![]() |
Ερώτηση Κυκλοφοριακής Αγωγής...
Οδηγείτε σε ένα στενό δρόμο με διπλή γραμμή στον οποίο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η προσπέραση . Μπροστά σας είναι ένα ποδήλατο που κινείται με πολύ μικρή ταχύτητα. Τι κάνετε ;
(α) Ακολουθείτε το αργά κινούμενο ποδήλατο για τα επόμενα 3 Km (β) Παραβιάζετε τον Κ.Ο.Κ.και προσπερνάτε Ποια είναι η σωστή απάντηση ; Οι περισσότεροι άντρες δίνουν λάθος απάντηση !!! http://inlinethumb27.webshots.com/28...600x600Q85.jpg Γιατί να ρισκάρετε μια ανεπιθύμητη κλήση ? :sm7::sm7::sm7::sm7::sm7: (εννοειτε αν η εν λογο φωτο προσβάλει το ήθος ή την αισθητικη του forum οι admin εχουν το ΟΚ να το κατεβάσουν...) |
Απάντηση: Ερώτηση Κυκλοφοριακής Αγωγής...
:sm7::sm7::sm7:
λέω και εγώ!με εβαλες σε τριπ!:sm7: |
:sm7::sm7::sm7:Βασιλη εγραψες!! Αλλά για πεσμας εσείς τη θα έκανες;;;;;;;:sm7::sm7::sm7:
|
Καλό, να μπει στις Καλημέρες! :sm7::sm7::sm7:
|
Αφ΄ ενός δεν βλέπω καμία διπλή διαχωριστική.
Μετά ως νομοταγής πολίτης ΔΕΝ θα προσπέρναγα για τα επόμενα 3 χλμ. Και μάλλον δεν θα προσπέρναγα και για κάποια επόμενα. |
Καλό .....:sm7::sm7::sm7:
|
δεν μπορουμε να παραβιαζουμε τον ΚΟΚ οποτε παμε πισω απο το ποδηλατο μεχρι την κολαση!!!:sm7:
|
:D:D:sm7:
Απόσπασμα:
:p:p:pδεν θελω να με ρωτάς τα ευνόητα,,,,,,:sm7::sm7::sm7: εχω δηλωσει οτι ειμαι ΝΟΜΟΤΑΓΗΣ πολίτης και φυσικα....ΣΕΒΟΜΑΙ τον Κ.Ο.Κ.:p:p:p:D:D:D:D:D |
Εγραψε.:sm7::sm7::sm7:
|
Συγνώμη βρε παιδιά, αλλά είναι εικόνες αυτές τώρα για να ποστάρονται σ' αυτόν τον χώρο;
. . . . Έλεος πια. Δηλαδή τι παραδείγματα είναι αυτά; Και τι θα πω εγώ στον γιο μου που θα δει αυτήν την εικόνα; . . . . . Ναι γιε μου, μπορείς και εσύ να κυκλοφορείς χωρίς πινακίδες :sm7: :sm7: :sm7: |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:17. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!