![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Απο τον Μάιο του 2009 που έχω πάρει το Adve έχω αλλάξει 3 σετ γκρίπς, μαζί με το αρχικό και πάλι το αριστερό ειναι σκωροφαγωμένο. Την πρώτη φορά μου είπε ο μηχανικός να φοράω γάντια γιατί λόγω ποιότητας τρώγονται χωρίς γάντια. Και έτσι έκανα χειμώνα καλοκαίρι . Αμ έλα που ξανβα ματα φαγωθήκανε και ξαναλλαχτήκανε και πάλι φαγωμένα είναι (ιδίως το αριστερό.)
Καμμιά λύση έχουμε ? Μου την δίνει να είναι φαγωμένα ενω το υπόλοιπο εργαλείο ειναι μια χαρά . Ευχαριστώ εκ των προτέρων |
|
|||
|
|||
![]()
Παραξενο μου φαινεται....Το μηχανακι το εχω σχεδον 6 χρονια και εχω αλλαξει μονο μια φορα τα γκριπς.....
|
|
|||
|
|||
![]()
Μια σοβαρή λύση δείχνει να ναι αυτή .
Εγώ τώρα το καλοκαίρι που δε φοράω γάντια στην πόλη κ ένιωθα τα χέρια μου να κολλάνε επάνω στα grips τα πέρασα μια φορά με την ταινία που χρησιμοποιεί η μαμά για τις πλεξούδες. Έχω πολύ καλή αίσθηση χωρίς να αλλάζει η διάμετρος του grip. Απο αισθητική άποψη ούτε κακό ούτε καλό. Τελικές εντυπώσεις όταν βγάλω την ταινία, προς το τέλος του Οκτώβρη. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Τα γάντια μειώνουν την φθορά....
Jefe |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εγω ρε συ πάλι 3! Προφανώς τα τότε γκρίπς είχαν πολύ καλύτερη ποιότητα απο αυτά του 2009 Last edited by Major_Goose; 01-08-2011 at 22:16. |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν νομίζω , ίσα ισα που με το μουδιασμα ειμαι και πιο χαλαρός γιατί φοβαμαι ότι θα μου συμβεί .
Last edited by Major_Goose; 01-08-2011 at 22:15. |
|
|||
|
|||
![]() Αυτό κατάλαβα και γω αλλα..... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γιατι δεν τα τυλιγεις με φακαρολα?
![]() ![]() ειναι η πιό φθηνή΄λύση ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Επειδή είχα πολλά χρόνια να την ακούσω αυτή την λέξη , θυμάμαι ότι ειναι μια ταινία αλλά ποια ακριβώς δεν θυμάμαι ...λίγο βοήθεια ....
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Εγκαταλελημένο όχημα | kostasx | Διάφορα | 29 | 10-01-2011 14:52 |
Δωρεάν αγκαλιά... | skippybi | Κόσμος | 5 | 17-01-2010 20:37 |
«Χ»ωρίς γκολ Ελλάδα και Ουκρανία | riko46 | Αθλητισμός | 4 | 16-11-2009 00:46 |
Η πιο μακριά πίστα γκολφ | georgekostas | Διάφορα | 3 | 22-10-2009 23:07 |
Παγκοσμια γκαφα της GOOGLE... | Kwstas_kef | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 7 | 04-09-2009 20:31 |