![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Οδηγείτε σε ένα στενό δρόμο με διπλή γραμμή στον οποίο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η προσπέραση . Μπροστά σας είναι ένα ποδήλατο που κινείται με πολύ μικρή ταχύτητα. Τι κάνετε ;
(α) Ακολουθείτε το αργά κινούμενο ποδήλατο για τα επόμενα 3 Km (β) Παραβιάζετε τον Κ.Ο.Κ.και προσπερνάτε Ποια είναι η σωστή απάντηση ; Οι περισσότεροι άντρες δίνουν λάθος απάντηση !!! Γιατί να ρισκάρετε μια ανεπιθύμητη κλήση ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (εννοειτε αν η εν λογο φωτο προσβάλει το ήθος ή την αισθητικη του forum οι admin εχουν το ΟΚ να το κατεβάσουν...) Last edited by vasorfa; 20-10-2010 at 21:56. |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() λέω και εγώ!με εβαλες σε τριπ!
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() Βασιλη εγραψες!! Αλλά για πεσμας εσείς τη θα έκανες;;;;;;;![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλό, να μπει στις Καλημέρες!
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Αφ΄ ενός δεν βλέπω καμία διπλή διαχωριστική.
Μετά ως νομοταγής πολίτης ΔΕΝ θα προσπέρναγα για τα επόμενα 3 χλμ. Και μάλλον δεν θα προσπέρναγα και για κάποια επόμενα. |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() δεν θελω να με ρωτάς τα ευνόητα,,,,,,![]() ![]() ![]() εχω δηλωσει οτι ειμαι ΝΟΜΟΤΑΓΗΣ πολίτης και φυσικα....ΣΕΒΟΜΑΙ τον Κ.Ο.Κ. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Εγραψε.
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Συγνώμη βρε παιδιά, αλλά είναι εικόνες αυτές τώρα για να ποστάρονται σ' αυτόν τον χώρο;
. . . . Έλεος πια. Δηλαδή τι παραδείγματα είναι αυτά; Και τι θα πω εγώ στον γιο μου που θα δει αυτήν την εικόνα; . . . . . Ναι γιε μου, μπορείς και εσύ να κυκλοφορείς χωρίς πινακίδες
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλό .....
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
δεν μπορουμε να παραβιαζουμε τον ΚΟΚ οποτε παμε πισω απο το ποδηλατο μεχρι την κολαση!!!
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ερώτηση για μεταχειρισμένες... | jac | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 11 | 20-08-2010 00:30 |
| Ερώτηση Νέου BMWακια | smazis | Γενικά - Αναβάτης | 3 | 22-01-2010 12:54 |
| Ερώτηση για ταξίδι. | mentorasou | Info ταξιδιών εξωτερικού | 5 | 03-09-2009 00:14 |
| Ερώτηση | wolferin | Τεχνικά θέματα διάφορα | 0 | 05-05-2009 10:53 |