GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τεχνικά θέματα διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   gsa1200 Wossner - εκκεντροφόροι - RB3 και άλλα όμορφα πράγματα (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=9736)

KOSTASB 02-03-2010 16:38

gsa1200 Wossner - εκκεντροφόροι - RB3 και άλλα όμορφα πράγματα

Τέλείωσαμε σήμερα ενα πανέμορφο adv1200 με τον φίλο και υπέρμηχανικό Bill Γεώργόπουλο το οποίο φοράει wossner σφυρήλατα με μακριές μπιέλες αγριότερους εκκεντροφόρους και ελαφρόμενα καπελότα .Οι κεφαλές πήγαν στον Γιώργο Σεβνταλή της Super Flow για ροική εξέλιξη ενώ το engine managment το ενέλαβε το RB3 ,η επίλογη των ανταλλακτικών έγινε με την πολύτιμη βοήθεια του Don Wingate και Lenny Pedersen της hptuningparts και RBUSA αντίστοιχα . Το μηχανάκι στρώνεται αυτή τη στιγμή και ανυπομονούμε να το βάλουμε στο δυναμόμετρο. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στο Νίκο Λυκέτσο της Βαγιανέλλης ΑΕ και στον Υπερμηχανικό Bill Γεώργόπουλο .
:DKind Regards

italos 02-03-2010 17:19

Απάντηση: gsa1200 Wossner - εκκεντροφόροι - RB3 και άλλα όμορφα πράγματα

Αφού έβαλε το χεράκι του ο γιατρός...περιμένουμε όλοι με ανυπομονισία τι θα δείξει το δυναμόμετρο!!!

KOSTASB 02-03-2010 21:53

τώρα γύρισα από μια χαλαρή βόλτα στο Λαύριο 4500rpm max χώρις rb3 ενεργό και το μηχανάκι ξυρίζει χαμηλά ,μεγάλη ανυπομονησία για το δυναμόμετρο!!

ΙoannisPanagiotidis 02-03-2010 22:28

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από KOSTASB ( 132014)
Τέλείωσαμε σήμερα ενα πανέμορφο adv1200 με τον φίλο και υπέρμηχανικό Bill Γεώργόπουλο το οποίο φοράει wossner σφυρήλατα με μακριές μπιέλες αγριότερους εκκεντροφόρους και ελαφρόμενα καπελότα .Οι κεφαλές πήγαν στον Γιώργο Σεβνταλή της Super Flow για ροική εξέλιξη ενώ το engine managment το ενέλαβε το RB3 ,η επίλογη των ανταλλακτικών έγινε με την πολύτιμη βοήθεια του Don Wingate και Lenny Pedersen της hptuningparts και RBUSA αντίστοιχα . Το μηχανάκι στρώνεται αυτή τη στιγμή και ανυπομονούμε να το βάλουμε στο δυναμόμετρο. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στο Νίκο Λυκέτσο της Βαγιανέλλης ΑΕ και στον Υπερμηχανικό Bill Γεώργόπουλο .

:)....φιλε μου ... ακουγονται πολλα υποσχομενες οι μετατροπουλες αλλα αν πω οτι καταλαβα περι τίνος ακριβως προκειτε .... θα ναι ψεμα!

...αναμενουμε τις εντυπωσεις σου και μερικες επεξηγήσεις στα ..... wossner σφυρήλατα , RB3 , ροική εξέλιξη....κτλ

...............http://www.gsforum.gr/images/icons/icon14.gif

allen 02-03-2010 22:32

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από KOSTASB ( 132014)

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!!!!:):)

KOSTASB 03-03-2010 00:16

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ΙoannisPanagiotidis ( 132147)
:)....φιλε μου ... ακουγονται πολλα υποσχομενες οι μετατροπουλες αλλα αν πω οτι καταλαβα περι τίνος ακριβως προκειτε .... θα ναι ψεμα!

...αναμενουμε τις εντυπωσεις σου και μερικες επεξηγήσεις στα ..... wossner σφυρήλατα , RB3 , ροική εξέλιξη....κτλ

...............http://www.gsforum.gr/images/icons/icon14.gif

Φίλε Γιάννη
Να σε βοηθήσω λίγο
wossner pro series 12.7-1 είναι πιστόνια υψηλότερης συμπίεσης τα οποία ειναι σετ με μακρύτερες μπιέλες ,σφυρίλατα ονομάζονται λόγω της κατεργασίας που υφίστανται και είναι ανθεκτικότερα σε καταπόνηση:yz
εκκεντροφόροι αγριότεροι με καπελότα ελαφρομένα για εκμηδενισμό της αδράνειας στο άνοιγμα των βαλβίδων
Την διαχείριση του καυσίμου την αναλαμβάνει το rapid bike 3 της dim sport
καθώς με τα παραπάνω ο κινητήρας έχει άλλες απαιτήσεις :Απορία:
Ροική εξέλιξη είναι η κατεργασια που υφίστανται οι κεφαλές του κυλίνδρου
για ομαλότερη εισαγωγη του καυσιμού και ευκολότερη εξαγώγη των καυσαερίων ,εγίνε σε ένα από τα λίγα flow bench (Ροόμετρο) πού υπάρχουν στην Ελλάδα.
Το βασικότερο ρόλο επαιξε ο καλός φίλος μου Βασίλης Γεωργόπουλος ο οπόιος και τα εδεσε όλα αυτα μεταξυ τους με τον καλύτερο δυνατό τροπο καθως είναι μέτρ του είδος :D:D:D

danaos 03-03-2010 00:23

billako το έκανες το θαυμα σου παλι!!!

Carduelis 03-03-2010 00:32

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από KOSTASB ( 132212)
Φίλε Γιάννη
Να σε βοηθήσω λίγο
wossner pro series 12.7-1 είναι πιστόνια υψηλότερης συμπίεσης τα οποία ειναι σετ με μακρύτερες μπιέλες ,σφυρίλατα ονομάζονται λόγω της κατεργασίας που υφίστανται και είναι ανθεκτικότερα σε καταπόνηση:yz
εκκεντροφόροι αγριότεροι με καπελότα ελαφρομένα για εκμηδενισμό της αδράνειας στο άνοιγμα των βαλβίδων
Την διαχείριση του καυσίμου την αναλαμβάνει το rapid bike 3 της dim sport
καθώς με τα παραπάνω ο κινητήρας έχει άλλες απαιτήσεις :Απορία:
Ροική εξέλιξη είναι η κατεργασια που υφίστανται οι κεφαλές του κυλίνδρου
για ομαλότερη εισαγωγη του καυσιμού και ευκολότερη εξαγώγη των καυσαερίων ,εγίνε σε ένα από τα λίγα flow bench (Ροόμετρο) πού υπάρχουν στην Ελλάδα.
Το βασικότερο ρόλο επαιξε ο καλός φίλος μου Βασίλης Γεωργόπουλος ο οπόιος και τα εδεσε όλα αυτα μεταξυ τους με τον καλύτερο δυνατό τροπο καθως είναι μέτρ του είδος :D:D:D

Καμμιά ιδέα για το κόστος της ιστορίας και πόσο χρόνο πήρε? και ποιό περιμένεις να είναι το ώφελος σε ροπές και τελική ? η κατανάλωση έχει επηρεαστεί ? και μερικές πληροφορίες αν θες για το πως σου ήρθε η ιδέα να πουσάρεις τον μποξερ. Δεν σε ικανοποιούσε κάπου?

Fast&Furious 03-03-2010 00:58

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από danaos ( 132214)
billako το έκανες το θαυμα σου παλι!!!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D.....

KOSTASB 03-03-2010 10:45

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Carduelis ( 132215)
Καμμιά ιδέα για το κόστος της ιστορίας και πόσο χρόνο πήρε? και ποιό περιμένεις να είναι το ώφελος σε ροπές και τελική ? η κατανάλωση έχει επηρεαστεί ? και μερικές πληροφορίες αν θες για το πως σου ήρθε η ιδέα να πουσάρεις τον μποξερ. Δεν σε ικανοποιούσε κάπου?

Την ιδεα την πήρα από την M-Tec όταν είδα κάποια μηχανάκια πού εφτιαξε και ήταν δυναμομετρημένα περίπου 125ps τα πράγματα όλα τα έφερα μόνος ένα ένα οπότε το κόστος ήταν πολύ μικρότερο (δεν σκοπεύω να αναφερθώ σε τιμές ) ο Boxer είναι ένας κινητήρας με πολλές δυνατότητες και σίγουρα είναι πολύ φιμωμένος από την μανούλα του για να πέρνα τις πιστοποιήσεις.
Στην χτεσινή μου βόλτα έκανα 220 χλμ και η κατανάλωση ήταν καρφωμένη στα 5,3Lt/100km πολύ λογικη νομίζω ,βέβαια είμαι στο στρώσιμο οπότε το μηχανάκι δουλεύει χωρίς RB3 ,θα είδομεν ..
Όλο το feeling που σου δίνει ο κινήτηρας είναι τελείως διαφορετικό καθώς είναι γεμάτος σε όλες τις στροφές και η απόκριση του γκαζιού είναι άμεση;)
Αρε ρε BILLARA !!

italos 18-05-2010 13:26

Kώστα ...για λέγε τι λέει το μηχανάκι....πρέπει να το έχεις στρώσει περιμένουμε λεπτομέρειες!

taksidiotis 18-05-2010 15:24

καλο ειναι να αναφερεις και το τελικο κοστος.

Fast&Furious 18-05-2010 20:11

Το μοτορι πεταει..Ροπη τρελη..Και απο 86 αλογα τροχο εφτασε στα 105..Και αυτο με καταλυτη..Που οπως καταλαβαινεις αμα του τον βγαλω ειναι +++ στο τροχο!!!

vasorfa 18-05-2010 20:14

Τιμουλα???
Αντοχη στον χρονο???

με 1,5 ευρα την βενζινα---καταναλωση???

italos 19-05-2010 11:43

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Fast&Furious ( 161940)
Το μοτορι πεταει..Ροπη τρελη..Και απο 86 αλογα τροχο εφτασε στα 105..Και αυτο με καταλυτη..Που οπως καταλαβαινεις αμα του τον βγαλω ειναι +++ στο τροχο!!!

Βιλλακο μου....πάλι έκανες το θαύμα σου????

Και σε μας τπτ ε????

Ετοιμάσου δεν σου λέω τπτ άλλο:D:D

MARK 19-05-2010 11:46

:sm5:

johnkrassas 21-05-2010 21:44

Θέλω και εγώωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!:yz:yz:yz:yz:yz:yz:yz

Fast&Furious 22-05-2010 00:15

Εχω πει εγω οχι σε κανενα????????..:D:D

Chris Pavlou 22-05-2010 00:22

Μου ειπε ενα πουλι :sm7:οτι ο διπλα θα μου κανει
30% εκπτωση απο την τιμη που θα μου δωσεις μονο που δεν ξερει πως θα το κανει ??

χαχαχαχαχαχα

και ενοηται οτι προηγουμαι λογο ηλικιας απο τον νικο

Γεια σου Billare

Fast&Furious 22-05-2010 02:19

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Chris Pavlou ( 163313)
Μου ειπε ενα πουλι :sm7:οτι ο διπλα θα μου κανει
30% εκπτωση απο την τιμη που θα μου δωσεις μονο που δεν ξερει πως θα το κανει ??

χαχαχαχαχαχα

και ενοηται οτι προηγουμαι λογο ηλικιας απο τον νικο

Γεια σου Billare

Age before beauty..:D:D:D

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:22.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!