![]() |
αιμοροιδες + μηχανη
καλησπέρα..!!!
όπως ακριβως γραφω και στον τιτλο...... πως συνδυαζουμε τις αγαπημενες μας αιμοροιδες με την μοτοσυκλέττα μας? εχετε καπιο tip για την οδήγηση?καποιο.....<<εξαρτημα>>:o:o που να βοηθαει την ολη κατασταση οταν το φαινομενο ειναι σε έξαρση...και εχεις μπροστα σου χιλιοματρα:rolleyes::rolleyes::hmmm::hmmm: επισης οποιοδηποτε tip γενικοτερα με το θεμα θα ειναι οφέλιμο.....(αντε να ακουσουμε και για διατροφες κ.α.) Ακομα δεν θα ξεχασω περισυ....σε ....τσαρκα ........800 χλμ....τον πονο:(:(:yz:yz:yz:yz |
Απάντηση: αιμοροιδες + μηχανη
Άμεση αντικατάσταση της μηχανής με ένα μοντελάκι της Honda.
Και το πρόβλημα λύνεται ως εκ θαύματος. Σου προτείνω το νέο VARADERO.:):):) Καλή επιτυχία |
:sm7::sm7::sm7:
Θα μας τρελάνεις τελείως. Υπάρχουν λύσεις όπως ο ...αράπης. Τρως ένα μανήκι κ όλα οκ. Περισσότερο όμως πρέπει να χρησιμοποιείς νερό. Κόκκινα κρασιά με μέτρο. Σεχ καθόλου :), Και καλό πλήσιμο στα ....πόδια:sm7:. Τα πόδια έχουν να κάνουν, στο να μην στην κάνει ο αράπης από την βρωμίτσα :sm7: |
κοψε τα πιπερια...................:sm7:
|
:mad::mad:Παλιόπαιδα......
εγω εχω τον πόνο μου:(:(:( και εσεις με δουλευετε ψιλο γαζι......:sm7::sm7::sm7: πέραν της πλακας...η καλύτερη ατακα ειναι του Ναπο.......honda ολο προσόντα:hmmm::hmmm::p:p:p:sm3::sm3: |
Απόσπασμα:
:p:p:p:pκαι άλλη φορα σε παρακαλώ μη μας καταθέτεις κοινη θέα τα προσωπικα σου βιώματα:p:p:sm7::sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
μου αρεσουν τα πικαντικα ,,,,,:o:o:rolleyes::rolleyes::rolleyes::p:p:p:p:p πέραν της πλακας......προκύπτει και ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ θεμα με την διατροφη...για να δουμε εχει κανεις να προτεινει τίποτα??:rolleyes::rolleyes::rolleyes: |
γώ έτσι ξεμπέρδεψα.
Εκεί θα πας και εσύ, και ας κάνεις την δύσκολη :sm7: |
Απόσπασμα:
ασε που μπορει να ανακαλυψω......ΝΕΑ πραγματα:p:p:p:o:o:rolleyes::rolleyes::rolleyes::sm7::sm7::sm7:και να συνηδητοποιηοσω τι εχανα τοσο καιρο:yz:yz:p:p:p |
Νομίζω υπάρχει και η λύση με το λέιζερ !!
Πάντως μακριά από τα πικάντικά και τους πολλούς καφέδες ! |
Εδώ είσαι
AIRHAWK | Comfort Seating Products, Motorcycle Seat Cushions Το μοντέλο Airhawk R σου κάνει. |
Απόσπασμα:
Και σε αυτό βάζεις ανάμεσα ένα πλαστικό στήριγμα, για να μην σου φεύγει στην οδήγηση :sm7: |
σοβαρα τωρα,
εγω ειχα και υπεφερα, υπαρχει ενας γιατρος στο Ερρικος Ντυναν Αλεξιου 6944343776,ειναι διευθυντης, εφαρμοζει μια νεα μεθοδο ανωδυνη με μια ενεση που τις απορροφα το σωμα,εκαναν φιλοι μου, εγω βεβαια ημουν ατυχος γιατι πηγα σε ασχημη κατασταση και με σκισανε, παρεπιπτοντως δεν μου αρεσε καθολου...:sm7: Παρε ενα τηλεφωνο να σου πει, τι γινεται |
Mακάρι να είναι έτσι, υποφέρει πολύ κόσμος !
|
Απόσπασμα:
Δηλαδή τελείωσες με το πρόβλημα οριστικά?Πόσο στοίχισε?Για δώσε καμιά πληροφορία....:o |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
nai nai!!! Honda :rolleyes:... Einai kai auto mia lusi tou.... kolou :sm7: :sm7: :sm7: |
Καφτερά, πικάντικα, λουκάνικα κ οτιδήποτε είδος ζαρζαβατικού καθώς οι καφέδες κ τα τσιγάρα,
δεν ενοχλούν καθόλου .... Η λύση είναι μια - ΑΦΑΙΡΕΣΗ !!! Με lαser ή με νυστέρι (όχι ότι απέχει κ τραγικά) θα σου δώσει αρκετά χρόνια ξενοιασιάς ... :) Αλλά ... όχι για πάντα ... :( Σου μιλάω από προσωπική πείρα ... προχώρα κ μετά από καμιά δεκαριά/δεκαπενταριά χρόνια βλέπεις τι κάνεις ξανά ... :o |
Όσο για την λύση του klagenfurt, δεν την ξέρω ... πρώτη φορά την ακούω ...
Θα το κοιτάξω από τον Χειμώνα ... ;) |
και γ@μω τα θρεντ!!!:sm7::sm7::sm7:
Απόσπασμα:
|
εγώ μάγκες νέφτι είχα βάλει μια φορά πριν χρόνια και απο τότε όλα εντάξει....
:p:p:p:sm7: |
Απόσπασμα:
:yz:sm7::yz |
Υπάρχει λύσει λέει ο γιατρός που είναι δίπλα μου και διαβάζει μαζί μου, ονομάζεται "Κρυοθεραπεία". Θα μου πει λεπτομέρειες και θα σας γράψω. Πάντως πρέπει να δώσεις λύση και να μην το αφήσεις γιατί υποτροπιάζει και γίνεται μέχρι και "το ζώδιο". Τα μαξιλαράκι και συναφή κόλπα απλά ανακουφίζουν από τον πόνο, δεν δίνουν λύση.
Θα επανέλθω με λεπτομέρειες. |
Ωραία, πιστεύω ότι απασχολούν πολλούς οι αιμορροιδες !!! Και οποιεσδήποτε πληροφορίες είναι χρήσιμες !;)
|
Απόσπασμα:
|
Ο άντρας απο δυο πράγματα ξεχωρίζει.....;)
Το ένα είναι ότι έχει αιμοραιδες....:D |
Καλά ρε Βασίλη πας καλά ????????????:confused: :confused: Έδωσες τροφή στο φόρουμ αν δεν το κατάλαβες !!! :D :D Όλα τα είχε η Μαργιορή ο φερετζές της έλειπε . :sm7: :sm7: :sm7: Εεεεεεεεεε τα θέλει ο Κο**ς σου. :sm3::sm3::sm3: |
Απόσπασμα:
το άλλο ποιο είναι???:sm7: |
Απόσπασμα:
|
:sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Της... ποπης γινεται :sm7: :sm7: :sm7:!!!
:sm3: :sm3: :sm3: |
Βασιλάκο... Ότι σου ´πανε πάνω κατω και τα παιδιά... μακριά από καυτερά... μακριάάά από κόκκινο κρασί... συχνές και σύντομες - χρονικά - επισκεψεις στο "θρόνο" και όταν είναι σε έξαρση... αλειφούλα Procto-Synalar N για μερικές εβδομάδες μέχρι να ηρεμήσει... Αναλογα με το τι βαθμού είναι... ακολουθώντας τα παραπάνω μπορεί να γλυτώσεις το χειρουργείο που ούτως ή άλλως δεν είναι μόνιμη λύση... Πάντως... σκέψου σοβαρα και τον αράπη!!! :D:D |
Απόσπασμα:
και εσύ του ΤΕΒΕ είσαιιι??????? :sm7::sm7::sm7::sm7: |
proctosedyl ... βοηθάει αρκετά !!!:o
|
Μα τι απαντήσεις του κ.λου είναι αυτές!
Ελα Βασιλάκη στο γιατρό να στις κάψω με οξυφωσφωρικό οξύ να με λες μπάρμπα!:D Οπως είπαν κι άλλοι μακριά από καυτερά! Και να πλένεις τον πισινούλη σου με νεράκι μετά από χέσιμο! Ξέχνα το χαρτί! |
Απόσπασμα:
Καλος "εσωτερικος" καθαρισμος με... λαστιχο ποτισματος... :D :D :D!!! :sm3: :sm3: :sm3: |
Υπάρχει και το άλλο με το κατακάθι του ελληνικού καφέ.
Δεν ξέρω αν το έχεις ακούσει. |
Απόσπασμα:
Ή με σωλήνα της Πυροσβεστικής.....:sm7::sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
Ιδιωτικός Υπάλληλος........ ΙΚΑ παρακαλώ!! :D |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:47. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!