![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Υστερα απο αρκετη σκεψη κατεληξα στο Arai Tour-X.
![]() Αν και εχω τρια κρανη ![]() ![]() ![]() Φωτο απο το καινουριο και τα ''παλια'' κρανη. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλορίζικο και αγρατσούνιστω!!!!!.........
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Με το καλό και σιδεροκέφαλος!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Πριν απο καμια ωρα περιπου παρελαβα το νεο μου κρανος!!!
![]() Τελικα ειναι πολυ ποιο ομορφο απο οτι το περιμενα, με τη γνωστη παντα ποιοτητα της Arai. ![]() Ρωτησε κανεις για τιμη??? Απο Αγγλια 310 ευρω με μεταφορικα σε μια βδομαδα σπιτι.... Last edited by killer; 08-07-2009 at 18:25. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
..απο περιεργεια, τι χρηση προκειται να του κανεις?? Το βλεπω πολυ προσανατολισμενο σε οφ καταστασεις! Τα κρανη με γεισο δεν ειναι πολυ σταθερα στα πολλα, εχουν θορυβο και μπαζουν κρυο! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εχω το Χ3 εδω και 15000κμ και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. μεχρι 150 ειναι πολυ αεροδυναμικο και αφορηβο σε σχεση με ολα της κατηγοριας του...
Ποιοτητα πολυ καλη. Δες στο youtube τα βιντεο για το πλυσιμο - καθαρισμα.. Αυτο για τα ΚΤΜ που ειπες δε μαρεσε ομως.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καλορίζικο καλοφόρετο και χωρίς γρατζουνιά....
δωσε μας το site ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα
Ενδιαφέρομαι για αγορά arai tour 4, αλλά με απασχολεί πολύ το θέμα με τις ταχύτητες ! Μακρινά ταξίδια με υψηλές ταχύτητες (150-170) γίνονται 4-5 φορές το χρόνο..κ σύμφωνα με αυτά που διαβάζω με το εν λόγω κράνος υπάρχει πρόβλημα. Λόγω ότι ταιριάζει πιστεύω με το όλο μοτίβο της χοντρούλας αλλά κ επειδή μου αρέσει πολύ έχω το δίλημμα μην την πατήσω τελικά στα ταξίδια. Εάν υπάρχει καμία περαιτέρω πληροφορία ή εάν νομίζεται ότι θα ανταπεξέλθει χωρίς προβλήματα στα λίγα μακρινά ταξίδια παρακαλώ τις γνώμες σας ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Arai RX7 GP Aoyama, Κρανακι σουπερ.... | Orfeus | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 7 | 08-05-2009 06:46 |
Arai: Νέο κράνος Tourer X3 | KostasGS | Κράνη | 6 | 04-02-2009 08:10 |
Bike Accessories: Προσφορές στα Arai RX-7 Corsair | KostasGS | Κράνη | 5 | 01-02-2009 19:10 |
GS Silk Road Tour | syan | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 7 | 23-01-2009 23:07 |
Χρήσιμα σε κατόχους ARAI (και όχι μόνο) | GS_maniac | Κράνη | 5 | 29-12-2008 17:22 |