GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Εξοπλισμός μοτοσικλέτας (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Διαρκής φθορά στα γκρίπς - Λύση ? (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=22523)

Major_Goose 01-08-2011 22:31

Διαρκής φθορά στα γκρίπς - Λύση ?

Απο τον Μάιο του 2009 που έχω πάρει το Adve έχω αλλάξει 3 σετ γκρίπς, μαζί με το αρχικό και πάλι το αριστερό ειναι σκωροφαγωμένο. Την πρώτη φορά μου είπε ο μηχανικός να φοράω γάντια γιατί λόγω ποιότητας τρώγονται χωρίς γάντια. Και έτσι έκανα χειμώνα καλοκαίρι . Αμ έλα που ξανβα ματα φαγωθήκανε και ξαναλλαχτήκανε και πάλι φαγωμένα είναι (ιδίως το αριστερό.)

Καμμιά λύση έχουμε ? Μου την δίνει να είναι φαγωμένα ενω το υπόλοιπο εργαλείο ειναι μια χαρά .

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

GEO_K 01-08-2011 22:36

Απάντηση: Διαρκής φθορά στα γκρίπς - Λύση ?

Παραξενο μου φαινεται....Το μηχανακι το εχω σχεδον 6 χρονια και εχω αλλαξει μονο μια φορα τα γκριπς.....

nivam 01-08-2011 22:57

Μια σοβαρή λύση δείχνει να ναι αυτή .
Εγώ τώρα το καλοκαίρι που δε φοράω γάντια στην πόλη κ ένιωθα τα χέρια μου να κολλάνε επάνω στα grips τα πέρασα μια φορά με την ταινία που χρησιμοποιεί η μαμά για τις πλεξούδες.
Έχω πολύ καλή αίσθηση χωρίς να αλλάζει η διάμετρος του grip.
Απο αισθητική άποψη ούτε κακό ούτε καλό.
Τελικές εντυπώσεις όταν βγάλω την ταινία, προς το τέλος του Οκτώβρη.;)

gepol 01-08-2011 23:01

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Major_Goose ( 433253)
Απο τον Μάιο του 2009 που έχω πάρει το Adve έχω αλλάξει 3 σετ γκρίπς, μαζί με το αρχικό και πάλι το αριστερό ειναι σκωροφαγωμένο. Την πρώτη φορά μου είπε ο μηχανικός να φοράω γάντια γιατί λόγω ποιότητας τρώγονται χωρίς γάντια. Και έτσι έκανα χειμώνα καλοκαίρι . Αμ έλα που ξανβα ματα φαγωθήκανε και ξαναλλαχτήκανε και πάλι φαγωμένα είναι (ιδίως το αριστερό.)

Καμμιά λύση έχουμε ? Μου την δίνει να είναι φαγωμένα ενω το υπόλοιπο εργαλείο ειναι μια χαρά .

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Μήπως ασυναίσθητα τα σφίγγεις πολύ, εξ ού και το μούδιασμα που έχεις?

Jefe 01-08-2011 23:09

Τα γάντια μειώνουν την φθορά....

Jefe

Major_Goose 01-08-2011 23:13

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GEO_K ( 433256)
Παραξενο μου φαινεται....Το μηχανακι το εχω σχεδον 6 χρονια και εχω αλλαξει μονο μια φορα τα γκριπς.....

Εγω ρε συ πάλι 3! Προφανώς τα τότε γκρίπς είχαν πολύ καλύτερη ποιότητα απο αυτά του 2009

Major_Goose 01-08-2011 23:14

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gepol ( 433290)
Μήπως ασυναίσθητα τα σφίγγεις πολύ, εξ ού και το μούδιασμα που έχεις?

Δεν νομίζω , ίσα ισα που με το μουδιασμα ειμαι και πιο χαλαρός γιατί φοβαμαι ότι θα μου συμβεί .

Major_Goose 01-08-2011 23:17

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Jefe ( 433300)
Τα γάντια μειώνουν την φθορά....

Jefe

Αυτό κατάλαβα και γω αλλα.....:yz:yz

vasorfa 01-08-2011 23:24

Γιατι δεν τα τυλιγεις με φακαρολα?:hmmm::hmmm:

ειναι η πιό φθηνή΄λύση:)

Major_Goose 01-08-2011 23:56

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vasorfa ( 433320)
Γιατι δεν τα τυλιγεις με φακαρολα?:hmmm::hmmm:

ειναι η πιό φθηνή΄λύση:)

Επειδή είχα πολλά χρόνια να την ακούσω αυτή την λέξη , θυμάμαι ότι ειναι μια ταινία αλλά ποια ακριβώς δεν θυμάμαι ...λίγο βοήθεια ....:hmmm:

NLS 02-08-2011 00:20

Παραείναι πολλές φορές. Εγώ στα 5 χρόνια άλλαξα πριν 2 μήνες.

Τα γκριπ δεν τα γραπώνεις παρά το όνομα τους, η μηχανή οδηγείται με το σώμα.

vasorfa 02-08-2011 01:38

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Major_Goose ( 433354)
Επειδή είχα πολλά χρόνια να την ακούσω αυτή την λέξη , θυμάμαι ότι ειναι μια ταινία αλλά ποια ακριβώς δεν θυμάμαι ...λίγο βοήθεια ....:hmmm:

Aυτο που βάζουν στις Ρακέτες του Τεννις:cool::cool::cool:

το βρίσκεις σε καταστηματα αθλητικων ειδων:cool::cool::cool:

αγοραζεις ο,τι χρωμα ,σχεδιο και παχος θέλεις!!!!!!

(περισσοτερες λεπτομέρειες απο τον..Καπεταν--Τενίστα...Gsmaniak:cool::cool:)

marabu 02-08-2011 02:06

Συμφωνώ για την λύση του over-grip (η ταινία που τυλίγουν την λαβή της ρακέτας του τένις), φθηνό και αν πάρεις λεπτό δεν θα καταλάβεις διαφορά στο πάχος του grip...

griv_gs 02-08-2011 02:14

'Εχω βάλει απο intersport κάτι tecno ταινία για ρακέτες, 4 ευρώ οι τρεις. ¨ενα χρόνο μετά και όλα καλά.;)

thbgs 02-08-2011 03:15

Με γάντια χειμώνα καλοκαίρι δεν έχω κανένα πρόβλημα;)

Major_Goose 02-08-2011 09:20

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vasorfa ( 433384)
Aυτο που βάζουν στις Ρακέτες του Τεννις:cool::cool::cool:

το βρίσκεις σε καταστηματα αθλητικων ειδων:cool::cool::cool:

αγοραζεις ο,τι χρωμα ,σχεδιο και παχος θέλεις!!!!!!

(περισσοτερες λεπτομέρειες απο τον..Καπεταν--Τενίστα...Gsmaniak:cool::cool:)

ΑΑΑΑ οκ τώρα συνενοηθήκαμε !!! έχω χρησιμοποιήσει τέτοιο για την ρακέττα της πιτσιρίκας στο τέννις , οπότε θα το δοκιμάσω άμεσα !!!!

Ευχαριστώ παίδες !!!

Major_Goose 02-08-2011 09:22

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από NLS ( 433365)
Παραείναι πολλές φορές. Εγώ στα 5 χρόνια άλλαξα πριν 2 μήνες.

Τα γκριπ δεν τα γραπώνεις παρά το όνομα τους, η μηχανή οδηγείται με το σώμα.

:sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7:

Ρε συ μάλλον ξέρω πως οδηγείται η μηχανή, αν σκεφτείς ότι στο VARADERO 10 χρόνια που το είχα δεν άλλαξα ποτέ τα γκρίπς. Εκεί πρέπει να το παραδεχτώ μάλλον ήταν καλύτερο απο την μπουμπού !!!!!!! :sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7:

ALX 02-08-2011 09:47

Εγώ την πρώτη φορά που άλλαξα (στα 9 χρόνια της μοτοσυκλέτας) έβαλα της CATALOGO που είναι ρέπλικα των μαμά και έχουν σημαντικά πολύ λιγότερη φθορά. (είναι και πάμφθηνα...γύρω στα 15-20€)
Τα έχω δύο χρόνια κι είναι ακόμα σαν καινούρια. Δοκιμάστε τα. (τα φέρνει το MotoMarket)

tattoopanther 02-08-2011 11:42

φίλε γάντια χειμώνα καλοκαίρι.,.,

η μόνη λύση.,.,.

για να φθείρονται τόσο γρήγορα παει να πει οτι ιδρώνουν τα χέρια σου πάρα πολύ..,

NLS 02-08-2011 11:44

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Major_Goose ( 433469)
:sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7:

Ρε συ μάλλον ξέρω πως οδηγείται η μηχανή, αν σκεφτείς ότι στο VARADERO 10 χρόνια που το είχα δεν άλλαξα ποτέ τα γκρίπς. Εκεί πρέπει να το παραδεχτώ μάλλον ήταν καλύτερο απο την μπουμπού !!!!!!! :sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7:

Και σε πολλά άλλα πράγματα. Το λέει και ο napgeo (που δεν έχει ούτε το ένα ούτε το άλλο). Αλλά όταν δεν φοράς κράνος το κεφάλι αερίζεται περισσότερο και σκέφτεται καλύτερα.

EvVas 02-08-2011 11:57

Εγώ τα άλλαξα μία φορά πριν δύο χρόνια (όταν πήρα τη μηχανή). Με πόνεσε ο κ@λ@ς μου(γύρω στα 100€ αν θυμάμαι καλά). Τώρα θέλουν πάλι αλλαγή αφού κολλάνε στα χέρια.
Λέω να δοκιμάσω αυτά.
Έχω διαβάσει ότι κάνουν καλή δουλειά και είναι και ανθεκτικά. Απλώς θέλουν προσοχή στην εγκατάσταση. Τα έχει δοκιμάσει κανείς;

ALX 02-08-2011 12:28

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ALX ( 433492)
Εγώ την πρώτη φορά που άλλαξα (στα 9 χρόνια της μοτοσυκλέτας) έβαλα της CATALOGO που είναι ρέπλικα των μαμά και έχουν σημαντικά πολύ λιγότερη φθορά. (είναι και πάμφθηνα...γύρω στα 15-20€)
Τα έχω δύο χρόνια κι είναι ακόμα σαν καινούρια. Δοκιμάστε τα. (τα φέρνει το MotoMarket)

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από EvVas ( 433555)
Εγώ τα άλλαξα μία φορά πριν δύο χρόνια (όταν πήρα τη μηχανή). Με πόνεσε ο κ@λ@ς μου(γύρω στα 100€ αν θυμάμαι καλά). Τώρα θέλουν πάλι αλλαγή αφού κολλάνε στα χέρια.
Λέω να δοκιμάσω αυτά.
Έχω διαβάσει ότι κάνουν καλή δουλειά και είναι και ανθεκτικά. Απλώς θέλουν προσοχή στην εγκατάσταση. Τα έχει δοκιμάσει κανείς;

Τα πόσταρα πιο πάνω. Quality Publisher Flash Flip Book Είναι της Ariete και τα έχει το motomarket με 18 και 19€ αντίστοιχα. Έχουμε δοκιμάσει και αυτά για το GS αλλά και τα άλλα σε K1200S.

EvVas 02-08-2011 14:08

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ALX ( 433573)
Τα πόσταρα πιο πάνω. Quality Publisher Flash Flip Book Είναι της Ariete και τα έχει το motomarket με 18 και 19€ αντίστοιχα. Έχουμε δοκιμάσει και αυτά για το GS αλλά και τα άλλα σε K1200S.

Ναι δεν πρόσεξα ότι είναι τα ίδια.
Αυτά για το Κ είναι ίδια με τα δικά μου μάλλον.
Είναι καλά; αντέχουν και η τοποθέτηση ήταν εύκολη;
(πάντα σε θερμαινόμενα χερούλια φαντάζομαι)

stelth1 02-08-2011 16:23

Το γνωστό πρόβλημά με τα χερούλια των 1200 GS λύνεται με τα χερούλια Ariete τα οποία είναι ίδια εμφανισιακά με τα εργοστασιακά,τα εχει βαλει ενας φιλος κ ειναι ικανοποιημενος,τα αγορασε απο το motoraid στα 25 euro,καλο ομως ειναι να φοραμε κ γαντια.

ALX 02-08-2011 16:35

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από EvVas ( 433657)
Ναι δεν πρόσεξα ότι είναι τα ίδια.
Αυτά για το Κ είναι ίδια με τα δικά μου μάλλον.
Είναι καλά; αντέχουν και η τοποθέτηση ήταν εύκολη;
(πάντα σε θερμαινόμενα χερούλια φαντάζομαι)

Αυτά που φοράει το 1200GS τα φοράει και το Κ. Σε ενός φίλου που τα βάλαμε, άντεξαν πολύ περισσότερο από τα μαμά, αλλά κοστίζουν τίποτα σε σχέση με τα μαμά. Αυτά που έβαλα εγώ (με τις ραβδώσεις) είναι σαν καινούρια εδώ και 40000χιλ περίπου.
Η τοποθέτηση είναι εύκολη. Το "δύσκολο" είναι το βγάλσιμο των παλιών. Θέλει προσοχή να μην χαλάσεις το θερμαινόμενο κομμάτι. Αν πας προσεκτικά και σιγά σιγά, δεν έχεις πρόβλημα. Αν είσαι μπουνταλάς και άτσαλος, θα κάνεις ζημιά.
Η τοποθέτηση των καινούριων γίνεται πανεύκολα με την χρήση λακ για τα μαλλιά. Ψεκάζεις εσωτερικά τα γκριπ και τα βάζεις. Η λακ βοηθάει να μπουν εύκολα γιατί γλιστράει, αλλά μόλις στεγνώσει, σου δίνει το σωστό κόλλημα που χρειάζεται για να μην περιστρέφονται και να είναι εύκολη ξανά η αλλαγή τους.

TIME 02-08-2011 18:10

και ρωτώ εγώ τώρα - αυτά που προτίνετε βγάζουν μαυρίλες στα χέρια?

IOTH1X 02-08-2011 18:59

Από ότι φαίνεται τα grip της BMW έχουν συναισθηματική νοημοσύνη.

Όταν οδηγείς θα πρέπει να τα κρατάς με νιουτόμετρο, να μην είσαι αγχωμένος και να μην οδηγείς ποτέ με ιδρωμένα χέρια.
Τι άλλο δηλαδή....

Gemat 02-08-2011 19:34

Αν σας πω οτι πριν αρχισω να διαβαζω σε αυτο το φορουμ δεν ηξερα οτι τα γκριπς φθειρονται απο τη χρηση, θα με πιστεψετε ??

Νομιζα οτι μονο κατι κινεζικα θερμενομενα κολλανε και βγαζουν μαυριλες!

Στο παπι μας ( μοντελο 1990) τα αλλαξαμε στο τελευταιο σερβις....γιατι βαρεθηκαμε να τα βλεπουμε....

gsmaniac 02-08-2011 19:59

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Gemat ( 433771)
Αν σας πω οτι πριν αρχισω να διαβαζω σε αυτο το φορουμ δεν ηξερα οτι τα γκριπς φθειρονται απο τη χρηση, θα με πιστεψετε ??

Νομιζα οτι μονο κατι κινεζικα θερμενομενα κολλανε και βγαζουν μαυριλες!

Στο παπι μας ( μοντελο 1990) τα αλλαξαμε στο τελευταιο σερβις....γιατι βαρεθηκαμε να τα βλεπουμε....

Όχι....:cool:

EvVas 03-08-2011 10:28

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ALX ( 433718)
Αυτά που φοράει το 1200GS τα φοράει και το Κ. Σε ενός φίλου που τα βάλαμε, άντεξαν πολύ περισσότερο από τα μαμά, αλλά κοστίζουν τίποτα σε σχέση με τα μαμά. Αυτά που έβαλα εγώ (με τις ραβδώσεις) είναι σαν καινούρια εδώ και 40000χιλ περίπου.
Η τοποθέτηση είναι εύκολη. Το "δύσκολο" είναι το βγάλσιμο των παλιών. Θέλει προσοχή να μην χαλάσεις το θερμαινόμενο κομμάτι. Αν πας προσεκτικά και σιγά σιγά, δεν έχεις πρόβλημα. Αν είσαι μπουνταλάς και άτσαλος, θα κάνεις ζημιά.
Η τοποθέτηση των καινούριων γίνεται πανεύκολα με την χρήση λακ για τα μαλλιά. Ψεκάζεις εσωτερικά τα γκριπ και τα βάζεις. Η λακ βοηθάει να μπουν εύκολα γιατί γλιστράει, αλλά μόλις στεγνώσει, σου δίνει το σωστό κόλλημα που χρειάζεται για να μην περιστρέφονται και να είναι εύκολη ξανά η αλλαγή τους.

Στην περίπτωση (ομολογουμένως μηδαμινή:D:D) που κάνω μ@λ@κί@ στην εξαγωγή των παλιών, φαντάζομαι ότι απλά δεν θα έχω θερμαινόμενα; Και ακόμα κι'αυτό να γίνει μπορώ μετά να ξαναβάλω καινούρια τα μαμά τα οποία είναι μαζί με τις αντιστάσεις και όλα ΟΚ;
Τα λέω καλά;

EvVas 03-08-2011 10:28

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 433773)
Όχι....:cool:

:sm7::sm7:

ALX 03-08-2011 10:36

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από EvVas ( 434081)
Στην περίπτωση (ομολογουμένως μηδαμινή:D:D) που κάνω μ@λ@κί@ στην εξαγωγή των παλιών, φαντάζομαι ότι απλά δεν θα έχω θερμαινόμενα; Και ακόμα κι'αυτό να γίνει μπορώ μετά να ξαναβάλω καινούρια τα μαμά τα οποία είναι μαζί με τις αντιστάσεις και όλα ΟΚ;
Τα λέω καλά;

Σωστότατα. Θα χρειαστείς μία φαλτσέτα για να κόβεις με προσοχή τα σημεία που έχουν γίνει ένα με την αντίσταση από την θερμοκρασία. Εκεί θέλει προσοχή κι όλα καλά.

Της ariete δεν βγάζουν μαυρίλες.;)

katsab 03-08-2011 14:15

ΜΟΝΟ ΜΕ 3 €.ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ.ΤΑΙΝΙΑ(TAPE) ΑΠΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΜΑΓΑΖΙ,ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΤΕΝΙΣΤΕΣ ΟΤΑΝ ΦΘΕΙΡΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΡΑΚΕΤΑΣ ΤΟΥΣ KAI THN ANTIΚΑΘΗΣΤΟΥΝ.ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ ΤΗΝ ΛΕΠΤΗ,ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ,Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΙΔΙΑ,ΤΑ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ,ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ.ΤΙΣ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ,,,ΜΟΛΙΣ ΜΕ ΤΡΙΑ ΕΥΡΩ.ΣΩΘΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΦΙΛΟΙ.

lantis 13-08-2011 13:42

Φόρα μόνο γάντια και θα σου κρατάνε 5 φορές παραπάνω;););)

giotis 13-08-2011 16:41

Ένα κομμάτι από σαμπρέλλα ποδηλάτου τη περνάς σαν προφυλακτικό και δουλεύουν άψογα και τα θερμαινόμενα. Στο τσακ μπαμ!

siraxanz 13-08-2011 22:54

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από giotis ( 441544)
Ένα κομμάτι από σαμπρέλλα ποδηλάτου τη περνάς σαν προφυλακτικό και δουλεύουν άψογα και τα θερμαινόμενα. Στο τσακ μπαμ!

Το έχω δει, πράγματι καλή λύση, εγώ προτίμησα ταινία του τέννις αλλά με ενοχλεί η αύξηση της διατομής χμμμ....
Προσανατολίζομαι στην λύση αριέτε:cool:

nivam 13-08-2011 23:15

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από siraxanz ( 441688)
Το έχω δει, πράγματι καλή λύση, εγώ προτίμησα ταινία του τέννις αλλά με ενοχλεί η αύξηση της διατομής χμμμ....
Προσανατολίζομαι στην λύση αριέτε:cool:

...το καλό με τη certoplast, την πάνινη που χρησιμοποιεί η BMW για τις πλεξούδες, είναι ότι δεν έχεις αύξηση στη διατομή;)

Alkinoos 19-08-2011 20:05

Εγω σήμερα παραγκειλα απο το motoraid χερουλια κ κάτι αλλα καλουδια.
Μωλις τα αλλάξω, θα σας πω κατα ποσο ήταν δύσκολο κ αν γίνεται ζημια εύκολα.
Πάντως πιστεύω ότι αν ζεστανουμε τα χερουλια πριν επιχειρήσουμε να τα βγάλουμε, θα βγουν πολυ πιο εύκολα.

DIOYK1381 20-08-2011 23:11

υπαρχει κ αλλος τροπος δοκιμασμενος κ χωρις να κινδινευεις να κοψεις τις ανιστασεις!!!

DIOYK1381 20-08-2011 23:22

παιρνεις μια συριγγα(20ml h 50ml κ μια βελονα απο φαρμακειο,η βελονα να ειναι λιγο χοντρη(16g η 18g)!!!
κανεισ ενα διαλυμμα σαπουνονερο ,ξεβιδωνεις τι grip, βγαζεις αντιβαρα κτλ κ μετα ανασηκωνεις το πλαστικο σιγα σιγα κ ριχνεις σαπουνονερο,μετα βαζεισ την βελονα λιγο πιο μεσα κ ξαναριχνεις,παιζεις λιγο το GRIP κ στην συνεχεια θα βγει ευκολα.Ξεπλενεις με νερο,σκουπιζεις κ ακολουθεις την διαδικασια για να βαλεις το καινουριο.Η λακ ειναι οτι καλυτερο!!!!
αυτα απο μενα!!!

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:06.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!