![]() |
Διαρκής φθορά στα γκρίπς - Λύση ?
Απο τον Μάιο του 2009 που έχω πάρει το Adve έχω αλλάξει 3 σετ γκρίπς, μαζί με το αρχικό και πάλι το αριστερό ειναι σκωροφαγωμένο. Την πρώτη φορά μου είπε ο μηχανικός να φοράω γάντια γιατί λόγω ποιότητας τρώγονται χωρίς γάντια. Και έτσι έκανα χειμώνα καλοκαίρι . Αμ έλα που ξανβα ματα φαγωθήκανε και ξαναλλαχτήκανε και πάλι φαγωμένα είναι (ιδίως το αριστερό.)
Καμμιά λύση έχουμε ? Μου την δίνει να είναι φαγωμένα ενω το υπόλοιπο εργαλείο ειναι μια χαρά . Ευχαριστώ εκ των προτέρων |
Απάντηση: Διαρκής φθορά στα γκρίπς - Λύση ?
Παραξενο μου φαινεται....Το μηχανακι το εχω σχεδον 6 χρονια και εχω αλλαξει μονο μια φορα τα γκριπς.....
|
Μια σοβαρή λύση δείχνει να ναι αυτή .
Εγώ τώρα το καλοκαίρι που δε φοράω γάντια στην πόλη κ ένιωθα τα χέρια μου να κολλάνε επάνω στα grips τα πέρασα μια φορά με την ταινία που χρησιμοποιεί η μαμά για τις πλεξούδες. Έχω πολύ καλή αίσθηση χωρίς να αλλάζει η διάμετρος του grip. Απο αισθητική άποψη ούτε κακό ούτε καλό. Τελικές εντυπώσεις όταν βγάλω την ταινία, προς το τέλος του Οκτώβρη.;) |
Απόσπασμα:
|
Τα γάντια μειώνουν την φθορά....
Jefe |
Απόσπασμα:
Εγω ρε συ πάλι 3! Προφανώς τα τότε γκρίπς είχαν πολύ καλύτερη ποιότητα απο αυτά του 2009 |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Αυτό κατάλαβα και γω αλλα.....:yz:yz |
Γιατι δεν τα τυλιγεις με φακαρολα?:hmmm::hmmm:
ειναι η πιό φθηνή΄λύση:) |
Απόσπασμα:
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:49. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!