνι κ με 5 ευρώ δεν γινόταν δουλειά??..έχει αλλάξει κάτι??!!!

aeriko 11-11-2010 15:47

Απάντηση: πολλα δεν ειναι!!!???

Η μέθοδος εργασίας είναι σωστή, εσωτερικό μπάλωμα επί του οποίου εξασκείται η πίεση του αέρα του ελαστικού. Για το ποσό δεν γνωρίζω, μήπως πλήρωσες και την μαλ%κια του που έβαλε λάθος το ελααστικό;

gepol 11-11-2010 15:56

Αν θεωρήσουμε ότι η εργασία κανονικά και χωρίς τα λάθη κρατάει περίπου στα 20 λεπτά. Σκέψου αν εσύ είχες μαγαζί με τα έξοδά του, τους υπαλλήλους του, αν θα ήταν πολλά ή όχι.

ckk 11-11-2010 16:01

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από xenos ( 247775)
πρόγκα στο μπροστινό λάστιχο!..χάνει αέρα οπότε πάω στον λάστιχά-σε γνωστό λάστιχά στη περιοχή μου Λενορμάν-..την βάζει μέσα βγάζει το λάστιχο,βγάζει την πρόγκα κ βάζει ένα μπάλωμα από την από μέσα μεριά του λάστιχου.κ το βάζει σε ένα μηχάνημα που ζεσταίνει το μπάλωμα κ ασκεί κ μια Α πιέσει!..περιμένω γύρω στα 20 λεπτά για το μηχάνημα...βάζει τον μικρο να μου βάλει το λάστιχο,αφού την μονταρη κανονικά την ρόδα,την ξαναβγαζει διότι έβαλε "λάθος" το λάστιχο κ την ξαναμονταρη..τελειωνη..ρωτάω τι χρωστάω κ μου λέει 15 ευρώ!!!...πλερω κ φεύγω!!. 1 ώρα έκανα τελικά εκεί...ρε παιδιά πολλά δεν είναι??..με το κλασικό μακαρόνι κ με 5 ευρώ δεν γινόταν δουλειά??..έχει αλλάξει κάτι??!!!

Μακαρόνι €5 και έφυγες. Σωστόν. :yz
Το έπαθα και μου το έφτιαξαν στην Κηφισιά, σε 5 λεπτά. Αφού είχαν δει και την GS1200. :)

xenos 11-11-2010 16:02

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από aeriko ( 247776)
Η μέθοδος εργασίας είναι σωστή, εσωτερικό μπάλωμα επί του οποίου εξασκείται η πίεση του αέρα του ελαστικού. Για το ποσό δεν γνωρίζω, μήπως πλήρωσες και την μαλ%κια του που έβαλε λάθος το ελααστικό;

δεν ξέρω ρε Πανο!!..απλά εγώ έχω μήνη στην μέθοδο με το μακαρόνι..κ απλά λέω οτι αυτό αν είναι κάτι πιο εξελιγμένο..οπότε να το έχω στα υπόψιν κ για άλλη φορά αν τύχει!!!

xenos 11-11-2010 16:06

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gepol ( 247779)
Αν θεωρήσουμε ότι η εργασία κανονικά και χωρίς τα λάθη κρατάει περίπου στα 20 λεπτά. Σκέψου αν εσύ είχες μαγαζί με τα έξοδά του, τους υπαλλήλους του, αν θα ήταν πολλά ή όχι.

δεν μπαίνω σε τέτοια διαδικασία να σκέπτομαι ετσι φίλε..γιατί άμα αρχίσω να σκέπτομαι ετσι εγώ ως πελάτης τότε σε ορισμένες περιπτώσεις θα πρέπει να κατεβάζω κ τα παντελόνια μου κ να λέω κ σε ευχαριστώ!!....το καλοκαίρι έδωσα 5 ευρό σε λάστιχά-μακαρονι- κ τώρα έδωσα 15!!..όχι 7-10 να πω οκ..αλλά 15 νομίζω έχει μια διαφορά!!!

gepol 11-11-2010 16:16

Ζυγοστάθμιση σου έκανε?

sintarta 11-11-2010 16:29

Ενταξει φιλος!!!!Κουκουρουκου!!!!!!!!!!!
Προπερσι πατησα προγκα με το ADVE και για καλη μου τυχη ημουν κοντα στο παρκινγκ που την σταθμευω.
:o
Για ακομα καλυτερη μου τυχη ειχα στο σπιτι ενα κιτ με το γνωστο μακαρονι,αμπουλες αζωτου και λοιπα!!!:)
Σκεφτηκα λοιπον...
''Τι καλα που μου εκατσε εδω,θα κανω και εξασκηση μην μου τυχει σε κανα ταξιδι και τραβαω τα μαλλια μου..."
;)
Ηταν οντως πανευκολο και η δουλεια που υποσχεται το κιτ αψογη!!!:)
Ημουν ομως σε φαση να ταξιδεψω τις επομενες μερες και οπως μου ειπαν διαφοροι γνωστοι και μη,θα επρεπε να βαλω μπαλωμα κανονικο για μεγαλυτερη ασφαλεια και αργοτερα αλλαγη ελαστικου.:o
Ετσι λοιπον και επραξα...
Αρχη Βουλιαγμενης για την ιδια δουλεια που εκανα σε σενα πληρωσα 25 ευρω!!!!!!!!
ΝεύραΝεύρα

Αυτα.....

Jefe 11-11-2010 16:31

Το μακαρόνι, είναι μία προσωρινή μέθοδος (την οποία μπορείς να την κάνεις κ μόνος σου), γιά να μπορέσεις να πάς μετά στο βουλκανιζατέρ να βάλει μπάλωμα στο ελαστικό. Το μακαρόνι μετά από ένα χρονικό διάστημα ξεραίνεται, γίνεται ξένο σώμα, κ το ελαστικό αρχίζει να χάνει αέρα. Νομίζω πως τα χρήματα που σου ζήτησε είναι κοντά στον μέσο όρο γιά τέτοιου είδους εργασία.

Jefe

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 11-11-2010 16:33

Μακαρόνι (που το τοποθέτησα μόνος μου),

εδώ κ ενάμιση χρόνο, δεν έχει πάθει τίποτα .... ;)

Όσο για τα 15 €,

νομίζω ότι είναι ΟΚ !!!

MARK 11-11-2010 16:35

Τελικά ο καθένας έχει δικό του τιμοκατάλογο....:hmmm:

ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ 11-11-2010 16:43

εναμιση χρονο δεν κρατανε τα λαστιχα μοθ με τιποτα.Και λογο στυλ οδηγησεως αλλα και λογο γωμας.
Απο την αλλη 15 ευρω παιχταδορ για την ζωη σου νομιζω οτι ειναι λιγα.
Τελος μακαρονι σε λαστιχο για την δικη μου μηχανη ειναι προχειρη λυση.
Τι εννοω.
Τα λαστιχα μου ανεβαζαν αλλες θερμοκρασιες και ταχυτητες με αποτελεσμα να εβλεπα οτι χρειαζομουν αερα.Τωρα στα πιο βαρια και αργα μηχανακια δεν ξερω πραγματικα πως λειτουργει.
Νομιζω ομως οτι το ''μανηταρι'' παιχταδορ ειναι καλυτερο.

sintarta 11-11-2010 16:44

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από MARK ( 247804)
Τελικά ο καθένας έχει δικό του τιμοκατάλογο....:hmmm:

Εχεις δικιο φιλε MARK!!!!

xenos 11-11-2010 17:44

οκ παιδιά !!οπότε είμαι οκ μια χαρά!!...απλά ρώτησα να μάθω!!:)

1974 11-11-2010 17:52

μια χαρα εγω που εδωσα πριν 5 μηνες θεσ/νικη 20ε και σε ενα μηνα καπουτ παλι!! ειχα βαλει και μακαρονι πρωτα!!!

1200GS 11-11-2010 18:21

Το ''μακαρονι'' εναι προχειρη &ευκολη λυση εαν μεινεις καπου στο πουθενα και δεν εχεις βουλκανιζατερ κοντα σου.
Το μπαλωμα εσωτερικα ειναι το καλυτερο και το ασφαλεστερο.

Οταν βαλουμε ''μακαρονι'' καλο ειναι οταν βρουμε βουλκανιζατερ να παμε να μας το βγαλει και να μας κανει εσωτερικο μπαλωμα;)

gandreas 11-11-2010 18:31

Γεια σου Ξενοφώντα, που είσαι ?
Και εμένα πολλά μου φαίνονται, πριν 2 μήνες είχα το ίδιο πρόβλημα με μια πρόκα στο κέντρο του ελαστικού και μου είπε ένας ότι δεν επισκευάζετε καν και με το μακαρόνι την βγάζω δεν την βγάζω και καλό είναι να αλλάξω λάστιχα. Δεν πείστηκα με τα λεγόμενα του και του είπα ότι θα το σκεφτώ και θα τα πούμε, μετά από λίγο με κοίταγε απορημένος να φεύγω με την πρόκα στην ρόδα. Πήγα στον Περιστερά και αφού του εξήγησα με διαβεβαίωσε ότι δεν διατρέχω κανένα κίνδυνο και μου έβαλε το κορδόνι τσάμπα(του έδωσα από μόνος μου 10€). Ο άλλος όμως μου δημιούργησε ψυχολογικά προβλήματα :o:mad::rolleyes: και μετά από λίγες μέρες πήγα και τα άλλαξα και τα δύο. Ότι θέλει ο καθένας λέει:mad:

Gemat 11-11-2010 18:54

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Jefe ( 247799)
Το μακαρόνι, είναι μία προσωρινή μέθοδος (την οποία μπορείς να την κάνεις κ μόνος σου), γιά να μπορέσεις να πάς μετά στο βουλκανιζατέρ να βάλει μπάλωμα στο ελαστικό. Το μακαρόνι μετά από ένα χρονικό διάστημα ξεραίνεται, γίνεται ξένο σώμα, κ το ελαστικό αρχίζει να χάνει αέρα. Νομίζω πως τα χρήματα που σου ζήτησε είναι κοντά στον μέσο όρο γιά τέτοιου είδους εργασία.

Jefe

Συμφωνω οτι το μακαρονι ειναι προσωρινο!

Οι κατασκευαστες ελαστικων προτεινουν αντικατασταση του το συντομοτερο δυνατο. Επισης απαγορευουν ταχυτητες ανω των 80 χιλιομετρων ανα ωρα!

Επιπλεον, ακομη και μετα την κανονικη επισκευη με εσωτερικο μπαλωμα, προτεινουν το πολυ 120 χιλιομετρα την ωρα!

Εγω με μπαλωμενο λαστιχο μακρια ή γρηγορα δεν παω! Σιγα μη ρισκαρω το κεφαλι μου εστω και για το 2% που μπορει να αστοχησει το μπαλωμα για 150 ευρω!

ntinopoulos 11-11-2010 19:05

ελα μου ντε!:rolleyes:;)

ntinopoulos 11-11-2010 19:06

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Gemat ( 247916)
Συμφωνω οτι το μακαρονι ειναι προσωρινο!

Οι κατασκευαστες ελαστικων προτεινουν αντικατασταση του το συντομοτερο δυνατο. Επισης απαγορευουν ταχυτητες ανω των 80 χιλιομετρων ανα ωρα!

Επιπλεον, ακομη και μετα την κανονικη επισκευη με εσωτερικο μπαλωμα, προτεινουν το πολυ 120 χιλιομετρα την ωρα!

Εγω με μπαλωμενο λαστιχο μακρια ή γρηγορα δεν παω! Σιγα μη ρισκαρω το κεφαλι μου εστω και για το 2% που μπορει να αστοχησει το μπαλωμα για 150 ευρω!

σωστος!:)
μαλιστα στην ευρωπη απαγορευεται αυτη η διαδικασια και το αλλαζουν με τη μια!:)

bill 800gs 11-11-2010 19:10

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από xenos ( 247775)

H σωστη επισκευη του ελαστικου ειναι το μπαλωμα εσωτερικα (αυτο ακριβως που σου εκανε) το κορδονι ειναι προσωρινη λυση και οχι σιγουρη.
Σε αυτοκινητο μου ειχε πεταξει το κορδονι :hmmm:
Ειδικα σε μεγαλες ταχυτητες και φορτωμενο (που το λαστιχο παραμορφωνει) δεν ειναι να το εμπιστευεσαι ;)
Απο τιμη καλα σου πηρε :)

pkiriakos 11-11-2010 19:21

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ ( 247802)
Μακαρόνι (που το τοποθέτησα μόνος μου),

εδώ κ ενάμιση χρόνο, δεν έχει πάθει τίποτα .... ;)

Όσο για τα 15 €,

νομίζω ότι είναι ΟΚ !!!

Προσωρινό εννοεί ο ανθρωπος οτι κάποια στιγμή πρέπει να τοποθετήσεις και το μπάλωμα για να κάνεις σωστή δουλειά και να είσαι σίγουρος.Τώρα ακόμη και με το μακαρόνι μπορεί να μην χάσει και ποτέ αέρα αλλα γιατί να μην είσαι βέβαιος και ασφαλής??Ταξίδια με χλμ στο κοντέρ κάνουμε.:)

Gemat 11-11-2010 19:31

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από pkiriakos ( 247948)
Προσωρινό εννοεί ο ανθρωπος οτι κάποια στιγμή πρέπει να τοποθετήσεις και το μπάλωμα για να κάνεις σωστή δουλειά και να είσαι σίγουρος.Τώρα ακόμη και με το μακαρόνι μπορεί να μην χάσει και ποτέ αέρα αλλα γιατί να μην είσαι βέβαιος και ασφαλής??Ταξίδια με χλμ στο κοντέρ κάνουμε.:)

Συμφωνω με την υπογραφη σου.... ΜΠΟΡΝΤΩ?????:sm7::sm7::sm7:

vaska 11-11-2010 19:33

Τα είπαν οι προλαλήσαντες. Μακαρόνι ή κορδόνι = πρόχειρο για να φύγεις

Εσωτερικό μπάλωμα σε θέρμανση και πίεση = πολύ πιό μόνιμο και για μεγάλες αποστάσεις.

Η Τιμή είναι λογικότατη.

jimm 11-11-2010 20:29

η τιμη ειναι κλεψιμο κανονικο..........μια ροδα βγαινει,οχι κινητηρας, ελεος, 15-25 ευρω τα κλεφταρια Νεύρα..αλλα ολοι τους ιδια σκ@τ@ ειναι.............7 ευρω λογικη τιμη θα ηταν με εσωτερικο μπαλωμα......εχουμε χασει την μπαλα με το ευρω.....!!!!!! θα δινατε ποτε 5000 χιλιαρικα? δεν νομιζω κανεις Νεύρα...

syan 11-11-2010 20:56

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Jefe ( 247799)

Jefe

:sm8:

ckk 11-11-2010 20:59

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από jimm ( 248000)
η τιμη ειναι κλεψιμο κανονικο..........μια ροδα βγαινει,οχι κινητηρας, ελεος, 15-25 ευρω τα κλεφταρια Νεύρα..αλλα ολοι τους ιδια σκ@τ@ ειναι.............7 ευρω λογικη τιμη θα ηταν με εσωτερικο μπαλωμα......εχουμε χασει την μπαλα με το ευρω.....!!!!!! θα δινατε ποτε 5000 χιλιαρικα? δεν νομιζω κανεις Νεύρα...

αν ξέρει την δουλειά του δεν βγαίνει καν η ρόδα. :cool:

στο μηχανάκι έχω στό πίσω λάστιχο μακαρόνι πολύ καιρό. με πολλά χλμ στο κοντέρ, 160 - 180. όλα μια χαρά.

έχω και ένα άλλο γρήγορο αυτοκίνητο. και πάλι με μακαρόνι. με περισσότερα χλμ στο κοντέρ. >200.εδώ το λάστιχο είναι €480. όλα μια χαρά.

πάντα μακαρονάκια έβαζα, τί να κάνω... είμαι μακαρονάς:sm7:

gsmaniac 11-11-2010 21:06

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:3...i_Girl.jpg&t=1
μου ανοιξατε την ορεξη.....με την κουβεντα:D

jimm 11-11-2010 21:29

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ckk ( 248017)
αν ξέρει την δουλειά του δεν βγαίνει καν η ρόδα. :cool:

στο μηχανάκι έχω στό πίσω λάστιχο μακαρόνι πολύ καιρό. με πολλά χλμ στο κοντέρ, 160 - 180. όλα μια χαρά.

έχω και ένα άλλο γρήγορο αυτοκίνητο. και πάλι με μακαρόνι. με περισσότερα χλμ στο κοντέρ. >200.εδώ το λάστιχο είναι €480. όλα μια χαρά.

τωρα που το λες απο οτι θυμαμαι παλια ολο μακαρονι και κακο ηταν,μιλω παντα για αυτοκινητο,το οποιο και εγω δεν ειχα προβληματα,αλλα πιο σιγουρο ειναι το μπαλωματακι........οντως με τυρακι μια χαρα ειναι !!!!!:)

villos 11-11-2010 22:02

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ckk ( 248017)

Και εγώ από πέρισυ μακαρόνι έβαλα.Τώρα έχω 13.000 κμ και δεν έχω πρόβλημα.Ούτε χάνει ούτε τπτ.
Όταν με έπιασε το λάστιχο είχα 500 κμ.Τι να έκανα ;;;Να άλλαζα καινούριο λάστιχο;;;;:(:yz

windman1200 11-11-2010 23:50

ΟΟΟΧΙ, Φίλε, δεν είναι πολλά! Να πληρώνεις πάντα κάτι παραπάνω σε ότι δεν μπορείς να το κάνεις μόνος σου...!:Χαμόγελο:

jimm 12-11-2010 09:29

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από windman1200 ( 248167)
ΟΟΟΧΙ, Φίλε, δεν είναι πολλά! Να πληρώνεις πάντα κάτι παραπάνω σε ότι δεν μπορείς να το κάνεις μόνος σου...!:Χαμόγελο:

:Απορία::Απορία:.................................λεφτα παραπανω για τους πονηρους εννοεις

ntopouz 12-11-2010 11:36

Τα 15 γιούρια νομίζω είναι καλά(ούτε πολλά-ούτε λίγα)
Μακαρόνια υπάρχουν διαφόρων ειδών.Καλά και φτηνά.Τα φτηνά ξερένοντε πιο γρήγορα.Στην Σ.Πάτση κάτω κάτω έχει μαγαζί με υλικά για βουλκανιζατέρ.Διαλέγεις και παίρνεις.(ότι πληρώνεις παίρνεις;););););))

sakis7 12-11-2010 12:25

Διαπίστωσα και εγώ ότι το κορδόνι-μακαρόνι είναι προσωρινή λύση... έκανα περίπου 500 χιλ. και παρατήρησα ότι στο σημείο που το είχα βάλει το λάστιχο έχανε αέρα. Πήγα για εσωτερικό μπάλωμα και άλλαξα ελαστικά όταν συμπλήρωσα τα προβλεπόμενα χιλιόμετρα.
Για το κορδόνι έδωσα 5€ και για το μπάλωμα 15€

windman1200 12-11-2010 13:08

Εγώ προσωπικά με όσα μου έχουν τύχει μέχρι τώρα πιστεύω ότι όλοι στα παίρνουν. Οι πονηροί όπως λες στα πήραν και δουλειά δεν έκανες. Αυτή είναι η διαφορά. Αλλά αυτοί είναι που στην τελική αργά η γρήγορα χάνουν. Είτε γιατί δεν ξαναπατάς, είτε γιατί το λες και σε καμμιά 500αριά άτομα, και δεν σταυρώνουν πελάτη..!

labros 12-11-2010 13:24

Το μακαρόνι είναι προσωρινή λύση για όσο χρειάζεται για να επιστρέψουμε στη βάση μας.
Το εσωτερικό μπάλωμα (όπως μπαλώναμε τις σαμπρέλες, δηλ. με κομμάτι κολλημένο εσωτερικά του ελαστικού) απαγορεύεται για αυτά τα λάστιχα κ αυτές τις ταχύτητες.
Αυτό που κάνει ο συγκεκριμένος στη Λένορμαν (κ δεν έχω καμία σχέση μαζί του για να μην παρεξηγηθώ) είναι το μόνο επιτρεπτό για σωστή επισκευή ώστε να αποφύγουμε την αντικατάσταση άμεσα. Ρίχνει κάποιο μείγμα απο ρευστό καουτσούκ μάλλον, το ζεσταίνει κ το συμπιέζει ώστε να γίνει, έαν αυτό μπορούμε να το πούμε, ένα σώμα με το λάστιχο. Λογικά από αυτά που είδα σε δικό μου μπάλωμα, εσωτερικά δεν θα πρέπει να έχεις εμφανές μπάλωμα.
Θεωρώ ότι όπου κ να μπαλώσουμε ένα λάστιχο θα πρέπει να ζητάμε να μας κάνουν κάτι τέτοιο κ όχι κάτι λιγότερο.

basilis76 12-11-2010 20:54

ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΑΘΑ ΛΑΣΤΙΧΟ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΒΟΥΛΚΑΝΙΖΑΤΕΡ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΚΑΡΦΙ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΜΕ ΕΝΑ ΕΙΔΙΚΟ ΤΡΥΠΑΝΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΙΝΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΚΑΡΦΙ.ΜΕΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΓΥΑΛΟΧΑΡΤΟ ΕΦΑΓΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΕΝΑ ΚΑΡΦΙ ΑΠΟ ΚΑΟΥΤΣΟΥΚ ΠΟΥ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙ ΔΙΑΜΕΤΡΟ 4 ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΗΣΕ.ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΦΙ ΦΘΕΙΡΟΝΤΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.Η ΚΟΛΛΑ ΑΝΤΕΧΕΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΣΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΦΗΝΩΜΕΝΟ ΣΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ.10 ΕΥΡΩ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΛΥΣΗ.ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΤΩΝ ΡΩΤΗΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80

ltd111 12-11-2010 21:05

Στο μηχανάκι δεν έχω πάθει ακόμα(φτου φτου μακρυά μας:sm7:)
Στο αμάξι τόσα χρόνια μακαρόνια μου βάζανε και δεν μου είχε κάνει πρόβλημα ποτέ.
Ακόμα και σήμερα μακαρόνι έχω, χωρίς πρόβλημα.Ίσως είμαι τυχερός.Τι να πω;;;;

solik 12-11-2010 21:09

Ίσως είναι κινδυνολογίες των λαστιχάδων για τα μακαρόνια όταν δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους :hmmm:ΝεύραΚαι εγώ χρόνια τώρα με τα μακαρόνια κυκλοφορώ χωρίς πρόβλημα;)

griv_gs 12-11-2010 21:39

εγώ έχω πάθει λάστιχο από πρόκα και όταν πήγα για επισκευή διαπίστωσα ότι είχε διαφορετική τιμή η επισκευή στον εμπρός και άλλη στον πίσω.:sm1::sm1::sm1:

Και επειδή ρώτησα μου είπε ο μαγαζάτορ μου είπε ότι δεν είναι το ίδιο να βγάζεις και αλυσίδα.:Απορία::Απορία::Απορία::Απορία:

Και εγώ που δεν έκο αλισιντα καρντιά μου?

:sm7:

Πάλι πλήρωσα σαν να είχα:yz:yz:yz

Και εννοείται πάντα μπάλωμα από μέσα και για ψυχολογικούς λόγους. Δεν έχουμε τέσσερις ρόδες:cool::cool:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:03.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!