![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
πολλα εχουν γραφει για την αξιοπιστια των smart και ακομα περισσοτερα για την ευκολια κλοπη τους.
Ειμαι προς αναζητηση για ενα diesel....εχεις καποιος καποια προηγουμενη εμπειρια και θα βοηθουσε να ξεκαθαριστει αν αξιζει η αγορα ενος smart. λοιπον για λετε..... |
|
|||
|
|||
![]()
τι να το κανεις το σμαρτ αφου εχεις μηχανη?νομιζω οτι αυτο το περνουν οσοι θελουν να κινουνται υποθετικα πιο γρηγορα στην πολη.τζαμπα λεφτα αν υπολογισεις κοστος αγορας, συντηρησης, ασφαλειες κ.τ.λ
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αν αποφασίσεις να το πάρεις Πήγαινε στην Γερμανία στο εργοστάσιο της MErcedes .Εκεί σε μία αλάνα είναι εκατοντάδες αυτοκίνητα ελεγμένα και με λίγα χλμ.Θα το πάρεις 30% χαμηλότερα (συνολικά με τον εκτελωνισμό) από ότι πουλιούνται εδώ χωρίς γυρισμένα κοντέρ.
|
|
|||
|
|||
![]()
Και να αποφύγεις το Πετρέλαιο. Γιατί δεν κοιτάζεις τα μικρά τα κορεάτικα.
Και φτηνά είναι και μικρή κατανάλωση έχουν. Το πετρέλαιο σε αυτή την κατηγορία έχει υψηλό κόστος συντήρησης. Το έχει ο γαμπρός μου και νομίζω ότι δεν είναι και τόσο ευχαριστημένος. Πρίν το επίσημο servise πάντα πηγαίνει με γερανό. Και ας μη το σχολιάσω εδώ το τι ακούει για τα Γερμανικά απο εμένα. Καλή απόφαση φίλε μου........ |
|
|||
|
|||
![]()
για πραγματική οικονομία βρες ΣΜΑΡΤ 700αρι , αλλά προσοχή πλήρης έλεγχος γιατί μετα τη 5ετία και τα 50000χλμ παρουσιάζονται σοβαρές βλάβες(τούρμπο κλπ).
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Έχω φίλο που δουλεύει χρόνια μηχανικός σε smart δεν μου είχε πει κακά λόγια,αν θέλεις παραπάνω πληροφορίες γενικότερα και για πώληση ακόμα πάρε με τηλέφωνο να σε φέρω σε επαφή με το φίλο μου...
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() για καφε αναφερεσαι? |
|
|||
|
|||
![]()
για πρακτικους λογους μου φαινεται οτι αυτο δεν μπορω να το κανω.Αν και θα το ηθελα
|
|
|||
|
|||
![]()
αυτο θα το κανω!
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Η ώρα του Diesel και στα δίτροχα? | KRASOPATERAS | Άλλες εταιρίες | 11 | 18-10-2010 08:14 |
FIAT FIORINO 1.7 T DIESEL ΠΩΛΕΙΤΑΙ | GEO_K | Πωλήσεις γενικώς | 6 | 19-08-2010 17:18 |
diesel motorcycle | essel | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 12 | 16-08-2009 22:18 |
EVA Track T-800CDI: Δικίνητη μοτοσυκλέτα με Diesel...!!!! | riko46 | Νέα μοντέλα BMW | 2 | 23-03-2009 00:59 |