![]() |
Καθαρισμος σωληνών εξατμίσεων
εχει να προτεινει κανεις καμια ιδεα,αλοιφη?η καποιο διαφορετικο τροπο για τον καθαρισμο των σωληνων.
βρηκα αυτη. Καθαριστικό σωληνών εξατμίσεων & ατσάλινων μερών by: Wunderlich - MotoRAID |
Απάντηση: Καθαρισμος σωληνών εξατμίσεων
Στο ADVRider (αμερικανικό φόρουμ) προτείνουν καθαριστικό για φούρνους (stove cleaner).
Απαιτεί λίγο τρίψιμο αλλά το αποτέλεσμα σε ανταμοίβει. |
Απόσπασμα:
http://img146.imageshack.us/img146/2576/p5190002m.jpg Και έτσι έγιναν και οι ζάντες και έπλυνε και το μηχανάκι. :D |
Ποιος είναι αυτός και πόσο κάνει.
Εγώ θέλω να γίνουν μπλε. Τι να κάνω; Επίσης τρίψιμο με τι; |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ, BMW, ΠΛΥΣΙΜΟ ΣΜΠΡΙΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ 210 778 0003 ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΟΥ 30, ΑΘΗΝΑ Τώρα για μπλε, έχω την εντύπωση ότι είναι η εμφάνιση όταν πρωτοβγαίνει το μέταλλο και το μηχανάκι είναι βιτρίνα. Μετά χάνει την επίστρωση, λόγω θερμοκρασιών και γίνεται για τα μπάζα. |
Απόσπασμα:
+ Όσα θέλεις από εμένα για τον Σμπρίνη...;) .: SMPRINIS Wash & Go - Official Moto Wash & Care :. Απλά σας λέω ενημερωτικά ότι ΔΕΝ κλείνει ραντεβού.Θα πρέπει να πάτε εκεί,να αναλάβει την κούκλα σας.Συνήθως έχει κόσμο αρκετό αλλά έχει χώρο να περιμένεις,οπότε καφεδάκι-τσιγαράκι και μετά θα έχεις καινούργια μηχανή.Του λες να κάνει λαιμούς και μετά θα τους δεις όπως στις φώτο... Είναι Μιχαλακοπούλου δεξιά έτσι όπως πας για το Παίδων;) |
Απόσπασμα:
... για το GS Forum, ειδικές μειωμένες τιμές ... ;) |
α να το ξέρουμε :) θέλει διαδικασία;
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
εχω περασει και εγω 2 φορες και τις εκανε κατασπρες.......;) και ειναι και ομορφο αγορι......:D |
με τους λαιμούς, γυαλίσματα, κεριά, λάδια, μασάζ κλπ.;
το φουλ πακέτο "στο χώρο τους"; |
Πέρασα και εγώ μία φορά μόνο για τις εξατμίσεις μιας και η μηχανή μου ήταν καθαρή και μου έκανε μόνο τους λαιμούς και έγιναν καινούργιοι..
Ο ίδιος μου είπε πως θέλει άλλη μία φορά και τότε θα καταλάβω διαφορά ενώ εγώ είχα μείνει με ανοιχτό το στόμα ήδη..Όταν ξαναπάω θα βάλω φωτό..ΑΞΙΖΕΙ |
Παιδιά δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ είμαι στον Κώστα μια φορά την βδομάδα οπωσδήποτε, και κάνει το καλύτερο πλύσιμο EVER ! ! !:sm8:
http://www.washandgo.gr/ |
Εμένα μπορείτε να μου πείτε ένα καλό διάλυμα (σπιτικό) για να καθαρίζουν οι ζάντες χωρίς πολύ τρίψιμο; Να ρίχνω κάτι να το αφήνω λίγο και μετά με το πιεστικό (όχι τρελή πίεση) να φεύγουν οι μαυρίλες;
Είναι το μόνο που μου τη δίνει (χτυπάω και τα χέρια μου) με τις ακτίνες. Συνήθως βαριέμαι (γιατί έχει γίνει όλη η άλλη μηχανή) και κάνω μισή δουλειά. ...όλο αυτό βέβαια είναι εξέλιξη για μένα. Αυτή τη σεζόν πλύθηκε δυο φορές από μένα και νομίζω κοντά στο προηγούμενο καλοκαίρι και μια από μαγαζί. Σχεδόν διπλό από όσο πλένεται ανά έτος μια μηχανή μου. :) Βοήθησε ότι κατεβαίνω με τον μικρό και πλένουμε μαζί και το αυτοκίνητο (της γυναίκας). Πάντως καλά όλα αυτά, σίγουρα καλή η δουλειά του μαγαζιού και η τιμή μέσα στην αγορά, όταν όμως προσθέτω το πόσα γλύτωσα κάθε φορά που πλένω αυτοκίνητο και μηχανή, λέω μια χαρά δουλειά κάνω μόνος μου. |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Ευχαριστώ. :)
|
τίποτα;)
|
Για το Swaz έπεσα σε ένα ψαγμένο Ελληνικό thread για αυτοκίνητα (!) αλλά έχει ενδιαφέρον το διάβασμα του (2 σελίδες μόνο) και είναι και... BMW. ;)
ΣΟΥΑΖ...! - BMWfans Forum EDIT: Κι άλλο... συζητιέται αρκετά... http://www.cardetailing.gr/phpBB3/vi....php?f=9&t=727 |
Απόσπασμα:
για να λυσεις το προβλημα με τα χερακια σου......μια ειναι η λυση;) θα σου δωκω εγω τις δικες μου και εσυ θα μου δωσεις τις ακτινωτες.....:rolleyes::D |
Suuuuuure.
:D |
Απόσπασμα:
|
Πολύ οργανωμένα αυτά. :)
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Το απλό τι διαφορά έχει? :hmmm: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Ελπίζω να σου κάνει κάποια έκπτωση. Για να ξέρω αν μιλάμε για 52 με 60 ευρώ το μήνα για πλύσιμο ή λιγότερο. |
Απόσπασμα:
...δεν είναι σπιτικό αλλά είναι όλα τα λεφτά:) |
2 Συνημμένο(α)
Απόσπασμα:
|
Ναι.
(nivam αυτό που είπες που το βρίσκω;...) |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Εσένα ίσως σε βολέψει αυτό Υποκ/μα Αιγάλεω Λ.Αθηνών 345 (δίπλα στα ΤΕΙ), 122 43 Αιγάλεω Τ 210 590 6200 F 210 590 5090 branchoffice3@wurth.gr για να μην πέρνεις σβάρνα τα βενζινάδικα.:) |
Απόσπασμα:
Εμείς να μην μάθουμε?:D:D:D:o |
Απόσπασμα:
Μπράβο για το λινκ φίλε μου. Μπήκα στο site, αλλά τιμές δεν είδα. Που τις βρίσκεις;;;;:confused: |
Απόσπασμα:
πέρυσι το χα πάρει κανένα 15αρι, αλλά τ αξιζε τα λεφτά του |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Τιμοκατάλογο πού βρίσκεις Νικόλα ??? |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:34. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!