GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τεχνικά θέματα διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   service στην θεσσαλονικη (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=17921)

xampos 25-02-2011 13:19

service στην θεσσαλονικη

καλημερα .......γνωριζει κανεις καποιο συνεργειο καλο για gs 1200 εκτος της επισημης αντιπροσωπειας μας (τρικαλιωτης) εδω στην θεσσαλονικη ?

Jefe 25-02-2011 13:23

Απάντηση: service στην θεσσαλονικη

Υπάρχουν πολλοί συμφορουμίτες Μπάμπη από την Θεσ/νίκη που μπορούν να σε βοηθήσουν σ' αυτό που ζητάς. Ελπίζω να γνωριστούμε από κοντά στην κοπή της πίτας.

Jefe

Hekima 25-02-2011 13:39

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από xampos ( 325253)
καλημερα .......γνωριζει κανεις καποιο συνεργειο καλο για gs 1200 εκτος της επισημης αντιπροσωπειας μας (τρικαλιωτης) εδω στην θεσσαλονικη ?

Καλημέρα Χαράλαμπε τις Τετάρτες οι Θεσσαλονικείς πίνουμε καφεδάκι και το Σάββατο στις 5 Μαρτίου κόβουμε την πίτα μας έλα να τα πούμε από κοντά. Ενημερώσου στα σχετικά thred :)

xampos 25-02-2011 13:40

εκανα μια αναζητηση αλλα δεν βρηκα κατι κ ειπα να ρωτησω .....θα ηθελα να κανω ενα service για σιγουρια....το μοτο το εχω λιγο καιρο....το πηρα μεταχειρισμενο δηθεν απο service αλλα τι να πιστεψεις??

θα ηθελα να γνωριστουμε με τα παιδια απο θεσσαλονικη σε καποιον καφε κ να μου τα πουνε ολα αυτα απο κοντα κ πιο αναλυτικα αλλα ΔΥΣΤΙΧΩΣ ο χρονος μου ειναι πολυ περιορισμενος :(

AntonisKitoudis 25-02-2011 14:49

γεια σου φιλε!!!

στους Αμπελοκηπους στην 28 Οκτωβριου διπλα στο γηπεδο
αν σε βολευει, ειναι καλα παιδια και ..εμπιστοι..

Πιτουλης Νικος και για τα μελη του gs forum εχει εκπτωση
σε εργασια και ανταλακτικα

αν θελεις πληροφοριες μειλαμε:cool:

paschalis 25-02-2011 22:43

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από xampos ( 325273)
εκανα μια αναζητηση αλλα δεν βρηκα κατι κ ειπα να ρωτησω .....θα ηθελα να κανω ενα service για σιγουρια....το μοτο το εχω λιγο καιρο....το πηρα μεταχειρισμενο δηθεν απο service αλλα τι να πιστεψεις??

θα ηθελα να γνωριστουμε με τα παιδια απο θεσσαλονικη σε καποιον καφε κ να μου τα πουνε ολα αυτα απο κοντα κ πιο αναλυτικα αλλα ΔΥΣΤΙΧΩΣ ο χρονος μου ειναι πολυ περιορισμενος :(

Μια καλομεταχειρισμενη μοτο θα επρεπε να συνοδευεται απο το βιβλιο συντηρησης της ενημερωμενο ακομα κι αν ο μηχανικος της δεν ειναι εξουσιοδοτημενος απο τη μαμα αλλα ειναι απο τον μπαμπα!(οπως ο δικος μου)...

Κανε μια δωρεαν εκτιμηση της καταστασης με τα service της μοτοσυκλετας σε εναν καφε μας η σε φιλους οπως ο Πιτουλης και ο Μακης Ιακωβιδης(παρε στο κινητο μου να σου δωσω διευθυνσεις):)

Σου ευχομαι πολλα καλα και φθηνα χιλιομετρα με το 1200 σου.

Sakis 25-02-2011 23:08

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από xampos ( 325273)

Δεν ξερω με τι ασχολείσαι φίλε μου αλλά αυτό που λες είναι δικαιολογία που έγινε καραμέλα.
Τον χρόνο εμείς τον δημιουργούμε, όταν θέλουμε να κάνουμε κάτι.
Βρίσκεις χρόνο για παράδειγμα να σερφάρεις και να ψάχνεις στο internet, και δεν φροντίζεις να βρεις χρόνο να γνωρίσεις κάποιους που ασχολούνται με την ίδια τρέλα που έχεις μάλλον και συ.

Οι οποίοι σημειωτέων έκλεψαν από τον προσωπικό τους χρόνο να σου απαντήσουν!!!

Θα χαρούμε λοιπόν να σε γνωρίσουμε από κοντά στον επόμενο καφέ και στην πίτα που διοργανώνουμε
http://cdn.content.sweetim.com/sim/c...s/000203FC.gif

egefalikos 26-02-2011 00:36

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Sakis ( 325681)
Δεν ξερω με τι ασχολείσαι φίλε μου αλλά αυτό που λες είναι δικαιολογία που έγινε καραμέλα.
Τον χρόνο εμείς τον δημιουργούμε, όταν θέλουμε να κάνουμε κάτι.
Βρίσκεις χρόνο για παράδειγμα να σερφάρεις και να ψάχνεις στο internet, και δεν φροντίζεις να βρεις χρόνο να γνωρίσεις κάποιους που ασχολούνται με την ίδια τρέλα που έχεις μάλλον και συ.

Οι οποίοι σημειωτέων έκλεψαν από τον προσωπικό τους χρόνο να σου απαντήσουν!!!

Θα χαρούμε λοιπόν να σε γνωρίσουμε από κοντά στον επόμενο καφέ και στην πίτα που διοργανώνουμε
http://cdn.content.sweetim.com/sim/c...s/000203FC.gif

Πολύ σωστός ο Σάκης! ;)

MOYTPO 26-02-2011 00:49

Σωστος!!!!!
Και εγω περιμενω να ρθει στα χερια μου πρωτα το μηχανακι και στον επομενο καφε θα ειμαι φουλ των ερωτησεων!!!!!!! ;)

Sakis 26-02-2011 00:54

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από MOYTPO ( 325841)
Σωστος!!!!!
Και εγω περιμενω να ρθει στα χερια μου πρωτα το μηχανακι και στον επομενο καφε θα ειμαι φουλ των ερωτησεων!!!!!!! ;)

Θα χαρούμε να γνωρίσουμε και σένα από κοντά και στην πίτα και στον καφέ,
αυτά δεν προϋποθέτουν κατοχή μοτό ;):)

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:00.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!