![]() |
Που θα φτάσει...
Δεν νομίζω οτι λέω κατι καινουργιο και διαφορετικό αλλα ρε παιδιά η τιμή της βενζίνης έχει ξεφύγει πραγματικά πέρα απο κάθε όριο...:mad::mad::mad: Στην περιοχή που μένω(που θεωρείται απο τις οικονομικές, στην βενζίνη)η τιμή έχει αγγίξει το 1,70€/lt ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΦΤΑΝΕΙ!!:mad::mad::mad: |
Απάντηση: Που θα φτάσει...
Ας τα Γιώργη... χάλι... :(:(:( |
Το πετρέλαιο θέρμανσης ξεπέρασε το 1 ευρώ:yz:yz:yz
|
1,7/LT ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ. ΑΣΤΑ!!!!!!!
|
Εδω θα εξισωσουν το θερμανσης με το κινησης! Μας εχουν ξετιναξει με τα καυσιμα... http://smileys.smilchat.net/smiley/daily/fauche.gif Αν εχεις και μικρο παιδι οπως εγω και πολλοι αλλοι βεβαιο εδω μεσα, ειναι για κλαματα. :yz |
ΧΑΝΙΑ
βενζινη 95αρα 1,8/λτ πετρ θερμασης 1,055/λτ υπάρχουν και χειρότερα.................... |
και που ειστε ακομα...
το ραλλυ τωρα ξεκηναει...ΔΥΣΤΗΧΩΣ...!!! Μισθοι 600ιων Ευρω...και βενζινη στα 2 ευρω σε πολυ λιγο...ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΑΣ ΣΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ...!!!ΝεύραΝεύραΝεύραΝεύρα |
:hmmm::hmmm::hmmm: :(:(:(:( |
Απόσπασμα:
Κι εμένα χτες, ο προμηθευτής μου πετρελαίου στην πολυκατοικία, μου είπε να πάρω πετρέλαιο τώρα (με 0.937), γιατί θ' ανέβει κι άλλο ... :( Πήρα 3000 lit κ βλέπουμε ... :cool: |
Τι να πούμε και στα βόρεια... που με τα λεφτά που δίνουμε, πετρελαιοπηγή θα αγοράζαμε!!!:cool:
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:21. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!