![]() |
Γερμανικό συνεργείο ρεκτιφιέ
κοιτάξτε πως δείχνει ένα γερμανικό συνεργείο και μετά διάφορα old- και youngtimer. Για πρώτη φωτό του λίνκ άφησα μιά μηχανή
Picasa Web Albums - elke.ritterbecks - Oldtimertreff... |
Απάντηση: Γερμανικό συνεργείο ρεκτιφιέ
Πολύ όμορφες φωτογραφίες!!
(Πείτε μου αν είδατε πουθενά ένα σκουπίδι κάτω, ένα πεταμένο τσιγάρο, ένα χαρτάκι ή οτιδήποτε άλλο εκτός από φύλλα από τα δέντρα, σε κάποια από τις 204 φωτογραφίες...) |
Ναι αλλά έχουν πέδιλα με δάχτυλα έξω και άσπρη κάλτσα… αυτό δεν μετράει σαν ρύπανση στα ματάκια μας?
Είχαμε και στο καλλιμάρμαρο την περασμένη εβδομάδα μια τέτοια εκδήλωση. Γεμάτη σκουπίδια κάτω και γεμάτη σκουπιδιάρικη νοοτροπία, όπου και πάλι ημέτεροι με κάτι αυτοκίνητα κάθε άλλο παρά κλασικά, κυκλοφορούσαν με πινακίδες ΦΙΛΠΑ, για αποφυγή πληρωμής των αναλογούντων φόρων. |
Στο συγκεκριμένο συνεργείο δούλευε πολλά χρόνια κολλητός φίλος μου, Ελληνας, με τον οποίο συντηρούμε τη μηχανή και το αμάξι μου.
ΤΟ έβαλα για να δείξω ακριβώς την τάξη και καθαριότητα του συνεργείου. Βέβαια το συγκεκριμένο ασχολείται με βελτιώσεις και συμμετοχή σε αγώνες κλασσικών αυτοκινήτων. Αλλά μου τα έλεγε το φιλαράκι μου για τους χώρους και τον τρόπο που δούλευαν, κι αφού υπάρχουν και φωτό είπα να σας τις δείξω. |
Ωραία γούστα! :)
|
Απόσπασμα:
Το E-TYPE ειναι μακραν το καλυτερο....;) |
Απόσπασμα:
|
Παραδοσιακό παλιό συνεργείο ...:sm8:
|
Άψογο . :sm8::sm8: |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:12. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!