![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Συγκέντρωση μοτοσυκ/των HD στο Γύθειο Λακωνίας στα πλαίσια της κατ΄ έτος συνάντησης (στην Ελλάδα).
ΑΠΛΑ ΧΑΜΟΣ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Και τρυφερές υπάρξεις.. ![]() Αααααχ... πόνοι... ![]() ![]() ![]() Και τα γνωστά..... ΚΟΥΡΟΥΜΠΕΛΑ... ![]() Όχι, για προσέξτε καλύτερα... Δεν <πίνουν> όλοι... ![]() Τα <φιλαράκια μου>... Ο καλύτερος είναι ληστής τραπεζών.... ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ.... ![]() Και βόλτες .. στα περίχωρα.. ![]() Και μερικοί απο τους παππούδες.... (οι αρχαιότεροι) ![]() Και μερικοί....ΠΑΛΑΒΙΑΡΗΔΕΣ..Υπάρχουν και τέτοιοι... ![]() Υ.Γ. Λέω όμως να <αντισταθώ> και να ΜΗΝ βάλω τα στρηπ-τήζια γιατί θα με ΣΚΙΣΕΙ ο gsmaniac..... Μου το ΄πε ήδη...... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εσύ τώρα γιατί χάρηκες..... Για τις Χαρλεούδες ή για την εκδρομή????
Έμαθα ότι σε <παντρεύει> η μάνα σου.... Αληθεύει???? ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εσένα Κώστα, γιατί δεν σε βλέπουμε σε καμμία φωτό;
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραίος...................................
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Οπου γάμος και χαρά ο Νικολάκης πρώτος!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() Γιατι δεν λες την αληθεια??? Βρεθήκατε ολα τα παλιόπαιδα για να διαφημησετε την HAINEKEN... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Σε χαίρομαι ρε Νικο.....εισαι μέσα σε ολα....με ενα ελατωματακι βεβαια......(λογο harley) αλλα τι να κανουμε,,,,,,σε αγαπάμε με τα ελατώματά σου!!!!! ![]() ![]() υγ....... Εχουμε αφησει μια εκκρεμότητα στην μέση,,,,,,,,για camping.....αντε γιατι βλεπω να πιανουν τα κρυα και προβλεπω να αρχισεις τις δικαιολογιες!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Όχι ο Κώστας δεν ήρθε...
Είναι λέει BMWδάκιας... Ναι το ξέρω... Αλλά εγώ τον ρώτησα όχι για τώρα, αλλά τι θα ΓΙΝΕΙ όταν θα ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ.... Χε Υ.Γ. Η σωστή απάντηση είναι... Χαρλεάς. ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εχουμε αφησει μια εκκρεμότητα στην μέση,,,,,,,,για camping.....αντε γιατι βλεπω να πιανουν τα κρυα και προβλεπω να αρχισεις τις δικαιολογιες!!!!
![]() ![]() ![]() Να το σκεφτούμε Βασίλη μου, γιατί άκουσα ότι έχεις ένα ....θέμα με τα πόδια σου... Μου το ΄παν τα παιδιά από την Κων/πολη.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
To ειπα...να πω οτι δεν το'πα....... ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() υγ1. Αν πιάσω τον ρουφιανο που με διεβαλε με αυτον τον τροπο....θα τον τιμωρησω ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ,,,,,θα τον υποχρεωσω σε καθαναγκαστικη βόλτα με HARLEY,,,,, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uγ2. Εχει και τα καλα του,,,τα μυρωδατα ποδια,,,,,,,διωχνεις τους ανεπιθυμητους επισκεπτες,,,,,ΜΥΓΕΣ----ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ---ΣΟΥΖΟΥΗΔΕΣ---ΧΟΝΤΑΚΗΔΕΣ--αααα....και πως τα λενε και τα αλλα,,,,-----ΧΑΡΛΕΑΔΕΣ!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() χεχεχεχεχε!!!!!! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Rally 2 pro | Albatros | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 12 | 28-05-2010 10:34 |
Super Rally Patras 2010 | Xarleas | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 12 | 26-05-2010 16:24 |
Εκδρομή μονοήμερη-διήμερη στην Ορεινή Αρκαδία & Λακωνία *28-29/11/09* | Arkas | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 143 | 07-02-2010 12:09 |
Ο νικητής του Rally Dakar 2010 Cyril Despres | wet & dirty | Αγώνες | 8 | 06-02-2010 09:20 |
Έσφαξε τη μάνα και την αδερφή του στη Λακωνία για μια σόμπα ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Επικαιρότητα | 7 | 19-11-2009 16:09 |