![]() |
Απάντηση: HD National Rally 2010 (Λακωνία)
:sm8::sm8:
|
Απόσπασμα:
Έμαθα ότι σε <παντρεύει> η μάνα σου.... Αληθεύει????:sm7::sm7::sm7: |
Εσένα Κώστα, γιατί δεν σε βλέπουμε σε καμμία φωτό;:Απορία:
|
Ωραίος...................................:sm8:
|
Οπου γάμος και χαρά ο Νικολάκης πρώτος!!!!!:p:p:p:p
Γιατι δεν λες την αληθεια??? Βρεθήκατε ολα τα παλιόπαιδα για να διαφημησετε την HAINEKEN...:p:p:p:sm7::sm7: Σε χαίρομαι ρε Νικο.....εισαι μέσα σε ολα....με ενα ελατωματακι βεβαια......(λογο harley) αλλα τι να κανουμε,,,,,,σε αγαπάμε με τα ελατώματά σου!!!!!:sm7::sm7: υγ....... Εχουμε αφησει μια εκκρεμότητα στην μέση,,,,,,,,για camping.....αντε γιατι βλεπω να πιανουν τα κρυα και προβλεπω να αρχισεις τις δικαιολογιες!!!!:sm7::sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
Είναι λέει BMWδάκιας... Ναι το ξέρω... Αλλά εγώ τον ρώτησα όχι για τώρα, αλλά τι θα ΓΙΝΕΙ όταν θα ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ.... Χε Υ.Γ. Η σωστή απάντηση είναι... Χαρλεάς.:sm7::sm7::sm7: |
Εχουμε αφησει μια εκκρεμότητα στην μέση,,,,,,,,για camping.....αντε γιατι βλεπω να πιανουν τα κρυα και προβλεπω να αρχισεις τις δικαιολογιες!!!!:sm7::sm7::sm7:
Να το σκεφτούμε Βασίλη μου, γιατί άκουσα ότι έχεις ένα ....θέμα με τα πόδια σου... Μου το ΄παν τα παιδιά από την Κων/πολη..:sm7: |
Απόσπασμα:
To ειπα...να πω οτι δεν το'πα....... ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ.....:p:p:p:p:p:p:p:p:p υγ1. Αν πιάσω τον ρουφιανο που με διεβαλε με αυτον τον τροπο....θα τον τιμωρησω ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ,,,,,θα τον υποχρεωσω σε καθαναγκαστικη βόλτα με HARLEY,,,,,:p:p:sm7::sm7::sm7::sm7: Uγ2. Εχει και τα καλα του,,,τα μυρωδατα ποδια,,,,,,,διωχνεις τους ανεπιθυμητους επισκεπτες,,,,,ΜΥΓΕΣ----ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ---ΣΟΥΖΟΥΗΔΕΣ---ΧΟΝΤΑΚΗΔΕΣ--αααα....και πως τα λενε και τα αλλα,,,,-----ΧΑΡΛΕΑΔΕΣ!!!!:sm7::sm7::sm7::sm7: χεχεχεχεχε!!!!!! |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:42. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!