![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Καλημερα σε ολους,μολις αγορασα ενα C3 και εχω φαει κολλημα με την ενδοεπικοινωνια.Επειδη καινουργια ξεφευγει(310 ευρω)ψαχνω μεταχειρισμενη σε καλη κατασταση και ακομα καλυτερη τιμη
.Επειδη τα εσκασα χοντρα για το κρανος δεν περισσευουν και πολλα για το SRC για αυτο να ειστε καλοι μαζι μου
|
|
|
|||
|
|||
|
Εγω με 40 ευρω πηρα κινεζια που τα σπαει......
|
|
|
|||
|
|||
|
Τα ξέρω και έχω τσεκάρει 2-3 (που σε τιμη σετ κανει τα μισα απο την src)απλά κολλησα με την src και μου αρέσει επειδή δεν εξεχει τίποτα.Κουμπωνει ακριβώς στο κολαρο του κράνους
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Δυσκολο κομματι για να το βρεις μεταχειρισμενο...
![]() Ριξε μια ματια εδω... schuberth src | eBay Η πρωτη ειναι δημοπρασια,στην δευτερη λεει οτι δεν στελνει ελλαδα [εκτος και αν συννενοηθεις μαζι του με mail],και η τριτη σου ερχεται σπιτι σου με 272 euro... ![]() Προσεξε μονο το μεγεθος του κρανους σου...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
).Απο Γερμανια κοιταω συνεχεια αλλα δεν μπορω να διαθεσω 200 ευρω.Εξαλου μολις πριν μιλουσα με τον Παναγιωτη(transaltora)και μου ειπε για ενα μαγαζι στο κεντρο που την δινει 240-260 καινουργια αλλα...
|
|
|
|||
|
|||
|
Παρε μια bt και κανε την δουλεια σου.Κι εγω c3 με bt εχω και ειναι μια χαρα......ωραιο το κολλαρο,αλλα πολλα τα γιουρια...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Δεν ξερω τελικα ισως να παω και σε πιο φθηνες λυσεις θα δουμε...... Μπορει και να εμφανιστει κανεις που να την χαριζει κιολας ![]()
|
![]() |
|
|