![]() |
Παρουσίαση του ταξιδιού σε 14 χώρες της Ασίας με XR 250
1 Συνημμένο(α)
Γεια σας παιδιά!
Ο φίλος ο Νίκος άνοιξε ένα θέμα για το βιβλίο που θα κυκλοφορήσει σε δυο 'βδομάδες σχετικά με αυτό μου το ταξίδι. Πέρα από αυτό, ήθελα να κάνω μια ανοιχτή πρόσκληση στους Αθηναίους του forum για την παρουσίαση του οδοιπορικού μου. Πιο αναλυτικά: Στις 14 Απριλίου του 2007 ξεκίνησα μονάχος από τη Θεσσαλονίκη με μια μικρή μοτοσικλέτα για να περιηγηθώ μέσα σε δέκα μήνες σε τέσσερις χώρες: Τουρκία, Ιράν, Πακιστάν και Ινδία. Τα σχέδια άλλαξαν πολλές φορές στην πορεία και κατέληξα να επιστρέψω στην Ελλάδα μετά από δύο χρόνια και δυόμισι μήνες, έχοντας ταξιδέψει σε δεκατέσσερις χώρες: Τουρκία, Ιράν, Πακιστάν, Ινδία, Νεπάλ, Τουρκμενιστάν, Ουζμπεκιστάν, Τατζικιστάν, Κυργιζστάν, Καζακστάν, Αζερμπαϊτζάν, Γεωργία, Αρμενία και Ναγκόρνο–Καραμπάχ. Με τη βοήθεια της λέσχης TDM Hellas θα διοργανωθεί μια παρουσίαση του οδοιπορικού μου στην Αθήνα το Σάββατο 14 Μαΐου στις 19:00 στο συνεδριακό χώρο της Ευρωπαϊκής Πίστης, στη Λεωφόρο Κηφισίας 274, στο Χαλάνδρι. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Τη μοτοσικλέτα ή το αυτοκίνητό σας θα μπορείτε να το αφήσετε στο parking που διατίθεται. Έχοντας δίπλα μου τη μοτοσικλέτα με την οποία ταξίδεψα, θα μιλήσουμε για την προετοιμασία αυτού του ταξιδιού, καθώς και για τα όσα βίωσα στους δρόμους της Ασίας αυτά τα δύο χρόνια και τους δυόμισι μήνες, ενώ θα εκθέτονται συναρπαστικές φωτογραφίες που έχουν χαραχτεί στη μνήμη όλων όσων συνταξίδευαν μαζί μου μέσα από τις σελίδες των ταξιδιωτικών μου. Ελπίζω, λοιπόν, να σας γνωρίσω όλους από κοντά στις 14 Μαΐου! Ηλίας Βροχίδης |
Απάντηση: Παρουσίαση του ταξιδιού σε 14 χώρες της Ασίας με XR 250
Αξιος Ηλια τι να πει κανεις....μπραβο παντα τετοια, θα ειμαι εκει φιλε τα λεμε απο κοντα...:):)
|
δεν ξερω αν εχεις ηδη κανει στην θεσ/νικη
εαν κανεις θα χαρω πολυ να ερθω |
Γεια σου Ηλία άρχοντα! μου έκανε παρέα το ταξίδι σου και οι εμπειρίες που μοιράστηκες μαζί μας μέσω του Μοτό ήταν απλά καταπληκτικές. Για εμένα ήταν η πρώτη εμπειρία με τις χώρες της άπω ανατολής ιδίως με τον απλό το κόσμο. Η ματιά σου αυτή ήταν ενδιαφέρουσα και ανέτρεπε πολλά από αυτά που νόμιζα πως ήξερα! Περιμένω να διαβάσω το βιβλίο σου με αγωνία. Λόγο απόστασης δε θα έρθω στη παρουσίαση του βιβλίου σου αλλά κράτα μας ενήμερους για το πότε θα είναι διαθέσιμο το βιβλίο σου.
|
Καλή επιτυχία Ηλία.
|
Γεια σου Ηλια καλη επιτυχια με το βιβλιο σου..:)
Τιμη μας που εγινες μελος του gs forum..;) :) |
Καλή επιτυχία στη νέα σου έκδοση.....
|
Καλή επιτυχία Ηλία!
Jefe |
Ηλία κάποτε μπήκα στο site σου και ρούφηξα στην κυριολεξία όλη την ιστορία.
Θαύμασα το κουράγιο και την τόλμη σου. Είναι μεγάλη χαρά μας να έρθεις Αθήνα και φυσικά θα έρθω να σε δω και από κοντά !!!! :sm8: |
Καλή επιτυχία . :sm8: |
μπραβο Ηλια!
θυμαμαι που ετρεχα να παρω το ΜΟΤΟ για να σε διαβασω! ελπιζω να βρεθουμε καποια στιγμη στην Θεσσαλονικη για να σε γνωρισω! καλη επιτυχια! |
Καλη επιτυχια Ηλια!!:) :)
|
Καλη επιτυχια Ηλια και ειμαστε σε αναμονη για το βιβλιο σου.
|
Ηλία περιμένω πώς και πώς να διαβάσω το βιβλίο σου. Καλή επιτυχία, να ξέρεις πως θα σε στηρίξουμε! Αν κάνεις καμιά παρουσίαση και στο νησί πες μας το να δούμε πώς μπορούμε να βοηθήσουμε. ;)
|
Ηλια καη επιτυχια με το βιβλιο!να ερθεις και κατω να το παρουσιασεις!
|
Ηλία καλώς όρισες στην όμορφη παρέα μας... Στην κυριολέξια έχω μένει άφωνος με την τόλμη σου και τα ψυχικά αποθέματα σου, για να πραγματοποιήσης αυτό το ταξίδι... Δεν μπορώ να έρθω στην παρουσίασει του βιβλίου σου (θα το ήθελα πολύ), αλλά με χαρά θα ήθελα να μου στείλεις ένα ταχυδρομικός αντικαταβολή... Να μου βάλεις και αυτόγραφο, ώστε να το δείχνω στα εγγόνια μου αύριο ημέρα...:D:D Στείλε μου pm, και συννενοούμαστε για τα διαδικαστικά... Πάντα καλά ταξίδια να έχεις & πάντα όρθιος.... Αργύρης ;););) |
Απόσπασμα:
|
Ηλία σου εύχομαι καλή επιτυχία. Να έχεις καλά ταξίδια με πολλά και καλά χιλιόμετρα.
Θα είμαι και εγώ εκεί στη παρουσίαση. .:sm4: |
Ηλία καλή επιτυχία...:)
θα χαρώ να ξανακούσω από κοντά πάλι τις όμορφες διηγήσεις του Μεγάλου Ταξιδιού σου. |
Σας ευχαριστώ όλους, παιδιά, για τις ευχές σας! Να 'στε καλά. Ανυπομονώ να σας γνωρίσω κι από κοντά.
Στη Θεσσαλονίκη, που ρωτάτε, δεν έχω κάνει παρουσίαση, αλλά δε θα προλάβω τώρα, γιατί φεύγω για την Κω, όπου θα δουλεύω όλο το καλοκαίρι skipper σε ιστιοφόρο (αυτό ακριβώς που έψαχνα δηλαδή!). Την επόμενη μέρα από την παρουσίαση στην Αθήνα φεύγω για Κω. Όταν γυρίσω, όμως, κατά το Σεπτέμβρη - Οκτώβρη σίγουρα θα κάνουμε και στη Θεσσαλονίκη παρουσίαση. Στην Κρήτη θα ήθελα να έρθω ευχαρίστως για παρουσίαση και ευχαριστώ για την πρόσκληση, αλλά δεδομένου ότι θα είμαι απασχολημένος μέχρι τον Οκτώβρη, είναι λίγο δύσκολο. Το βλέπουμε όμως... Εσείς που το ζητήσατε, έχετε π.μ. για την παραλαβή του βιβλίου. Τα λέμε λοιπόν! |
Και τον Οκτώβρη καλά είναι στο νησί! Να το κανονίσουμε, άτομα για να βοηθήσουν την παρουσίαση υπάρχουν. Εμένα δεν μου έστειλες PM για το βιβλίο! :)
|
Απόσπασμα:
Τότε να γίνει και μετά το μπλα-μπλα, να πάμε να κουζουλέψουμε. :) |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Ή στην παρουσίαση που θα κάνει το πατριωτάκι μας. Ή στην πίτα . . . από ρακές, όταν είναι να γίνει. :Χαμόγελο: |
:sm8:
|
Απόσπασμα:
Πες μου το φίλο σου να σε πω ποιος εισαι...... μα καλα εσυ καλό παιδι φαινεσαι με αυτον τον κακοποιο χιλιομετροφάγο , το γδαρτη της ασφάλτου και τον αδυσώπητο βενζινοκάφτη πως κάνεις παρέα??? Να προσέχεις τις παρέες σου διοτι σε βλέπω για ταξίδι στην αφρικη... για καφέ |
Απόσπασμα:
Μάλλον για ρακές θα είναι! :sm7: |
Σάββατο 14/05 είναι η παρουσίαση του βιβλίου. Γνωστόν.
Αύριο, Παρασκευή 13/05 στην εκπομπή της ΝΕΤ "Συμβαίνει τώρα" 10-12 πμ, ο Ηλίας Βροχίδης θα είναι ζωντανά με το XRάκι του. Stay tuned! Για την καλή πορεία και την επιτυχία του βιβλίου, την προηγούμενη Κυριακή, παρουσία του Ηλία κάναμε ειδική τελετή με ...σπονδές στον Χολομώντα. Κλιμάκιο του GSforum, εξάντλησε με ζήλο και αποφασιστικότητα, όλες τις σχετικές ιεροτελεστίες με σφάγια χοίρων, σε διάφορες βερσιόν (steaks, sausage, pancetta) καθώς και οινόσπονδα σε βερσιόν αποστάγματος εκ Κρητικών στεμφύλων. Αυτή την στιγμή είναι …on the road για Αθήνα. Καλή επιτυχία στο βιβλίο, . . …και με υγεία στα επόμενα ταξίδια!:) |
ΑΞΙΖΕΙ...
Off-Road.gr :: Ηλίας Βροχίδης: 27 Πανσέληνοι στην Ανατολή
Οι περισσότεροι ίσως τον γνώρισαν από τις δημοσιεύσεις του στο περιοδικό "ΜΟΤΟ".Ναι, είναι το παλληκάρι από τη Θεσσαλονίκη με το ταπεινό XR-250... TA NEA On-line - Επιστρέφω για να ξαναφύγω |
Απάντηση: ΑΞΙΖΕΙ...
....."Το ταξίδι για την πραγματοποίηση του ονείρου ξεκίνησε στις 14 Απριλίου 2007 από τη Θεσσαλονίκη και διήρκεσε 800 μέρες."
:eek: ...απιστευτος!!!! .......................................... :sm5: |
Συγχαρητήρια, Ηλία. Και για το ταξίδι και για το βιβλίο. Καλή συνέχεια, όπου κι αν βρεθείς!
|
Από την πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ "Συμβαίνει τώρα"...
|
ενδιαφέρων !
|
Τελικά πήγε κανένας στην παρουσίαση..:Απορία:
|
Καλή επιτυχία:sm8: |
:sm8::sm8::sm8::sm5::sm5::sm5::sm4::sm4::sm4:
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:22. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!