GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Αυτοκίνητο (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=46)
-   -   smart..................diesel (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=18724)

johntsip 22-03-2011 13:13

smart..................diesel

πολλα εχουν γραφει για την αξιοπιστια των smart και ακομα περισσοτερα για την ευκολια κλοπη τους.
Ειμαι προς αναζητηση για ενα diesel....εχεις καποιος καποια προηγουμενη εμπειρια και θα βοηθουσε να ξεκαθαριστει αν αξιζει η αγορα ενος smart.
λοιπον για λετε.....

basilis76 22-03-2011 14:16

Απάντηση: smart..................diesel

τι να το κανεις το σμαρτ αφου εχεις μηχανη?νομιζω οτι αυτο το περνουν οσοι θελουν να κινουνται υποθετικα πιο γρηγορα στην πολη.τζαμπα λεφτα αν υπολογισεις κοστος αγορας, συντηρησης, ασφαλειες κ.τ.λ

johntsip 22-03-2011 14:28

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από basilis76 ( 342952)
τι να το κανεις το σμαρτ αφου εχεις μηχανη?νομιζω οτι αυτο το περνουν οσοι θελουν να κινουνται υποθετικα πιο γρηγορα στην πολη.τζαμπα λεφτα αν υπολογισεις κοστος αγορας, συντηρησης, ασφαλειες κ.τ.λ

γιατην συντροφο:p

geolag 22-03-2011 14:59

Αν αποφασίσεις να το πάρεις Πήγαινε στην Γερμανία στο εργοστάσιο της MErcedes .Εκεί σε μία αλάνα είναι εκατοντάδες αυτοκίνητα ελεγμένα και με λίγα χλμ.Θα το πάρεις 30% χαμηλότερα (συνολικά με τον εκτελωνισμό) από ότι πουλιούνται εδώ χωρίς γυρισμένα κοντέρ.

napgeo 22-03-2011 15:13

Και να αποφύγεις το Πετρέλαιο. Γιατί δεν κοιτάζεις τα μικρά τα κορεάτικα.
Και φτηνά είναι και μικρή κατανάλωση έχουν. Το πετρέλαιο σε αυτή την κατηγορία έχει υψηλό κόστος συντήρησης. Το έχει ο γαμπρός μου και νομίζω ότι δεν είναι και τόσο ευχαριστημένος. Πρίν το επίσημο servise πάντα πηγαίνει με γερανό. Και ας μη το σχολιάσω εδώ το τι ακούει για τα Γερμανικά απο εμένα. Καλή απόφαση φίλε μου........

Albatros 22-03-2011 17:02

για πραγματική οικονομία βρες ΣΜΑΡΤ 700αρι , αλλά προσοχή πλήρης έλεγχος γιατί μετα τη 5ετία και τα 50000χλμ παρουσιάζονται σοβαρές βλάβες(τούρμπο κλπ).
:)

MARK 22-03-2011 17:11

Έχω φίλο που δουλεύει χρόνια μηχανικός σε smart δεν μου είχε πει κακά λόγια,αν θέλεις παραπάνω πληροφορίες γενικότερα και για πώληση ακόμα πάρε με τηλέφωνο να σε φέρω σε επαφή με το φίλο μου...;)

johntsip 22-03-2011 18:11

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από napgeo ( 343006)
Και να αποφύγεις το Πετρέλαιο. Γιατί δεν κοιτάζεις τα μικρά τα κορεάτικα.
Και φτηνά είναι και μικρή κατανάλωση έχουν. Το πετρέλαιο σε αυτή την κατηγορία έχει υψηλό κόστος συντήρησης. Το έχει ο γαμπρός μου και νομίζω ότι δεν είναι και τόσο ευχαριστημένος. Πρίν το επίσημο servise πάντα πηγαίνει με γερανό. Και ας μη το σχολιάσω εδώ το τι ακούει για τα Γερμανικά απο εμένα. Καλή απόφαση φίλε μου........

:eek::eek::eek::eek::eek:

για καφε αναφερεσαι?

johntsip 22-03-2011 18:13

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από geolag ( 342987)
Αν αποφασίσεις να το πάρεις Πήγαινε στην Γερμανία στο εργοστάσιο της MErcedes .Εκεί σε μία αλάνα είναι εκατοντάδες αυτοκίνητα ελεγμένα και με λίγα χλμ.Θα το πάρεις 30% χαμηλότερα (συνολικά με τον εκτελωνισμό) από ότι πουλιούνται εδώ χωρίς γυρισμένα κοντέρ.

για πρακτικους λογους μου φαινεται οτι αυτο δεν μπορω να το κανω.Αν και θα το ηθελα

johntsip 22-03-2011 18:15

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από MARK ( 343148)
Έχω φίλο που δουλεύει χρόνια μηχανικός σε smart δεν μου είχε πει κακά λόγια,αν θέλεις παραπάνω πληροφορίες γενικότερα και για πώληση ακόμα πάρε με τηλέφωνο να σε φέρω σε επαφή με το φίλο μου...;)

αυτο θα το κανω!

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:35.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!