![]() |
Arai Tour X - Challenge
4 Συνημμένο(α)
Υστερα απο αρκετη σκεψη κατεληξα στο Arai Tour-X. ;)
Αν και εχω τρια κρανη :confused: (Arai Astro-R, Shoei ΧR-1000, Fox V-3) πιστευω οτι το Tour-X συνδιαζει ολα τα καλα των παραπανω! :D Μολις το παραλαβω θα σας πω εντυπωσεις!!! Εως τοτε εν αναμονη της παραλαβης... :D Πολυ γουσταρω αυτο το σημειο περιμενοντας να ερθει το δεμα.. Φωτο απο το καινουριο και τα ''παλια'' κρανη.:sm7: |
Απάντηση: Arai Tour X - Challenge
Καλορίζικο και αγρατσούνιστω!!!!!.........:sm8::sm8::sm8::sm8::sm8::sm8:
|
Με το καλό και σιδεροκέφαλος!!!!
|
4 Συνημμένο(α)
Πριν απο καμια ωρα περιπου παρελαβα το νεο μου κρανος!!!:D
Τελικα ειναι πολυ ποιο ομορφο απο οτι το περιμενα, με τη γνωστη παντα ποιοτητα της Arai.;) Ρωτησε κανεις για τιμη??? Απο Αγγλια 310 ευρω με μεταφορικα σε μια βδομαδα σπιτι.... |
καλορίζικο καλοφόρετο και χωρίς γρατζουνιά....
δωσε μας το site :);):) |
Απόσπασμα:
..απο περιεργεια, τι χρηση προκειται να του κανεις?? Το βλεπω πολυ προσανατολισμενο σε οφ καταστασεις! Τα κρανη με γεισο δεν ειναι πολυ σταθερα στα πολλα, εχουν θορυβο και μπαζουν κρυο!:hmmm: |
|
αγρατζουνιστο!;)
|
Απόσπασμα:
Mε 29 λιρες μεταφορικα για Ελλαδα μεσω UPS σε μια εβδομαδα σπιτι σου. Δεχονται και Pay-Pal!!!:D Απόσπασμα:
Επομενως δε χρειαζεται να κουβαλαω δυο κρανη μαζι μου οταν θα ξεκινησω μια διαδρομη ασφαλτο-χωμα.:) Απλα θα εχω στη πισω τσεπη του μπουφαν τα goggles και οταν πατησω χωμα, ανεβαζω τη ζελατινα και τα φοραω.:cool: Τωρα για τα 'πολλα' που λες, ενταξει δεν ειναι και RX-7, αλλα δε με απασχολει και ιδιαιτερα, γιατι οι ταχυτητες που κινουμε ειναι στα 140-160.;) Τωρα αν χρειαστει να το πατησω λιγο για να περασω κανενα βαραντερο ή κανενα ktm στην εθνικη, θα σκυψω πισω απο τη ζελατινα και ολα μελι-γαλα!:rolleyes: |
Απόσπασμα:
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:32. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!