![]() |
αιμοροιδες + μηχανη
καλησπέρα..!!!
όπως ακριβως γραφω και στον τιτλο...... πως συνδυαζουμε τις αγαπημενες μας αιμοροιδες με την μοτοσυκλέττα μας? εχετε καπιο tip για την οδήγηση?καποιο.....<<εξαρτημα>>:o:o που να βοηθαει την ολη κατασταση οταν το φαινομενο ειναι σε έξαρση...και εχεις μπροστα σου χιλιοματρα:rolleyes::rolleyes::hmmm::hmmm: επισης οποιοδηποτε tip γενικοτερα με το θεμα θα ειναι οφέλιμο.....(αντε να ακουσουμε και για διατροφες κ.α.) Ακομα δεν θα ξεχασω περισυ....σε ....τσαρκα ........800 χλμ....τον πονο:(:(:yz:yz:yz:yz |
Απάντηση: αιμοροιδες + μηχανη
Άμεση αντικατάσταση της μηχανής με ένα μοντελάκι της Honda.
Και το πρόβλημα λύνεται ως εκ θαύματος. Σου προτείνω το νέο VARADERO.:):):) Καλή επιτυχία |
:sm7::sm7::sm7:
Θα μας τρελάνεις τελείως. Υπάρχουν λύσεις όπως ο ...αράπης. Τρως ένα μανήκι κ όλα οκ. Περισσότερο όμως πρέπει να χρησιμοποιείς νερό. Κόκκινα κρασιά με μέτρο. Σεχ καθόλου :), Και καλό πλήσιμο στα ....πόδια:sm7:. Τα πόδια έχουν να κάνουν, στο να μην στην κάνει ο αράπης από την βρωμίτσα :sm7: |
κοψε τα πιπερια...................:sm7:
|
:mad::mad:Παλιόπαιδα......
εγω εχω τον πόνο μου:(:(:( και εσεις με δουλευετε ψιλο γαζι......:sm7::sm7::sm7: πέραν της πλακας...η καλύτερη ατακα ειναι του Ναπο.......honda ολο προσόντα:hmmm::hmmm::p:p:p:sm3::sm3: |
Απόσπασμα:
:p:p:p:pκαι άλλη φορα σε παρακαλώ μη μας καταθέτεις κοινη θέα τα προσωπικα σου βιώματα:p:p:sm7::sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
μου αρεσουν τα πικαντικα ,,,,,:o:o:rolleyes::rolleyes::rolleyes::p:p:p:p:p πέραν της πλακας......προκύπτει και ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ θεμα με την διατροφη...για να δουμε εχει κανεις να προτεινει τίποτα??:rolleyes::rolleyes::rolleyes: |
γώ έτσι ξεμπέρδεψα.
Εκεί θα πας και εσύ, και ας κάνεις την δύσκολη :sm7: |
Απόσπασμα:
ασε που μπορει να ανακαλυψω......ΝΕΑ πραγματα:p:p:p:o:o:rolleyes::rolleyes::rolleyes::sm7::sm7::sm7:και να συνηδητοποιηοσω τι εχανα τοσο καιρο:yz:yz:p:p:p |
Νομίζω υπάρχει και η λύση με το λέιζερ !!
Πάντως μακριά από τα πικάντικά και τους πολλούς καφέδες ! |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:02. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!