![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
καλησπέρα..!!!
όπως ακριβως γραφω και στον τιτλο...... πως συνδυαζουμε τις αγαπημενες μας αιμοροιδες με την μοτοσυκλέττα μας? εχετε καπιο tip για την οδήγηση?καποιο.....<<εξαρτημα>> ![]() που να βοηθαει την ολη κατασταση οταν το φαινομενο ειναι σε έξαρση...και εχεις μπροστα σου χιλιοματρα![]() ![]() ![]() επισης οποιοδηποτε tip γενικοτερα με το θεμα θα ειναι οφέλιμο.....(αντε να ακουσουμε και για διατροφες κ.α.)Ακομα δεν θα ξεχασω περισυ....σε ....τσαρκα ........800 χλμ....τον πονο ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Άμεση αντικατάσταση της μηχανής με ένα μοντελάκι της Honda.
Και το πρόβλημα λύνεται ως εκ θαύματος. Σου προτείνω το νέο VARADERO. ![]() ![]() ![]() Καλή επιτυχία |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() Θα μας τρελάνεις τελείως. Υπάρχουν λύσεις όπως ο ...αράπης. Τρως ένα μανήκι κ όλα οκ. Περισσότερο όμως πρέπει να χρησιμοποιείς νερό. Κόκκινα κρασιά με μέτρο. Σεχ καθόλου , Και καλό πλήσιμο στα ....πόδια .Τα πόδια έχουν να κάνουν, στο να μην στην κάνει ο αράπης από την βρωμίτσα
|
|
|
|||
|
|||
|
κοψε τα πιπερια...................
|
|
|
|||
|
|||
![]() Παλιόπαιδα......εγω εχω τον πόνο μου ![]() ![]() ![]() και εσεις με δουλευετε ψιλο γαζι...... ![]() ![]() ![]() πέραν της πλακας...η καλύτερη ατακα ειναι του Ναπο.......honda ολο προσόντα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() και άλλη φορα σε παρακαλώ μη μας καταθέτεις κοινη θέα τα προσωπικα σου βιώματα![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
μήπως να εκοβα τα μοτορια
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() μου αρεσουν τα πικαντικα ,,,,, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() πέραν της πλακας......προκύπτει και ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ θεμα με την διατροφη...για να δουμε εχει κανεις να προτεινει τίποτα?? ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
γώ έτσι ξεμπέρδεψα.
Εκεί θα πας και εσύ, και ας κάνεις την δύσκολη
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ασε που μπορει να ανακαλυψω......ΝΕΑ πραγματα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() και να συνηδητοποιηοσω τι εχανα τοσο καιρο![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Νομίζω υπάρχει και η λύση με το λέιζερ !!
Πάντως μακριά από τα πικάντικά και τους πολλούς καφέδες ! |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| πωλειται μηχανη R1200GS | yor | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 5 | 11-06-2010 21:23 |
| Η μηχανη που εμαθα να οδηγω. | sansiro.sugata | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 13 | 02-12-2009 18:18 |
| Τροχαιο με μηχανη στην Εθνικη... | killer | Κοινωνική ευαισθησία | 19 | 18-07-2009 12:31 |
| Ατυχημα με μηχανη... | danaos | Κοινωνική ευαισθησία | 19 | 23-06-2009 13:29 |
| Ερωτησεις για νεα μηχανη !!!!!!!!!!!! | nsepsas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 9 | 12-06-2009 18:13 |