![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα,
Θα ηθελα να μεθω αν ξερει κανεις γιατι μπερδευει το μηχανακι μου μετα απο αλλαγη λαδιων μπουζι τρομπα βενζινης φιλτρο!!!!! Η πρωτη βολτα πηγε τελεια για 4 χιλιομετρα, μετα στη δευτερη βολτα αρχισε να μπερδευει και σκαει και η εξατμιση και πανω απο εκατο δεν παει. Ολα αυτα αποτομα στη δευτερη βολτα, εχει κανεις ιδεα;;;;;; Ευχαριστω |
|
|||
|
|||
![]()
Ριξε μια ματια στα μπουζοκαλωδια. Εμενα καποτε ειχε προβλημα το ενα και μου εκανε διακοπες και δεν ανεβαζε. Αλλιως δεν παει καπου αλλου το μυαλο μου.
|
|
|||
|
|||
![]() Στο ρελαντί δουλεύει κανονικά ?????? ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πρώτα κοίτα μήπως με το βγάλσιμο του ντεπόζιτου, έχει στραβοκαβαλήσει καμια ντίζα χαμηλά στις πεταλούδες.
|
|
|||
|
|||
![]()
Άλλαξες μόνο το φίλτρο καυσίμου ή την τρόμπα και γιατί ?
Πιστεύω ότι κάτι λάθος έχει γίνει κατά κύριο λόγο στην επέμβαση στο ντεπόζιτο και κατά δεύτερο στα μπουζί. Οι εργασίες έγιναν σε συνεργείο ή τις έκανες μόνος σου ? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Για αυτό τον ρώτησα Κώστα αν δουλεύει σωστά στο ρελαντί μπας και καβάλησε κάποια ντίζα .
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
"Μπερδέματα"=κακή διαχείριση καυσίμου (στραβοκαθισμένη ντίζα γκαζιού, στραβοβαλμένοι ή βρώμικοι ψεκαστήρες/μπεκ,ελαττωματική αντλία καυσίμου και -ό μη γένοιτο-βουλωμένη βαλβίδα πίεσης καυσίμου).
|
|
|||
|
|||
![]()
Οι ντιζες στις πεταλουδες ειναι οκ, το εφτιαξα σε συνεργειο στην αναβυσσο,στο ρελαντι δουλευει κανονικα, μπουζι ειναι μια χαρα. Μπορω να το δουλεψω με τον ενα κυλινδρο; Για να δω αν το προβλημα ειναι σε καποιο κυλινδρο; Οι βαλβιδες κανουν τετοια προβληματα;;;; Και τελος μου προτεινει καποιος καποιο συνεργειο που να μην στον πιανουν, εκτος απο τα εξουσιοδοτημενα; plz στειλτε μου pm. Ευχαριστω boys and girls!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Εφόσον η μοτό δούλευε κανονικά πριν την επέμβαση δεν είναι βαλβίδες ή άλλο μηχανικό πρόβλημα .
Φαίνεται ότι όταν έχεις ανάγκη από καύσιμο …αυτό στερεύει !!! Γι’ αυτό κοιτά το σύστημα τροφοδοσίας από ντεπόζιτο μέχρι ψεκασμό (μπεκ) . Αφού η δουλεία έγινε σε συνεργείο , απαίτησε να στο φτιάξουν και να δουλεύει κανονικά . Εννοείται χωρίς να τους ξαναπληρώσεις. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εγώ θα την πήγαινα στο συνεργείο όπως λέει και ο Θοδωρής που μου άλλαξαν το φίλτρο δεν ξέρω κάτι παραπάνω για να βοηθήσω δυστυχώς .
![]() ![]() Την αντλία την ακούς να δουλεύει κανονικά όταν γυρίζεις διακόπτη έτσι ??? Μήπως έχουν βάλει το φίλτρο ανάποδα ???? ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΓΙΑ R1150GS | GSMAN | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 17 | 07-04-2011 18:33 |
Τι θέλει να πει ο ποιητής όταν βγάζει ένδειξη DWALO? | vaskoukou | Τεχνικά θέματα διάφορα | 10 | 12-03-2011 20:14 |
Μπορει να μην ειναι μελος , μπορει να μην τον ξερουμε , αλλα αξιζει συγχαρητηρια!! | sansiro.sugata | Ταξίδια στο εξωτερικό | 18 | 12-04-2010 22:41 |
από R1150GS ADV ... | sokin | Ζήτηση | 4 | 12-02-2010 08:43 |
ΠΛΑΙΝΕΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΓΙΑ R1150GS | RedSpider | Ζήτηση | 15 | 05-07-2009 23:20 |