![]() |
Κόμπλεξ κάποιων αστυνομικών
Ειλικρινά δε ξέρω πως σκέφτονται κι αντίστοιχα
πράττουν κάποιοι αστυνομικοί . Σταματημενος στο φανάρι με κράνος ντυμένος μοτοσυκλετιστικα δίπλα μου ,κουστουματοι άνευ κράνους με σκουτερακια(δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε με τα κουστούμια ούτε με τα σκουτερ) Πιο δίπλα παπακια με αλλοδαπούς άνευ κράνους και ομάδα δ ξεκινω και με σταματούν !!!! Σε μια χώρα που οι Αλβανοί κυκλοφορούν με πλαστά διπλώματα ,ανασφάλιστοι ,οι ΜΑΥΡΟΙ οδηγούν αμάξια χρεπια χωρίς καν διπλώματα ή ασφάλειες ,γυφτοι κ λαθρομετανάστες ακόμη και 12χρονα οδηγούν τρικυκλα ιδιοκατασκευες σταματούν για έλεγχο Έλληνα πολίτη που είμαι τυπικότατος,πληρώνω φόρους,τέλη ,ασφάλεια ,φοραω κράνος εφαρμοζω το κοκ και έχουν και ύφος !! Ειλικρινά λύπαμαι και θλίβομαι για την κατάντια της Αστυνομίας αλλα και του κράτους μας. Πριν μια βδομάδα με τρακαρε Αλβανός ,κάλεσα την άμεσο;!;δράση 1 ώρα και 20 λεπτά δεν ήρθε κανείς !!!! Μου κάνει πραγματικά εντύπωση τι ειναι αυτο που κάνει κάποια όργανα να σταματούν ακριβά αυτοκίνητα ,μηχανές μέχρι που ρωτησα κάποιους αστυνομικούς και μου είπαν διάφορες εκδοχές ,να δουν απο κοντά κάτι που δε μπορούν να έχουν κι άλλες παρόμοιες απαντήσεις. Δεν είμαστε για έκθεση αγαπητοί φίλοι,αν θέλετε περάστε απο μια έκθεση κάντε ένα τεστ ντραιβ ,ελάτε σε μια συνάντηση του φόρουμ ,χογελαστε μας σε ένα φανάρι και ρωτήστε μας ότι θέλετε!! δεν υπάρχει λόγος να χρησιμοποιείτε σαν κάλυψη τον έλεγχο ! Το έγκλημα μεγαλώνει ας το χτυπήσουν σωστά στη ρίζα δε μπορεί να πουλάνε παράνομα οι λαθρομετανάστες στα φανάρια στις πλατείες και να σταματάει για έλεγχο ;!;οποίους τους τραβάει η ομορφιά,αξία,κτλ της μηχανης! Αθανατέ Έλληνα! |
Απάντηση: Κόμπλεξ κάποιων αστυνομικών
Απο οτι εχω ακουσει και χωρις να το εχω δει, στην γειτονο χωρα και γενετειρα της μαφιας σε σταματανε μονο αμα φορας κρανος........!
|
Απόσπασμα:
|
Και μενα... στο πρωτο τριμηνο με τη μηχανη, με σταματησαν 3 φορες.
Anyway.... ας απαντησει καλυτερα ο Σωκρατης :) |
Ποιος με φωναξε?Ακουσα τον ονομα μου!!!:sm7::sm7::sm7:
|
Είναι προφανές ότι έχεις μπερδέψει τα γεγονότα στο μυαλό σου. Ποιος σου είπε ότι η αστυνομία και οι διάφορες ομάδες και υπηρεσίες (σε οποιαδήποτε χώρα) δουλεύουν όπως εσύ έχεις στο μυαλό σου ότι θα πρέπει να δουλεύουν.:cool:
Σε σταματήσανε για έλεγχο και συνδέεις το γεγονός με την αναμονή σου σε ατύχημα Υ.Ζ.(και λίγο περίμενες) Εάν νομίζεις ότι όλοι σε ζηλεύουν επειδή έχεις BMW, το πρόβλημα πάει αλλού…..:rolleyes: |
Εμένα με έχουν σταματήσει επειδή φορούσα το κράνος κι είχα κλειστή τη ζελατίνα, έκαναν τυπικούς ελέγχους. Βέβαια, μου είπε ότι αν δε φορούσα το κράνος πάλι θα με σταματούσε. Το πήρα στην πλάκα, ήταν κι ευγενικό το παληκάρι και πιάσαμε κουβέντα για τις μηχανές. Μου φαίνεται ότι είχα το CBF όταν έγινε αυτό.
Επίσης παλιότερα, πάλι σε πλαίσιο τυπικών ελέγχων, με είχαν σταματήσει πεζό κι έδειξα ταυτότητα. Μου είχαν πει ότι με είδαν πολύ σκούρο. Ηταν τέλη Αυγούστου κι εγώ το καλοκαίρι γίνομαι κατράμι. Είναι αλήθεια ότι ψιλοθύμωσα τότε, αλλά όταν το ξανασκέφτηκα, καλά έκαναν και με έλεγξαν με τέτοιο σκοτεινό μούτρο που είχα!:sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Είχα φορέσει το καλό μου το μούτρο!:sm7::sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
σιγα βρε το μηχανακι που θα σε σταματανε να σε δουνε κιολας....
το θεμα αστυνομια εινια πολυδιαστατο και συνθετο. Εγω προσωπικα πολλες φορες τους κατεκρινα αλλα σε παρα πολλες τους παραδεκτηκα. αν συγκρινεις τον αριθμο των αστυνομικων το 1990 και τον τοτε πληθυσμο ης ελλαδας και τον πληθυσμο και αριθμο των αστυνομικων τωρα, βαλε και ολα τα εγκληματικα στοιχεια που μας ηρθαν.... θα δεις οτι οι αστυνομικοι παρεμειναν οι ιδιοι αλλα οι κλεφτες (σε γενικο) πολλαπλασιαστικαν δραματικα.. Ενα τραγικο λαθς ηταν να παιρνει η αστυνομια ατομα απο πανελλαδικες, σχεδιο του αρχι μακακα πρω¨ην συνποολιτι μου χρυσοχουντιδη.... Δευτερο είναι η αρνηση να τους δωθει αδεια να αμυνονται... ετσι κανενας δεν θελει να του κλάψουν τη μανα... και χιλιάδες αλλα... απο τα λαστιχα που πληρωνουν μονοι τους μέχρι το θράσος των αλλοδαπων... που αν τους μπουζουριασουν θα Πλακωσουν 1000 δικηγοροι + τον τσιπρα .. να τους σωσουν... τετοιο κοκοχανικο... πρωτη φορα ειδα... Οσο για το ποιον σταματανε.... αν σταματησει τους παπιες πρεπει να παιρνει καθε μερα 2000 αυτοφωρα... |
Γιατί να μην μας σταματούν? Επειδή είμαστε λευκοί και πλούσιοι?
|
Δεν συνέδεσα τον έλεγχο με την αναμονή απλά το ανέφερα
σαν ξεχωριστό συμβάν Τώρα πως κάνουν ελέγχους και πως θα έπρεπε να κάνουν φαίνεται απο τα αποτελέσματα!!!!! |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Σωστός. |
Απόσπασμα:
Πχ για να πας αστυνομια θα πρεπει να εχεις παει στο στρατο καταδρομες, θα πρεπει να δώσεις εξετάσεις μέσα στην αστυνομία και αν πετύχεις να έχεις κάποια σωματικά και ιδιαίτερα χαρακτηριστικα Και όχι αν είσαι καλός μαθητης να γινεσαι αστυνομικος... οπως ελεγε και ο διοικητης μου στις καταδρομες.... ΕΔΩ ΘΕΛΟΥΜΕ ΙΚΑΝΟΥΣ... ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΝΔΡΕΑ... εδω παιρνουν παιδια που είναι καλοι μαθητές λες και ψάχνουν διδάκτορες... λες και θα τους βαλουν να λύνουν εξισώσεις... και τα λέω όλ ααυτα διοτι στο σόϊ μου έχουμε 4 αστυνομικους... οι δύο ειναι με πανελαδικές... εντελώς αχρηστοι.... |
Απόσπασμα:
Εγώ διαφωνώ λίγο, αλλά θα ήθελα να απαντήσουν οι καθ` ιδίαν αρμόδιοι, δηλ. οι αστυνομικοί. Νομίζω θα μας πουν την γνώμη τους. |
Απόσπασμα:
Αυτά είναι threads... Ποικιλία Κορωνέικη!!! Κάτι τέτοια διαβάζω κι αναβάλλω την αυτοκτονία... |
Και μενα με σταματησαν μια φορα για ελεγχο, ημουνα καθ ολα νομιμος φυσικα, και μετα αρχισαν να μου λενε "θηριο το εργαλειο ε; τα σπαει ε;" και αλλα τετοια (ε;)
Ουτε ο Χατζηγιαννης να μου εκανε ελεγχο, εεεε; :sm7::sm7: Υπαρχει παντως καποιο κομπλεξ, αλλα για μενα η ομαδα ΔΙΑΣ ειναι απο τα καλυτερα πραγματα που εχει κανει τα τελευταια χρονια η αστυνομια. Και φυσικα απο την στιγμη που ειμαι νομιμος και δεν εχουν λογο να με γραψουν ή να μου κανουν τιποτα (και φυσικα χωρις να τους προκαλω), δεν εχω κανενα λογο να φοβαμαι. |
Απόσπασμα:
Άντε να σε στριμώξει κανάς μαφιόζος να αρχίσει τα μπιστολίδια..και συ να βγάλεις τεφτέρι για να βρείς το ολοκλήρωμα της εφαπτομένης της πορείας της σφαίρας στο σημείο Χ(3,2).. |
Απόσπασμα:
|
Επειδή ήμουν κι εγώ ειδικές δυνάμεις ,2α μαλ 1991,
πιστεύω το ιδανικό θα ήταν να ειναι όλοι οι αστυνομικοί απο ειδικές δυνάμεις και να είναι όλοι σε μαχιμες μονάδες ,δ,ζ,άμεση δράση κτλ Επίσης όταν διαπρατεται αδίκημα έχει χρέος ο αστυνομικός να επεμβαίνει οπότε δεν δικαιολογήται να έχει μπροστά του παραβάτες του κοκ και να κάνει τα στραβά ματιά Τώρα όσο αφορά τους νομούς αυτο ειναι άλλο θέμα Έχω ζήσει 5 χρόνια Αγγλία,1 χρόνο αμερικη έχω ταξιδέψει σε πάνω Απο 20 χώρες κι η τεμπελιά κι ο ωχαδερφισμος των Ελλήνων αστυνομικών (των περισσότερων) ειναι μοναδικός Η ελας λειτουργεί απο το φιλότιμο μόνο κάποιων ευσυνηδειτων ,κυρίως ειδ.φρουρών και συνοριακων!! |
Απόσπασμα:
|
Αμα κρινω απο καποιους γνωστους που ειχα που ηταν στις ειδικες δυναμεις καλα κανουν και περνουν απο πανελλαδικες γιατι θα ειχαμε γεμισει ραμπο και σε καθε φαναρι θα παιζαμε μπουνιες.
Η ιστορια εδειξε οτι θελουμε αστυνομικους με μορφωση και ηθος και οχι ραμπο. Καλα κανουν και ελεγχουν και μην δυσανασχετειτε αμα σας καθυστερησουν κανα τεταρτο, για καλο ειναι. Βεβαια αμα εχουν υφακι και πουλανε τρελα "βλεπε ραμπο" τοτε εκνευριζουν και τον πιο υπομονετικο ανθρωπο. Γιαυτο λεω μορφωμενους και με ηθος. Μην αρχισετε να κραζετε, δεν εννοω οτι ολοι οι καταδρομεις ειναι στυλ ραμπο. Αλλα για αναλογιστειτε και θυμηθειτε ποσοι απο τους γνωστους σας που πηγαν καταδρομεις ταιριαζουν στο μοντελο ραμπο??????? |
ΑΑΑΑ ακόμα να πω ότι και εδώ:
http://www.gsforum.gr/%CE%95%CF%80%C...72/index6.html http://www.gsforum.gr/%CE%95%CF%80%C...72/index7.html υπάρχουν κάποιες απαντήσεις σε αστυνομικών για τις πανελλαδικές. |
Απόσπασμα:
Εμ, βέβαια... Άλλωστε το ότι θα πάνε μέσω εξετάσεων δεν σημαίνει πως δεν θα εξετασθούν και ιατρικά, ούτε ούτε ότι δεν μπορούν να εκπαιδευτούν. |
Εμένα παντως αν μου έκλεβαν την χοντρη θα ήθελα να ήλπιζα ότι ίσως και κάποιος αστυνομικός να το σταματήσει το λαμόγιο που την έφαγε και όχι να λέω σιγά μην ελέγξουν BMW σιγά μην σκεφτούν ότι είναι κλεμένη.(υπάρχουν και κλέφτες με το κράνάκι τους και κιριλέ ντιμένοι,δεν είναι χαζοί)
Α και το κόλπο φοράω κράνος για να μην με σταματάνε γιατί δεν έχω δίπλωμα ή ασφάλεια το κάνουν αρκετοί γνωστοί μου....οπότε το κράνος προσωπικά για μένα δεν λέει κάτι. Όσον αφορά τα κόμπλεξ στο σύνολο των περιπτώσεων τα έχει ο πολίτης.Εμένα αν με έλεγχαν και διαπίστωνα ότι το κάνουν για να δούνε το μοτόρι μου θα χαιρόμουν πάντως και ας έχανα για 2 λεπτά τον χρόνο μου. Απλά θα μάθαιναν ... γιατί Boxer.......:):):):):):):):):) |
Απόσπασμα:
:sm5::sm5::sm5: |
Αστυνομικοί νομίζω καλούνται να επέμβουν και
σε πιό ''λεπτές'' υποθέσεις, όπως ηλεκτρονικού εγκλήματος, σε θέματα ανηλίκων ή ακόμα και εμπορίας ανθρώπων . . Δε νομίζω πως υπάρχει χώρος για κασκαντέρ κομάντο και ακροβάτες,σε αυτό το κομμάτι τουλάχιστον.. |
Απόσπασμα:
|
Διάβασα καλά η πρέπει να πάω σε οφθαλμίατρο. Τους τραβάει η ομορφιά η αξία της μηχανής, Σε άλλο επειδή είναι ακριβή η μηχανή, Μήπως ζηλεύουν επειδή καβαλάω bmw, κλπ… ------------------------------------------------------------------ Δηλ τώρα τι εξήγηση να δώσω ο έρμος.. Μήπως πρέπει και να ξεκαβαλήσετε λίγο. Έχετε περάσει στο μυαλό σας ότι είστε υπεράνω όλων ακόμη και του Νόμου???. Δηλ. ο κάτοχος μιας τόσο ακριβής μηχανής πρέπει να είναι υπεράνω των πάντων, ακόμη και των Γιαπωνέζικων. Ήμαρτον Θεέ μου και έρχεται Σαββατοκύριακο… |
Κανείς δε μίλησε για υπεράνω του νομού αλλα για τήρηση του νομού !
Τώρα για τις λεπτές υποθέσεις μπορούν να έχουν ιδιώτες με σπουδές ή ακόμη και πρώην χάκερ κτλ όπως πολλές Αστυνομίες του κόσμου ! Τώρα για το κόμπλεξ του πολίτη ,ο γαμπρός μου έχει Φεράρι καμπριο κι ο άνθρωπος δε βγαίνει βόλτα γιατι όπου πέσει σε αστυνομικούς τον σταματάνε!!! Τώρα για πιο καλάμι και πιος έχει το κόμπλεξ διακρίνεται ξεκάθαρα!!! |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
το μαμισαμε το νηματακι |
Απόσπασμα:
οταν εισαι απ'εξω πολλα τραγουδια ξερεις......................ευκολα λογια :cool: |
(ο γαμπρός μου έχει Φεράρι καμπριο κι
ο άνθρωπος δε βγαίνει βόλτα γιατι όπου πέσει σε αστυνομικούς τον σταματάνε) δηλαδη μενει μεσα;θα σκουριασει και η φεραρι,εγω παντως την δικια μου την φεραρι την βγαζω καθε μερα για βολτιτσα δεν φοβαμαι τους αστυνομικους,εκει πανω που ειμαι δεν με φτανουν κιολας....................η μηπως να σοβαρευτω και να ξεκαβαλησω μην μου μπει και πουθενα...............τι αλλο θα διαβασω εδω......:mad: |
Απόσπασμα:
αλλά και τα σκούρα προκλητικά γυαλιά σου, διακοσμημένα με πολύτιμα πετράδια. . . http://i56.tinypic.com/316rvpz.jpg :sm7: |
Απόσπασμα:
.... |
Απόσπασμα:
Α Π Α Ι Χ Τ Ο Σ:sm7::sm7::sm7: |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:42. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!