![]() |
Καθαρισμος σωληνών εξατμίσεων
εχει να προτεινει κανεις καμια ιδεα,αλοιφη?η καποιο διαφορετικο τροπο για τον καθαρισμο των σωληνων.
βρηκα αυτη. Καθαριστικό σωληνών εξατμίσεων & ατσάλινων μερών by: Wunderlich - MotoRAID |
Απάντηση: Καθαρισμος σωληνών εξατμίσεων
Στο ADVRider (αμερικανικό φόρουμ) προτείνουν καθαριστικό για φούρνους (stove cleaner).
Απαιτεί λίγο τρίψιμο αλλά το αποτέλεσμα σε ανταμοίβει. |
Απόσπασμα:
http://img146.imageshack.us/img146/2576/p5190002m.jpg Και έτσι έγιναν και οι ζάντες και έπλυνε και το μηχανάκι. :D |
Ποιος είναι αυτός και πόσο κάνει.
Εγώ θέλω να γίνουν μπλε. Τι να κάνω; Επίσης τρίψιμο με τι; |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ, BMW, ΠΛΥΣΙΜΟ ΣΜΠΡΙΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ 210 778 0003 ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΟΥ 30, ΑΘΗΝΑ Τώρα για μπλε, έχω την εντύπωση ότι είναι η εμφάνιση όταν πρωτοβγαίνει το μέταλλο και το μηχανάκι είναι βιτρίνα. Μετά χάνει την επίστρωση, λόγω θερμοκρασιών και γίνεται για τα μπάζα. |
Απόσπασμα:
+ Όσα θέλεις από εμένα για τον Σμπρίνη...;) .: SMPRINIS Wash & Go - Official Moto Wash & Care :. Απλά σας λέω ενημερωτικά ότι ΔΕΝ κλείνει ραντεβού.Θα πρέπει να πάτε εκεί,να αναλάβει την κούκλα σας.Συνήθως έχει κόσμο αρκετό αλλά έχει χώρο να περιμένεις,οπότε καφεδάκι-τσιγαράκι και μετά θα έχεις καινούργια μηχανή.Του λες να κάνει λαιμούς και μετά θα τους δεις όπως στις φώτο... Είναι Μιχαλακοπούλου δεξιά έτσι όπως πας για το Παίδων;) |
Απόσπασμα:
... για το GS Forum, ειδικές μειωμένες τιμές ... ;) |
α να το ξέρουμε :) θέλει διαδικασία;
|
Απόσπασμα:
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:26. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!