![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
πρόγκα στο μπροστινό λάστιχο!..χάνει αέρα οπότε πάω στον λάστιχά-σε γνωστό λάστιχά στη περιοχή μου Λενορμάν-..την βάζει μέσα βγάζει το λάστιχο,βγάζει την πρόγκα κ βάζει ένα μπάλωμα από την από μέσα μεριά του λάστιχου.κ το βάζει σε ένα μηχάνημα που ζεσταίνει το μπάλωμα κ ασκεί κ μια Α πιέσει!..περιμένω γύρω στα 20 λεπτά για το μηχάνημα...βάζει τον μικρο να μου βάλει το λάστιχο,αφού την μονταρη κανονικά την ρόδα,την ξαναβγαζει διότι έβαλε "λάθος" το λάστιχο κ την ξαναμονταρη..τελειωνη..ρωτάω τι χρωστάω κ μου λέει 15 ευρώ!!!...πλερω κ φεύγω!!. 1 ώρα έκανα τελικά εκεί...ρε παιδιά πολλά δεν είναι??..με το κλασικό μακαρόνι κ με 5 ευρώ δεν γινόταν δουλειά??..έχει αλλάξει κάτι??!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Η μέθοδος εργασίας είναι σωστή, εσωτερικό μπάλωμα επί του οποίου εξασκείται η πίεση του αέρα του ελαστικού. Για το ποσό δεν γνωρίζω, μήπως πλήρωσες και την μαλ%κια του που έβαλε λάθος το ελααστικό;
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν θεωρήσουμε ότι η εργασία κανονικά και χωρίς τα λάθη κρατάει περίπου στα 20 λεπτά. Σκέψου αν εσύ είχες μαγαζί με τα έξοδά του, τους υπαλλήλους του, αν θα ήταν πολλά ή όχι.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Το έπαθα και μου το έφτιαξαν στην Κηφισιά, σε 5 λεπτά. Αφού είχαν δει και την GS1200. ![]() Last edited by ckk; 11-11-2010 at 16:05. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
δεν ξέρω ρε Πανο!!..απλά εγώ έχω μήνη στην μέθοδο με το μακαρόνι..κ απλά λέω οτι αυτό αν είναι κάτι πιο εξελιγμένο..οπότε να το έχω στα υπόψιν κ για άλλη φορά αν τύχει!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
δεν μπαίνω σε τέτοια διαδικασία να σκέπτομαι ετσι φίλε..γιατί άμα αρχίσω να σκέπτομαι ετσι εγώ ως πελάτης τότε σε ορισμένες περιπτώσεις θα πρέπει να κατεβάζω κ τα παντελόνια μου κ να λέω κ σε ευχαριστώ!!....το καλοκαίρι έδωσα 5 ευρό σε λάστιχά-μακαρονι- κ τώρα έδωσα 15!!..όχι 7-10 να πω οκ..αλλά 15 νομίζω έχει μια διαφορά!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Ζυγοστάθμιση σου έκανε?
|
|
|||
|
|||
![]()
Ενταξει φιλος!!!!Κουκουρουκου!!!!!!!!!!!
Προπερσι πατησα προγκα με το ADVE και για καλη μου τυχη ημουν κοντα στο παρκινγκ που την σταθμευω. ![]() Για ακομα καλυτερη μου τυχη ειχα στο σπιτι ενα κιτ με το γνωστο μακαρονι,αμπουλες αζωτου και λοιπα!!! ![]() Σκεφτηκα λοιπον... ''Τι καλα που μου εκατσε εδω,θα κανω και εξασκηση μην μου τυχει σε κανα ταξιδι και τραβαω τα μαλλια μου..." ![]() Ηταν οντως πανευκολο και η δουλεια που υποσχεται το κιτ αψογη!!! ![]() Ημουν ομως σε φαση να ταξιδεψω τις επομενες μερες και οπως μου ειπαν διαφοροι γνωστοι και μη,θα επρεπε να βαλω μπαλωμα κανονικο για μεγαλυτερη ασφαλεια και αργοτερα αλλαγη ελαστικου. ![]() Ετσι λοιπον και επραξα... Αρχη Βουλιαγμενης για την ιδια δουλεια που εκανα σε σενα πληρωσα 25 ευρω!!!!!!!! ![]() ![]() Αυτα..... |
|
|||
|
|||
![]()
Το μακαρόνι, είναι μία προσωρινή μέθοδος (την οποία μπορείς να την κάνεις κ μόνος σου), γιά να μπορέσεις να πάς μετά στο βουλκανιζατέρ να βάλει μπάλωμα στο ελαστικό. Το μακαρόνι μετά από ένα χρονικό διάστημα ξεραίνεται, γίνεται ξένο σώμα, κ το ελαστικό αρχίζει να χάνει αέρα. Νομίζω πως τα χρήματα που σου ζήτησε είναι κοντά στον μέσο όρο γιά τέτοιου είδους εργασία.
Jefe |
|
||||
|
||||
![]()
Μακαρόνι (που το τοποθέτησα μόνος μου),
εδώ κ ενάμιση χρόνο, δεν έχει πάθει τίποτα .... ![]() Όσο για τα 15 €, νομίζω ότι είναι ΟΚ !!!
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Σοβαρο θεμα -- Υπερκαταναλωση Βενζινης -- Φοβαμαι πως δεν ειναι η ιδεα μου. | sansiro.sugata | Τεχνικά θέματα διάφορα | 102 | 05-10-2011 21:17 |
χρονια πολλα | athaneco | Καλώς ήλθατε | 13 | 07-01-2010 13:11 |
Χρονια πολλα Ηλια (iliask75) | wolferin | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 6 | 20-11-2009 11:35 |
χρονια πολλα fanisgs | giorgos_gs | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 12 | 28-08-2009 11:12 |
Χρονια πολλα Μανωλη | PortoLeone | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 9 | 26-12-2008 13:28 |