![]() |
μια ερωτηση για ολους
εχω adv 1150 με καταλυτη φορεμενο πανω...αξιζει να βγαλω το εργοστασιακο τελικο και να βαλω akrapovic???
1.παραμενει η μηχανη στην ιδια καταναλωση βενζινης Η ανεβαινει τραγικα? 2.κανει πολυ θορυβο?(μην μας πεταξουν ντοματες) 3.επηρεαζει το κεντρο βαρους της μηχανης σε μεγαλο βαθμο? ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ........:):) |
Απάντηση: μια ερωτηση για ολους
ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΥΠΟΒΑΛΛΩ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ...ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΕΔΩ ΘΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ .....:)
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Την επόμενή μου εκδρομή θα την βάλω στις πωλήσεις...:hmmm: |
Απόσπασμα:
Το κέντρο βάρους δεν επηρεάζεται (τουλάχιστον δεν είδα εγώ να με επηρεάζει) από κατανάλωση μικρή έως καθόλου διαφορά, διαφορά θα δεις επειδή θα το "κυνηγάς" ποιο πολύ |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Προκαταβολικά συγνώμη κι από μένα... αλλά τι άλλη @#$%^&* θα διαβάσουμε εδώ μέσα :sm7::Απορία::yz:hmmm::yz:Απορία::sm7: |
Απόσπασμα:
Στα τεχνικα θεματα οπως το δικο σου δεν εχει σημασια ποσοι αλλα ποιοι θα το δουν.. Ειχα χρονια στο 1150 REMUS τελικο με καταλυτη στη θεση του χωρις κανενα απολυτως προβλημα. Η διαφορα βαρους ειναι καποια κιλα αλλα δεν αλλαζεi τιποτα στη συμπεριφορα η το ζυγισμα. Ειναι αλλωστε κιλα που τα αφαιρεις απο χαμηλα και δεν επηρεαζουν οσο για παραδειγμα τα τελευταια δεκα λιτρα βενζινης που στο 1150 αντβε βρισκονται παρα πολυ ψηλα.. |
Απόσπασμα:
Δε θα ερθει κανεις!:sm7: Ολοι ψαχνουν για τζαμπα εκδρομες!!:sm7: |
ευχαριστω για την βοηθεια....και τις συμβουλες...:):)
|
Κ εγω έτσι το έχω (με τον καταλύτη) στο 1200 κ ας έχω διαιρουμενο χταπόδι.
Κόβει αρκετό θόρυβο ο καταλύτης. Εγω για αυτο δεν τον έβγαλα ακόμη. |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:47. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!