![]() |
|
|||||||
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Ειλικρινά δε ξέρω πως σκέφτονται κι αντίστοιχα
πράττουν κάποιοι αστυνομικοί . Σταματημενος στο φανάρι με κράνος ντυμένος μοτοσυκλετιστικα δίπλα μου ,κουστουματοι άνευ κράνους με σκουτερακια(δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε με τα κουστούμια ούτε με τα σκουτερ) Πιο δίπλα παπακια με αλλοδαπούς άνευ κράνους και ομάδα δ ξεκινω και με σταματούν !!!! Σε μια χώρα που οι Αλβανοί κυκλοφορούν με πλαστά διπλώματα ,ανασφάλιστοι ,οι ΜΑΥΡΟΙ οδηγούν αμάξια χρεπια χωρίς καν διπλώματα ή ασφάλειες ,γυφτοι κ λαθρομετανάστες ακόμη και 12χρονα οδηγούν τρικυκλα ιδιοκατασκευες σταματούν για έλεγχο Έλληνα πολίτη που είμαι τυπικότατος,πληρώνω φόρους,τέλη ,ασφάλεια ,φοραω κράνος εφαρμοζω το κοκ και έχουν και ύφος !! Ειλικρινά λύπαμαι και θλίβομαι για την κατάντια της Αστυνομίας αλλα και του κράτους μας. Πριν μια βδομάδα με τρακαρε Αλβανός ,κάλεσα την άμεσο;!;δράση 1 ώρα και 20 λεπτά δεν ήρθε κανείς !!!! Μου κάνει πραγματικά εντύπωση τι ειναι αυτο που κάνει κάποια όργανα να σταματούν ακριβά αυτοκίνητα ,μηχανές μέχρι που ρωτησα κάποιους αστυνομικούς και μου είπαν διάφορες εκδοχές ,να δουν απο κοντά κάτι που δε μπορούν να έχουν κι άλλες παρόμοιες απαντήσεις. Δεν είμαστε για έκθεση αγαπητοί φίλοι,αν θέλετε περάστε απο μια έκθεση κάντε ένα τεστ ντραιβ ,ελάτε σε μια συνάντηση του φόρουμ ,χογελαστε μας σε ένα φανάρι και ρωτήστε μας ότι θέλετε!! δεν υπάρχει λόγος να χρησιμοποιείτε σαν κάλυψη τον έλεγχο ! Το έγκλημα μεγαλώνει ας το χτυπήσουν σωστά στη ρίζα δε μπορεί να πουλάνε παράνομα οι λαθρομετανάστες στα φανάρια στις πλατείες και να σταματάει για έλεγχο ;!;οποίους τους τραβάει η ομορφιά,αξία,κτλ της μηχανης! Αθανατέ Έλληνα! |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Αφαίρεσαν την Ελληνική σημαία από τις στολές των αστυνομικών; | Arkas | Ελλάδα | 20 | 08-03-2010 18:51 |