![]() |
ΙΚΑ: Στους 150.000 οι «εξαφανισμένοι» δικαιούχοι σύνταξης
Στους 150.000 ανέρχονται οι δικαιούχοι κύριας σύνταξης του ΙΚΑ και στους 110.000 οι δικαιούχοι επικουρικής σύνταξης του ΙΚΕ που δεν έχουν εμφανιστεί για να απογραφούν, σύμφωνα με όσα δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο διοικητής του ΙΚΑ Ροβέρτος Σπυρόπουλος.
Η διοίκηση του ιδρύματος και το υπουργείο Εργασίας, ξεκαθαρίζουν πως στις 21 Οκτωβρίου, το ΙΚΑ θα σταματήσει να καταβάλλει συντάξεις σε όσους δεν απογράφησαν ή δεν το πράξουν έως την Παρασκευή 5/10, οπότε και λήγει η σχετική προθεσμία. Ο κ. Σπυρόπουλος υπενθύμισε ότι δίνεται παράταση μέχρι τις 5 Οκτωβρίου, προκειμένου να απογραφούν όσοι δεν έχουν απογραφεί και όσο δεν απογραφούν ούτε τότε δε θα λάβουν τη σύνταξη στις 20 (περίπου) Οκτωβρίου. Ωστόσο, θα αρχίσουν να λαμβάνουν ξανά τη σύνταξή τους μόλις απογραφούν στα υποκαταστήματα του ΙΚΑ. Σημείωσε ακόμη ότι δεν μπορεί ακόμα να προβεί σε κάποια εκτίμηση όσον αφορά στον αριθμό των ατόμων που έπαιρναν παράνομα σύνταξη. Είπε ότι αυτό θα γίνει μετά από την Παρασκευή, οπότε λήγει η παράταση, υπογραμμίζοντας ότι θα αναζητηθούν οι ευθύνες. Υπενθυμίζεται ότι την 1η Οκτωβρίου αρχίζει η απογραφή 1,2 εκατ. συνταξιούχων του ΟΓΑ, η οποία θα διαρκέσει έως και το τέλος Νοεμβρίου πηγη http://www.skai.gr/news/greece/artic...ouhoi-sudaxis/ σχολιο: 150,000 x 1000e συνταξη τον μηνα = 150,000,000 μηνιαιως μαιμου συνταξεις.... Αν τα 150,000,000 τα πολλαπλασιασουμε επι 12 (δεν λεω 14) εχουμε 1,8 δις ευρο μαιμου συνταξεις, πληρωμενα λεφτα............. Αν κανουμε και μια αναγωγη επι ποσα χρονια.......εχουμε το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΤΡΩΓΑΜΕ................ Ετσι γιατι για καποιους Ελληνες φταινε μονον οι πολιτικοι, η φαρα μας ΟΧΙ δεν φταιει ποτε. |
Απάντηση: ΙΚΑ: Στους 150.000 οι «εξαφανισμένοι» δικαιούχοι σύνταξης
Γιώργο μην δικαιολογείς το παχύδερμο.
Αυτοί είχαν τον έλεγχο της διακυβέρνησης της χώρας. Άς έκαναν σωστά τη δουλεία τους. Προσωπικά εσείς θα πληρώνατε για εργασίες ανύπαρκτα πρόσωπα. Αυτοί λοιπό γιατί το έκαναν. Και ποιος θα διωχθεί ποινικά για αυτή την παράβαση (κακουργηματική) φίλε.......... |
Μέχρι να δεήσει η Δημοτική Αστυνομία να έρθει και να βεβαιώσει ότι η κατάκοιτη μάνα μου βρίσκεται εν ζωή οι μαϊμουδοσυνταξιούχοι θα είναι 150.000.
Μετά θα είναι 149.999 Εδώ και 4 χρόνια μου βγαίνει η πίστη κάθε χρόνο στην απογραφή. Ούτε στο κέντρο νεοσυλλέκτων δεν κάναμε τόσο συχνά αναφορά :ye33::ye33::ye33::ye33::ye33::ye33::ye33: |
Απόσπασμα:
ακουγα το πρωι στο ραδιοφωνο, οτι αυτες οι περιπτωσεις ειναι παρα πολλες............:hmmm: |
Ακομα κι αν ειναι τοσοι οι παρανομα συνταξιοδοτουμενοι, σε καμια περιπτωση δεν απαλασσεται ο κρατικος μηχανισμος για την ανυπαρξια ελεγχου. Μην τρελαθουμε κιολας.....
Send by Forester via iPhone using Tapatalk |
Απόσπασμα:
Η πλάκα είναι ότι η Δημ. Αστυνομία για να βεβαιώσει το ότι ζει ο συνταξιούχος ζητάει χαρτί από το ΙΚΑ που να βεβαιώνει την αδυναμία του συνταξιούχου να μετακινηθεί (επομένως να είναι ήδη ζωντανός). Για να πάρεις αυτό το χαρτί ο συνταξιούχος πρέπει να εξεταστεί από επιτροπή του ΙΚΑ στο σπίτι (την περιμένω 2 χρόνια τώρα). Και όλα αυτά τα χαρτιά να είναι πρόσφατα (εντός μηνός από την έναρξη της απογραφής). |
Απόσπασμα:
εχει δικιο λοιπον ο γιωργοςΠ.............φταιει και η φαρα μας:lo20: |
Απόσπασμα:
Εγω στην δικη μου την περιπτωση καλω την αμεση δραση, ΝΑΙ αυτην, ερχονται σε μια ωρα και μου βεβαιωνουν επιτοπου το γνησιο της υπογραφης του πατερα μου σε νομο 105 η οποια με εξουσιοδοτει για να τον απογραψω........ Τεσσερα χρονια, τεσσερεις φορες................σε μια ωρα απο το τηλεγωνο στο 100 ¨η στο οικειο αστυνομικο τμημα. Απο δικαιολογιες αλλο τιποτα..................... Κι ενταξει, να αφαιρεσουμε 10,000 σαν την μαμα σου και τον πατηρ μου? κανε τις απαιτουμενες πραξεις να δεις οτι παλι στο ελλειμα 1δις κουμπαμε. |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
εμεις δεν ξερουμε τι ειναι σωστο και τι οχι? Τι ειναι συννομο και τι οχι? Καταλαβα, μονον απο βουρδουλα παιρνουμε χαμπαρι δηλαδη....... Αντε λοιπον και σε πιο βαρια εγκληματα αφου το κρατος δεν μας συλλαμβανει...που να μας βρεις αλλωστε..... |
Απόσπασμα:
αν το κρατος δινει 150000 μουφα συνταξεις.........εχει δικιο π προεδρος της βουλης η Ελλαδα ειναι #########.......... |
Απόσπασμα:
Τωρα που καπως λειτουργει το κρατος αυτο φαινεται................... αλοιμονο τωρα αν τα ριξουμε και γιαυτην την περιπτωση στο κρατος..........γιατι ρε Ναπο κι εσυ, δεν ξερεις τι πρεπει να κανεις οταν αποβιωσει ο Χ,Ψ δικος σου ανθρωπος? Δεν ξερεις οτι πρεπει να το δηλωσεις αφου δεν υπαρχει αλλος τροπος ΣΗΜΕΡΑ να το μαθει το κρατος? Θα καθεσαι δλδ και θα παιρνεις την συνταξη του αφου δεν μπορει να το μαθει το κρατος? αυτο ξερεις πως λεγεται ναπο μου ετσι? Μεθαυριο δλδ, μεχρι τελος του χρονου, οταν θα δηλωνεται ο θανατος απο την εκκλησια που τελει την κηδεια και απο τον νεκροθαφτη που την ετελεσε το ονομα του οποιου θα αναφερει πρωτη η εκκλησια στην μεταξυ τους ηλεκτρονικη ενημερωση με το ΥΠ.Υγειας και το ΥΠΕΣ (απογραφη πλυθησμου) τι θα λεμε? ''το κερατενιο το κρατος που δεν με αφηνει να κλεβω-κονομαω την συνταξη του πατερα μου''......αυτο θα λεμε! διοτι ειμαστε φαρα αστα να πανε , να γιατι! |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
και τωρα για να γινει η ταφη, βγαινει η αδεια ταφης στον δημο, μετα απο καταθεση της ταυτοτητας του νεκρου........ ο δημος δεν ειναι κρατος????? |
Απόσπασμα:
Η ταυτοτηα πηγαινει απο τον ΟΤΑ στην αστυνομια η οποια ενημερωνει μονον την Κατεχακη.............. Τωρα θα αλαλξουν τα πραγματα και ολοι αυτοι μαζι με νεκροθαφτες κι Εκκλησια θα ενημερωνουν ηλεκτρονικα τα παραπανω υπουργεια. Τωρα φτιαχνεται η Ελλαδα ηλεκτρονικα, μεχρις τωρα ηταν ενημερωση με μπακαλοχαρτα και οποιος το θυμοτανε να την κανει. |
Απόσπασμα:
το λες και μονος σου...........ΤΩΡΑ φτιαχνεται η ελλαδα, μεχρι τωρα:ha16::ha16::ha16: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
σωθηκαμε............ |
Η τελευταία απογραφή των συνταξιούχων του ΙΚΑ,
έχει ξεκινήσει εδώ και μήνες ! Όπως πάντα, το αφήνουμε για τελευταία στιγμή και γίνεται το "έλα να δεις" ! |
Απόσπασμα:
Εδωσαν παραταση 3-5 ημερες νομιζω, πιστευεις οτι θα αλλαξει το 150? να γινει 100? και παλι δυσκολο. Αλλα και 100 λιγοι ειναι? παλι στο δις ετησιως παιζουμε........... Και σημειωσε βρε Δημητρη γιατι ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ δεν το λαμβανουν υποψιν τους, 1δις επι χρονια που πληρωνοτανε απο δανεικα λεφτα τα οποια σημερα χρωσταμε. Εγω δεν λεω επι 35 χρονια, εγω λεω επι 10 χρονια.....αν ειχαμε δλδ 10δις σημερα λιγοτερα χρωστουμενα θα ψαχναμε μετρα για 12-14δις οπως ψαχνουνε αυτην την περιοδο? Κι εγω δεν λεω τιποτε αλλο παρα, θελουμε βουρδουλα κι αστυνομευση για να κανουμε το χρεος μας και να δηλωσουμε τον θανατο του Χ συγγενικου μας προσωπου? Γιατι? Θελουμε βουρδουλα για να κανουμε το αυτονοητο? Και να σου πω και κατι συμπεθερε, ακομα και βουρδουλας να υπηρχε και ολα να ητανε σωστα και αγια παλι θα φωναζαμε γιαυτον τον βουρδουλα.....αυτο με διαολιζει αφανταστα. Γιαυτο λεω, ο ελληνας ειναι ατιμη φαρα. |
Μιλάω για την καθυστερημένη προσέλευση βρε Γιώργη
και την ταλαιπωρία που συνεπάγεται ... Όσο για τον Μ.Ο. των 1000€, μου ακούγεται λίγο υπερβολικό. Sent by Arkas via Tapatalk ! |
Καλή αρχή για αύριο !
Σε περιμένω για τα καλορίζικα, από κοντά ! Sent by Arkas via Tapatalk ! |
Ανακυκλώνουμε τις ίδιες κουβέντες. Και που καταλήγουμε στην ανυπαρξία του κρατικού μηχανισμού ελέγχων.
Και ποιος είχε την ευθύνη. Το GS FORUM. ΝεύραΆρα να πιάσουμε τον Λεοντόκαρδο και το λύσαμε το θέμα. Άρα ο αντιπρόεδρος είχε δίκιο το είπε και πήγε με την παρέα του με κρατικό αυτοκίνητο (βέβαια) να φάει τα παιδάκια του και τα χρέωσε στις υπουργικές παραστάσεις........................................... |
Απόσπασμα:
Σε πάω:ye33: |
Απόσπασμα:
:Απορία:Μα έχω Honda. (μέχρι στιγμής) :u56:Περίεργο έχω αρχίσει να ανησυχώ. ΝεύραΜήπως έχω χαλάσει και δεν το έχω καταλάβει :u60: |
Απόσπασμα:
αυριο που θα τουφεκισω τον Λεοντοκαρδο διοτι ετσι μου΄ρθε θα φταιει το κρατος που δεν ηταν παρων να με σταματησει. |
Απόσπασμα:
Και καλά θα πράξεις. Να σας φέρω βόλια. Για να είμαι ειλικρινής τώρα τελευταία και εγώ δεν τον πάω................. |
Απόσπασμα:
Αν βαλεις και το κοστος της ιατροφαρμακευτικης που εκαναν χρηση οι ''μαιμου'' συνταξιουχοι παμε πιο ψηλα. Αυτοι οι συνταξιουχοι, που δεν απογραφτηκαν δλδ κι ανηκουν στους παραπανω ειναι 110,000, οι υπολοιποι 40,000 ειναι αυτοι που λες των οποιων οι συνταξεις (του ΙΚΑ) ειναι μεταξυ 700 και 900ε. αν παμε και στους μαιμου τυφλους...περαν του επιδοματος τυφλοτητας προσθεσε εφαπαξ επιδομα (80%) για αγορα κι εκπαδευση για καθε σκυλο (οταν πεθανει παιρνεις αλλον παλι επιδοτουμενο ομοιως) συν μηνιαιο επιδομα (90%) διατροφης και ιατροφαρμακευτικης περιθαλψης σκυλου, συν επιδομα για ειδη απαραιτητα της αναπηριας κ.λ.π. |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Απο βδομάδα. Αύριο τελειώνω το βάψιμο............... |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:19. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!