![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
κοιτάξτε πως δείχνει ένα γερμανικό συνεργείο και μετά διάφορα old- και youngtimer. Για πρώτη φωτό του λίνκ άφησα μιά μηχανή
Picasa Web Albums - elke.ritterbecks - Oldtimertreff... |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ όμορφες φωτογραφίες!!
(Πείτε μου αν είδατε πουθενά ένα σκουπίδι κάτω, ένα πεταμένο τσιγάρο, ένα χαρτάκι ή οτιδήποτε άλλο εκτός από φύλλα από τα δέντρα, σε κάποια από τις 204 φωτογραφίες...) |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι αλλά έχουν πέδιλα με δάχτυλα έξω και άσπρη κάλτσα… αυτό δεν μετράει σαν ρύπανση στα ματάκια μας?
Είχαμε και στο καλλιμάρμαρο την περασμένη εβδομάδα μια τέτοια εκδήλωση. Γεμάτη σκουπίδια κάτω και γεμάτη σκουπιδιάρικη νοοτροπία, όπου και πάλι ημέτεροι με κάτι αυτοκίνητα κάθε άλλο παρά κλασικά, κυκλοφορούσαν με πινακίδες ΦΙΛΠΑ, για αποφυγή πληρωμής των αναλογούντων φόρων. |
|
|||
|
|||
![]()
Στο συγκεκριμένο συνεργείο δούλευε πολλά χρόνια κολλητός φίλος μου, Ελληνας, με τον οποίο συντηρούμε τη μηχανή και το αμάξι μου.
ΤΟ έβαλα για να δείξω ακριβώς την τάξη και καθαριότητα του συνεργείου. Βέβαια το συγκεκριμένο ασχολείται με βελτιώσεις και συμμετοχή σε αγώνες κλασσικών αυτοκινήτων. Αλλά μου τα έλεγε το φιλαράκι μου για τους χώρους και τον τρόπο που δούλευαν, κι αφού υπάρχουν και φωτό είπα να σας τις δείξω. |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραία γούστα!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και ακριβα!!
![]() Το E-TYPE ειναι μακραν το καλυτερο.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Υπάρχουν όμως και κάποια....πχ το skoda cabrio.... ποιός θα το πίστευε ότι υπήρξαν από αυτές τις εταιρείες τέτοια αμάξια;
|
|
|||
|
|||
![]()
Παραδοσιακό παλιό συνεργείο ...
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Άψογο . ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πρόβλημα με συνεργείο | karamazof | Τι μας έτυχε | 8 | 07-01-2011 22:51 |
To Γερμανικό Δάνειο - πολύ καλή ανάλυση | MARK | Μου τη δίνει που ..... | 0 | 03-04-2010 13:37 |
Μετάφραση επιστολής DHW προς το Γερμανικό Συμβούλιο Τύπου | pirate | Διάφορα | 3 | 03-03-2010 07:49 |
συνεργείο επισκευής κιβωτίων | kostas-patra | Τεχνικά θέματα διάφορα | 6 | 24-11-2009 08:24 |
Το Μάιο το νέο Γερμανικό naked στην αγορά | danaos | Νέα μοντέλα BMW | 15 | 09-04-2009 21:37 |