![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
εχει να προτεινει κανεις καμια ιδεα,αλοιφη?η καποιο διαφορετικο τροπο για τον καθαρισμο των σωληνων.
βρηκα αυτη. Καθαριστικό σωληνών εξατμίσεων & ατσάλινων μερών by: Wunderlich - MotoRAID |
|
|||
|
|||
![]()
Στο ADVRider (αμερικανικό φόρουμ) προτείνουν καθαριστικό για φούρνους (stove cleaner).
Απαιτεί λίγο τρίψιμο αλλά το αποτέλεσμα σε ανταμοίβει. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Και έτσι έγιναν και οι ζάντες και έπλυνε και το μηχανάκι. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ποιος είναι αυτός και πόσο κάνει.
Εγώ θέλω να γίνουν μπλε. Τι να κάνω; Επίσης τρίψιμο με τι; |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ, BMW, ΠΛΥΣΙΜΟ ΣΜΠΡΙΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ 210 778 0003 ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΟΥ 30, ΑΘΗΝΑ Τώρα για μπλε, έχω την εντύπωση ότι είναι η εμφάνιση όταν πρωτοβγαίνει το μέταλλο και το μηχανάκι είναι βιτρίνα. Μετά χάνει την επίστρωση, λόγω θερμοκρασιών και γίνεται για τα μπάζα. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
+ Όσα θέλεις από εμένα για τον Σμπρίνη... ![]() .: SMPRINIS Wash & Go - Official Moto Wash & Care :. Απλά σας λέω ενημερωτικά ότι ΔΕΝ κλείνει ραντεβού.Θα πρέπει να πάτε εκεί,να αναλάβει την κούκλα σας.Συνήθως έχει κόσμο αρκετό αλλά έχει χώρο να περιμένεις,οπότε καφεδάκι-τσιγαράκι και μετά θα έχεις καινούργια μηχανή.Του λες να κάνει λαιμούς και μετά θα τους δεις όπως στις φώτο... Είναι Μιχαλακοπούλου δεξιά έτσι όπως πας για το Παίδων ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
... για το GS Forum, ειδικές μειωμένες τιμές ... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
α να το ξέρουμε
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
€15 / πλήρη και καλή υπηρεσία. Πάρε καλέ κύριος, πάρε - πάρε...
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καθαρισμος αλυσιδας.. | Kwstas_kef | Φροντίδα | 28 | 26-04-2011 14:13 |
Μαυρισμένοι λαιμοί εξατμίσεων | gtbike | Τεχνικά θέματα διάφορα | 23 | 03-05-2010 14:53 |