![]() |
SRC ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ SCHUBERTH C3
Καλημερα σε ολους,μολις αγορασα ενα C3 και εχω φαει κολλημα με την ενδοεπικοινωνια.Επειδη καινουργια ξεφευγει(310 ευρω)ψαχνω μεταχειρισμενη σε καλη κατασταση και ακομα καλυτερη τιμη :D :D :D.Επειδη τα εσκασα χοντρα για το κρανος δεν περισσευουν και πολλα για το SRC για αυτο να ειστε καλοι μαζι μου :p :p :p
|
Απάντηση: SRC ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ SCHUBERTH C3
Εγω με 40 ευρω πηρα κινεζια που τα σπαει......
|
Τα ξέρω και έχω τσεκάρει 2-3 (που σε τιμη σετ κανει τα μισα απο την src)απλά κολλησα με την src και μου αρέσει επειδή δεν εξεχει τίποτα.Κουμπωνει ακριβώς στο κολαρο του κράνους
|
Απόσπασμα:
|
Δυσκολο κομματι για να το βρεις μεταχειρισμενο...:cool:
Ριξε μια ματια εδω... schuberth src | eBay Η πρωτη ειναι δημοπρασια,στην δευτερη λεει οτι δεν στελνει ελλαδα [εκτος και αν συννενοηθεις μαζι του με mail],και η τριτη σου ερχεται σπιτι σου με 272 euro...;) Προσεξε μονο το μεγεθος του κρανους σου...:) |
Απόσπασμα:
|
Παρε μια bt και κανε την δουλεια σου.Κι εγω c3 με bt εχω και ειναι μια χαρα......ωραιο το κολλαρο,αλλα πολλα τα γιουρια...;)
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Δεν ξερω τελικα ισως να παω και σε πιο φθηνες λυσεις θα δουμε...... Μπορει και να εμφανιστει κανεις που να την χαριζει κιολας:sm3: :sm3::sm3: |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:58. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!