![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
εχω adv 1150 με καταλυτη φορεμενο πανω...αξιζει να βγαλω το εργοστασιακο τελικο και να βαλω akrapovic???
1.παραμενει η μηχανη στην ιδια καταναλωση βενζινης Η ανεβαινει τραγικα? 2.κανει πολυ θορυβο?(μην μας πεταξουν ντοματες) 3.επηρεαζει το κεντρο βαρους της μηχανης σε μεγαλο βαθμο? ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ........ ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΥΠΟΒΑΛΛΩ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ...ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΕΔΩ ΘΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ .....
|
|
|
|||
|
|||
|
ασχετο το ενα με το αλλο.οσο γι αυτο που προβληματιζεσαι εχω κανει ακριβως το ιδιο σε 1200 και ουδενα προβλημα.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Την επόμενή μου εκδρομή θα την βάλω στις πωλήσεις...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Το κέντρο βάρους δεν επηρεάζεται (τουλάχιστον δεν είδα εγώ να με επηρεάζει) από κατανάλωση μικρή έως καθόλου διαφορά, διαφορά θα δεις επειδή θα το "κυνηγάς" ποιο πολύ |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Προκαταβολικά συγνώμη κι από μένα... αλλά τι άλλη @#$%^&* θα διαβάσουμε εδώ μέσα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Στα τεχνικα θεματα οπως το δικο σου δεν εχει σημασια ποσοι αλλα ποιοι θα το δουν.. Ειχα χρονια στο 1150 REMUS τελικο με καταλυτη στη θεση του χωρις κανενα απολυτως προβλημα. Η διαφορα βαρους ειναι καποια κιλα αλλα δεν αλλαζεi τιποτα στη συμπεριφορα η το ζυγισμα. Ειναι αλλωστε κιλα που τα αφαιρεις απο χαμηλα και δεν επηρεαζουν οσο για παραδειγμα τα τελευταια δεκα λιτρα βενζινης που στο 1150 αντβε βρισκονται παρα πολυ ψηλα.. |
|
|
|||
|
|||
|
Δε θα ερθει κανεις! ![]() Ολοι ψαχνουν για τζαμπα εκδρομες!!
|
|
|
|||
|
|||
|
ευχαριστω για την βοηθεια....και τις συμβουλες...
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Κ εγω έτσι το έχω (με τον καταλύτη) στο 1200 κ ας έχω διαιρουμενο χταπόδι.
Κόβει αρκετό θόρυβο ο καταλύτης. Εγω για αυτο δεν τον έβγαλα ακόμη. |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πρώτη νίκη για τον Χάμιλτον, 2-3 από τις Red Bull | SenseiG | Αγώνες | 4 | 19-04-2011 17:57 |
| χαριζεται διακοπτης bmw για φωτα ομιχλης για 1150 | johntsip | Χαρίζεται | 3 | 16-03-2011 12:11 |
| Νεα scanner για τα αεροδρομια!!!(Ακαταλληλο για ανηλικους) | vasorfa | Χιούμορ | 39 | 02-03-2011 15:41 |
| Πρωτιά και κορυφή για Χάμιλτον! | gsmaniac | Αυτοκίνητο | 5 | 29-08-2010 21:35 |
| Φτιάχνοντας μια τρόμπα αέρος για το σπίτι | billy_bmw | Τεχνικά θέματα διάφορα | 14 | 18-02-2009 02:00 |