![]() |
Μπερδευει r1150gs
Καλησπερα,
Θα ηθελα να μεθω αν ξερει κανεις γιατι μπερδευει το μηχανακι μου μετα απο αλλαγη λαδιων μπουζι τρομπα βενζινης φιλτρο!!!!! Η πρωτη βολτα πηγε τελεια για 4 χιλιομετρα, μετα στη δευτερη βολτα αρχισε να μπερδευει και σκαει και η εξατμιση και πανω απο εκατο δεν παει. Ολα αυτα αποτομα στη δευτερη βολτα, εχει κανεις ιδεα;;;;;; Ευχαριστω |
Απάντηση: Μπερδευει r1150gs
Ριξε μια ματια στα μπουζοκαλωδια. Εμενα καποτε ειχε προβλημα το ενα και μου εκανε διακοπες και δεν ανεβαζε. Αλλιως δεν παει καπου αλλου το μυαλο μου.
|
Στο ρελαντί δουλεύει κανονικά ?????? :confused: :confused: |
Πρώτα κοίτα μήπως με το βγάλσιμο του ντεπόζιτου, έχει στραβοκαβαλήσει καμια ντίζα χαμηλά στις πεταλούδες.
|
Άλλαξες μόνο το φίλτρο καυσίμου ή την τρόμπα και γιατί ?
Πιστεύω ότι κάτι λάθος έχει γίνει κατά κύριο λόγο στην επέμβαση στο ντεπόζιτο και κατά δεύτερο στα μπουζί. Οι εργασίες έγιναν σε συνεργείο ή τις έκανες μόνος σου ? |
Απόσπασμα:
Για αυτό τον ρώτησα Κώστα αν δουλεύει σωστά στο ρελαντί μπας και καβάλησε κάποια ντίζα . :) :) ;) |
"Μπερδέματα"=κακή διαχείριση καυσίμου (στραβοκαθισμένη ντίζα γκαζιού, στραβοβαλμένοι ή βρώμικοι ψεκαστήρες/μπεκ,ελαττωματική αντλία καυσίμου και -ό μη γένοιτο-βουλωμένη βαλβίδα πίεσης καυσίμου).
|
Οι ντιζες στις πεταλουδες ειναι οκ, το εφτιαξα σε συνεργειο στην αναβυσσο,στο ρελαντι δουλευει κανονικα, μπουζι ειναι μια χαρα. Μπορω να το δουλεψω με τον ενα κυλινδρο; Για να δω αν το προβλημα ειναι σε καποιο κυλινδρο; Οι βαλβιδες κανουν τετοια προβληματα;;;; Και τελος μου προτεινει καποιος καποιο συνεργειο που να μην στον πιανουν, εκτος απο τα εξουσιοδοτημενα; plz στειλτε μου pm. Ευχαριστω boys and girls!!!!!!!
|
Εφόσον η μοτό δούλευε κανονικά πριν την επέμβαση δεν είναι βαλβίδες ή άλλο μηχανικό πρόβλημα .
Φαίνεται ότι όταν έχεις ανάγκη από καύσιμο …αυτό στερεύει !!! Γι’ αυτό κοιτά το σύστημα τροφοδοσίας από ντεπόζιτο μέχρι ψεκασμό (μπεκ) . Αφού η δουλεία έγινε σε συνεργείο , απαίτησε να στο φτιάξουν και να δουλεύει κανονικά . Εννοείται χωρίς να τους ξαναπληρώσεις.;) |
Απόσπασμα:
Εγώ θα την πήγαινα στο συνεργείο όπως λέει και ο Θοδωρής που μου άλλαξαν το φίλτρο δεν ξέρω κάτι παραπάνω για να βοηθήσω δυστυχώς . :cool: :cool: Την αντλία την ακούς να δουλεύει κανονικά όταν γυρίζεις διακόπτη έτσι ??? Μήπως έχουν βάλει το φίλτρο ανάποδα ???? :cool: :cool: |
εγω παντως που ειχα παλιοτερα παρομοιο προβλημα ηταν τα μπεκ..και στο 1150 που εχω και σε ενα 850 που ειχα!βενζινες του κ***ου!!!καθαρισμα σε ενα καλο μπεκα και θα δεις...
|
εαν εβγαλαν τρομπα και φιλτρο το προβλημα ειναι στα σωληνακια μεσα στο τεποζητο
|
μπεκ ηταν
ευχαριστω παιδια |
Απόσπασμα:
Στα πόσα χιλιόμετρα στο έκανε ?? :) :) |
οπως θα ελεγε και ο Τσακωνας'κλασικη περιπτωση βλαβης!!!'
το 850 εμενα μου το εβγαλε στις 60000. το 1150 ηταν σε παρατημενο 2 χρονια με 40000 και οταν το ανελαβα μου το εβγαλε... |
Μπέκ και έμεινες στον τόπο σχεδόν....
Κοίτα να δεις. Πάμε για μπεκ όλοι τώρα χαχαχα |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:56. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!