![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Δεν νομίζω οτι λέω κατι καινουργιο και διαφορετικό αλλα ρε παιδιά η τιμή της βενζίνης έχει ξεφύγει πραγματικά πέρα απο κάθε όριο... ![]() ![]() ![]() Στην περιοχή που μένω(που θεωρείται απο τις οικονομικές, στην βενζίνη)η τιμή έχει αγγίξει το 1,70€/lt ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΦΤΑΝΕΙ!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ας τα Γιώργη... χάλι...
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το πετρέλαιο θέρμανσης ξεπέρασε το 1 ευρώ
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
1,7/LT ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ. ΑΣΤΑ!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Εδω θα εξισωσουν το θερμανσης με το κινησης! Μας εχουν ξετιναξει με τα καυσιμα...
![]() Αν εχεις και μικρο παιδι οπως εγω και πολλοι αλλοι βεβαιο εδω μεσα, ειναι για κλαματα. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΧΑΝΙΑ
βενζινη 95αρα 1,8/λτ πετρ θερμασης 1,055/λτ υπάρχουν και χειρότερα.................... |
|
|||
|
|||
![]()
και που ειστε ακομα...
το ραλλυ τωρα ξεκηναει...ΔΥΣΤΗΧΩΣ...!!! Μισθοι 600ιων Ευρω...και βενζινη στα 2 ευρω σε πολυ λιγο...ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΑΣ ΣΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ...!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Κι εμένα χτες, ο προμηθευτής μου πετρελαίου στην πολυκατοικία, μου είπε να πάρω πετρέλαιο τώρα (με 0.937), γιατί θ' ανέβει κι άλλο ... ![]() Πήρα 3000 lit κ βλέπουμε ... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Τι να πούμε και στα βόρεια... που με τα λεφτά που δίνουμε, πετρελαιοπηγή θα αγοράζαμε!!!
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Θα πέσει το δολάριο ??????????? | batri | Κόσμος | 14 | 06-09-2011 00:08 |
Τι μου αρέσει στην περίοδο της κρίσης | MARK | Χιούμορ | 14 | 26-03-2011 02:22 |
Πού αλλού θα πέσει το μήλο?? | Bombito | Καλώς ήλθατε | 41 | 22-02-2011 06:47 |
O τελευταίος να κλείσει την πόρτα.. | Carduelis | Επικαιρότητα | 15 | 20-07-2010 13:12 |
ας μου απαντησει οποιον τον θυμηθηκαν | Alext | Διάφορα | 9 | 21-06-2009 23:40 |