![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Στους 150.000 ανέρχονται οι δικαιούχοι κύριας σύνταξης του ΙΚΑ και στους 110.000 οι δικαιούχοι επικουρικής σύνταξης του ΙΚΕ που δεν έχουν εμφανιστεί για να απογραφούν, σύμφωνα με όσα δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο διοικητής του ΙΚΑ Ροβέρτος Σπυρόπουλος.
Η διοίκηση του ιδρύματος και το υπουργείο Εργασίας, ξεκαθαρίζουν πως στις 21 Οκτωβρίου, το ΙΚΑ θα σταματήσει να καταβάλλει συντάξεις σε όσους δεν απογράφησαν ή δεν το πράξουν έως την Παρασκευή 5/10, οπότε και λήγει η σχετική προθεσμία. Ο κ. Σπυρόπουλος υπενθύμισε ότι δίνεται παράταση μέχρι τις 5 Οκτωβρίου, προκειμένου να απογραφούν όσοι δεν έχουν απογραφεί και όσο δεν απογραφούν ούτε τότε δε θα λάβουν τη σύνταξη στις 20 (περίπου) Οκτωβρίου. Ωστόσο, θα αρχίσουν να λαμβάνουν ξανά τη σύνταξή τους μόλις απογραφούν στα υποκαταστήματα του ΙΚΑ. Σημείωσε ακόμη ότι δεν μπορεί ακόμα να προβεί σε κάποια εκτίμηση όσον αφορά στον αριθμό των ατόμων που έπαιρναν παράνομα σύνταξη. Είπε ότι αυτό θα γίνει μετά από την Παρασκευή, οπότε λήγει η παράταση, υπογραμμίζοντας ότι θα αναζητηθούν οι ευθύνες. Υπενθυμίζεται ότι την 1η Οκτωβρίου αρχίζει η απογραφή 1,2 εκατ. συνταξιούχων του ΟΓΑ, η οποία θα διαρκέσει έως και το τέλος Νοεμβρίου πηγη http://www.skai.gr/news/greece/artic...ouhoi-sudaxis/ σχολιο: 150,000 x 1000e συνταξη τον μηνα = 150,000,000 μηνιαιως μαιμου συνταξεις.... Αν τα 150,000,000 τα πολλαπλασιασουμε επι 12 (δεν λεω 14) εχουμε 1,8 δις ευρο μαιμου συνταξεις, πληρωμενα λεφτα............. Αν κανουμε και μια αναγωγη επι ποσα χρονια.......εχουμε το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΤΡΩΓΑΜΕ................ Ετσι γιατι για καποιους Ελληνες φταινε μονον οι πολιτικοι, η φαρα μας ΟΧΙ δεν φταιει ποτε. Last edited by GeorgeP; 01-10-2012 at 19:16. |
|
|
|||
|
|||
|
Γιώργο μην δικαιολογείς το παχύδερμο.
Αυτοί είχαν τον έλεγχο της διακυβέρνησης της χώρας. Άς έκαναν σωστά τη δουλεία τους. Προσωπικά εσείς θα πληρώνατε για εργασίες ανύπαρκτα πρόσωπα. Αυτοί λοιπό γιατί το έκαναν. Και ποιος θα διωχθεί ποινικά για αυτή την παράβαση (κακουργηματική) φίλε.......... |
|
|
|||
|
|||
|
Μέχρι να δεήσει η Δημοτική Αστυνομία να έρθει και να βεβαιώσει ότι η κατάκοιτη μάνα μου βρίσκεται εν ζωή οι μαϊμουδοσυνταξιούχοι θα είναι 150.000.
Μετά θα είναι 149.999 Εδώ και 4 χρόνια μου βγαίνει η πίστη κάθε χρόνο στην απογραφή. Ούτε στο κέντρο νεοσυλλέκτων δεν κάναμε τόσο συχνά αναφορά ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
ακουγα το πρωι στο ραδιοφωνο, οτι αυτες οι περιπτωσεις ειναι παρα πολλες............
|
|
|
|||
|
|||
|
Ακομα κι αν ειναι τοσοι οι παρανομα συνταξιοδοτουμενοι, σε καμια περιπτωση δεν απαλασσεται ο κρατικος μηχανισμος για την ανυπαρξια ελεγχου. Μην τρελαθουμε κιολας.....
Send by Forester via iPhone using Tapatalk |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Η πλάκα είναι ότι η Δημ. Αστυνομία για να βεβαιώσει το ότι ζει ο συνταξιούχος ζητάει χαρτί από το ΙΚΑ που να βεβαιώνει την αδυναμία του συνταξιούχου να μετακινηθεί (επομένως να είναι ήδη ζωντανός). Για να πάρεις αυτό το χαρτί ο συνταξιούχος πρέπει να εξεταστεί από επιτροπή του ΙΚΑ στο σπίτι (την περιμένω 2 χρόνια τώρα). Και όλα αυτά τα χαρτιά να είναι πρόσφατα (εντός μηνός από την έναρξη της απογραφής). |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
εχει δικιο λοιπον ο γιωργοςΠ.............φταιει και η φαρα μας
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Εγω στην δικη μου την περιπτωση καλω την αμεση δραση, ΝΑΙ αυτην, ερχονται σε μια ωρα και μου βεβαιωνουν επιτοπου το γνησιο της υπογραφης του πατερα μου σε νομο 105 η οποια με εξουσιοδοτει για να τον απογραψω........ Τεσσερα χρονια, τεσσερεις φορες................σε μια ωρα απο το τηλεγωνο στο 100 ¨η στο οικειο αστυνομικο τμημα. Απο δικαιολογιες αλλο τιποτα..................... Κι ενταξει, να αφαιρεσουμε 10,000 σαν την μαμα σου και τον πατηρ μου? κανε τις απαιτουμενες πραξεις να δεις οτι παλι στο ελλειμα 1δις κουμπαμε. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
εμεις δεν ξερουμε τι ειναι σωστο και τι οχι? Τι ειναι συννομο και τι οχι? Καταλαβα, μονον απο βουρδουλα παιρνουμε χαμπαρι δηλαδη....... Αντε λοιπον και σε πιο βαρια εγκληματα αφου το κρατος δεν μας συλλαμβανει...που να μας βρεις αλλωστε..... Last edited by GeorgeP; 01-10-2012 at 19:55. |
![]() |
|
|