![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
καλημερα .......γνωριζει κανεις καποιο συνεργειο καλο για gs 1200 εκτος της επισημης αντιπροσωπειας μας (τρικαλιωτης) εδω στην θεσσαλονικη ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Υπάρχουν πολλοί συμφορουμίτες Μπάμπη από την Θεσ/νίκη που μπορούν να σε βοηθήσουν σ' αυτό που ζητάς. Ελπίζω να γνωριστούμε από κοντά στην κοπή της πίτας.
Jefe |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εκανα μια αναζητηση αλλα δεν βρηκα κατι κ ειπα να ρωτησω .....θα ηθελα να κανω ενα service για σιγουρια....το μοτο το εχω λιγο καιρο....το πηρα μεταχειρισμενο δηθεν απο service αλλα τι να πιστεψεις??
θα ηθελα να γνωριστουμε με τα παιδια απο θεσσαλονικη σε καποιον καφε κ να μου τα πουνε ολα αυτα απο κοντα κ πιο αναλυτικα αλλα ΔΥΣΤΙΧΩΣ ο χρονος μου ειναι πολυ περιορισμενος ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
γεια σου φιλε!!!
στους Αμπελοκηπους στην 28 Οκτωβριου διπλα στο γηπεδο αν σε βολευει, ειναι καλα παιδια και ..εμπιστοι.. Πιτουλης Νικος και για τα μελη του gs forum εχει εκπτωση σε εργασια και ανταλακτικα αν θελεις πληροφοριες μειλαμε ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Κανε μια δωρεαν εκτιμηση της καταστασης με τα service της μοτοσυκλετας σε εναν καφε μας η σε φιλους οπως ο Πιτουλης και ο Μακης Ιακωβιδης(παρε στο κινητο μου να σου δωσω διευθυνσεις) ![]() Σου ευχομαι πολλα καλα και φθηνα χιλιομετρα με το 1200 σου. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δεν ξερω με τι ασχολείσαι φίλε μου αλλά αυτό που λες είναι δικαιολογία που έγινε καραμέλα. Τον χρόνο εμείς τον δημιουργούμε, όταν θέλουμε να κάνουμε κάτι. Βρίσκεις χρόνο για παράδειγμα να σερφάρεις και να ψάχνεις στο internet, και δεν φροντίζεις να βρεις χρόνο να γνωρίσεις κάποιους που ασχολούνται με την ίδια τρέλα που έχεις μάλλον και συ. Οι οποίοι σημειωτέων έκλεψαν από τον προσωπικό τους χρόνο να σου απαντήσουν!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Sakis;325681]
Δεν ξερω με τι ασχολείσαι φίλε μου αλλά αυτό που λες είναι δικαιολογία που έγινε καραμέλα. Τον χρόνο εμείς τον δημιουργούμε, όταν θέλουμε να κάνουμε κάτι. Βρίσκεις χρόνο για παράδειγμα να σερφάρεις και να ψάχνεις στο internet, και δεν φροντίζεις να βρεις χρόνο να γνωρίσεις κάποιους που ασχολούνται με την ίδια τρέλα που έχεις μάλλον και συ. Οι οποίοι σημειωτέων έκλεψαν από τον προσωπικό τους χρόνο να σου απαντήσουν!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Τι θα γίνει;
Θα ψάχνουμε να σας βρίσκουμε σε άλλα θέματα ![]() Για σήμερα Πέμπτη κανονίσαμε να βρεθούμε στην ψαροταβέρνα "φουρτούνα" στο Κορδελιό, Πολυτεχνείου 37 και ώρα 20:30, για τσιπουράκι. Πολυτεχνείου 37, Ελευθέριο-Κορδελιό 56334, Ελλάδα προς Πολυτεχνείου 37, Ελευθέριο-Κορδελιό 56334, Ελλάδα - Χάρτες Google Πληροφορίες εδώ: http://www.gsforum.gr/%CE%A3%CF%85%C...-3-11-a-18255/ ![]() Last edited by nikos-x; 10-03-2011 at 19:12. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
service στην θεσσαλονίκη!! | nzachari | Τεχνικά θέματα διάφορα | 4 | 22-02-2011 13:59 |
αθηνα-θεσσαλονικη-ξανθη....και τουμπαλιν | gsmaniac | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 66 | 13-01-2011 18:30 |
service στην Ξάνθη? | sakis656 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 4 | 20-11-2009 14:35 |
καφεδακι στην θεσσαλονικη 9-11 | AntonisKitoudis | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 26 | 10-11-2009 10:47 |
Service ΒMW στην επαρχια? | killer | Φροντίδα | 2 | 17-07-2009 10:20 |